zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Στο iOS,στο iPhone, οι επαφές που είναι στα Ελληνικά γραμμένες, δεν κατηγοριοποιούνται έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να τις βρίσκει ανατρέχοντας κάνοντας κλικ στο ευρετήριο των γραμμάτων που υπάρχει κάθετα δίπλα τους. Αντιθέτως, οι επαφές που είναι γραμμένες με αγγλικά γράμματα βρίσκονται κανονικά. Υπάρχει κάποια λύση στο θέμα αυτό; Μπας κ ειναι ρύθμιση που δεν την έχω προσέξει;
futureshock Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 μαλλον οι επαφες εχουν μεταφερθει απο παλια συσκευη στην οποια η κωδικοποιηση των γλωσσων-γραμματοσειρων ηταν διαφορετικη. Στην προκειμενη απο οσο ξερω πρεπει να κατσεις να κανεις επεξεργασια την καθε επαφη και να σβηνεις-γραφεις ξανα τα πρωτα γραμματα ετσι ωστε να τα παρει κανονικα και να τα βαλει αλφαβητικα.
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Σε ευχαριστώ για τη διάγνωση ;-) αλλά ακόμα κ όταν αλλάζω το όνομα κ το ξαναγράφω ίδιο δεν μου δίνει δυνατότητα για save άρα ειναι σωστό να υποθέσω πως δεν βλέπει διαφορά κ γιαυτο δεν χρειάζεται να γίνει saved?
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Τώρα για ότι γνωστό πρόβλημα του IOS αντιμετωπίζεις θα ανοίγεις καινούριο θέμα;
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν αυτό ειναι γνωστό πρόβλημα, τότε ποιά ειναι η λύση του;
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εάν αυτό ειναι γνωστό πρόβλημα, τότε ποιά ειναι η λύση του; Την είπε πιο πάνω. Για το ς θα διορθωθεί λένε στο 10. Για το αδιάβροχο όχι δεν είναι αδιάβροχα , δεν σου κανουμε πλάκα. Ναι βγαίνουν και σε ροζ.
zoranb Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Την είπε πιο πάνωΔεν δουλεύει σωστά.Απότι καταλαβαίνω το πρόβλημα υπάρχει γιατι δεν καταλαβαίνει τους Ελληνικούς χαρακτηρες. Πχ εαν το όνομα Άγγελος το έχω με Ελληνικούς χαρακτηρες το πάει στο τέλος μαζί με όλα τα αλλά υπόλοιπα . Εαν όμως το πρώτο γράμμα (Α)το γράψω με Αγγλικό χαρακτήρα τότε θα το κατηγοριοποιήσει σωστα. Παρόλαυτά δεν αποτελεί λύση το να αλλάξω μόνο το πρώτο γράμμα!
futureshock Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασε να βαλεις π.χ μια επαφη απο Αγγελος σε Αγγελος1 και κανε το ιδιο με 2-3 επαφες να δεις αμα τις φερνει στην σωστη σειρα και μπορεις να κανεις αναζητηση την καθε μια απο αυτες
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν δουλεύει σωστά. Απότι καταλαβαίνω το πρόβλημα υπάρχει γιατι δεν καταλαβαίνει τους Ελληνικούς χαρακτηρες, συνεπώς δε μπορεί κ να κάνει σωστή αρχειοθέτηση!
panos- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τότε βάλε το πρώτο αγγλικό η κάνε όλες τις επαφές σου στα αγγλικά.
zoranb Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αυτή ειναι μια λύση αλλά ειναι μπακαλίστικη και σκέφτομαι, καλά οι υπόλοιποι που έχετε τις επαφές σας στα Ελληνικά τι κάνετε;
panos- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ παντως μια χαρα τις ειχα πριν λιγο καιρο που ετυχε να χρησιμοποιησω ενα iPhone για λιγες μερες. Δεν μου εβγαζε τις επαφες που το πρωτο γραμμα ειχε φωνηεν και τονο.
zoranb Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Τοτε οι άλλες επαφές σου μάλλον θα πρέπει να είχαν Αγγλικό το πρώτο γράμμα ε;
dali13gr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Άλλαξε την γλώσσα του λειτουργικού από τα Αγγλικά που το έχεις σε Ελληνικά και θα φαίνονται μια χαρά.
zoranb Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω κάτι να χάσω με μια τέτοια αλλαγή; Δεν θέλω να μπλέξω με τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις ;-) Έχω κάτι να χάσω με μια τέτοια αλλαγή; Δεν θέλω να μπλέξω με τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις ;-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα