john654321 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αν δεν έχεις σκοπό να το γεμίσεις με εφαρμογές-σαβούρες (δηλαδή antivirus-cleaners ή 2 και 3 διαφορετικές εφαρμογές για το ίδιο πράγμα) ή με πολλά βίντεο και φωτογραφίες, πιστεύω θα σε καλύψει. οχι δεν εχω σκοπο να βαλω τετιες βλακιες.. σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ! μαλλον το mi4c θα παρω !! 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Mε προβληματιζει ομως που δνε περνει sd , θα ειναι καλα τα 16gb για εφαρμογες?Από τα 16 έχεις περίπου 12 καθαρά, αν δεν θέλεις να τι γεμίσεις φωτογραφίες βίντεο κτλ είναι υπεραρκετά πιστεύω
john654321 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Mε προβληματιζει ομως που δνε περνει sd , θα ειναι καλα τα 16gb για εφαρμογες?Από τα 16 έχεις περίπου 12 καθαρά, αν δεν θέλεις να τι γεμίσεις φωτογραφίες βίντεο κτλ είναι υπεραρκετά πιστεύωΟχι δεν εχω θεμα με της φωτογραφίες και τα βιντεο επειδή έχω το cloud.ru και ανεβαίνουν αυτόματα και μετα τα διαγράφω
AlienTechGR Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Makeran, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι;
panos- Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Makeran, ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε εμείς οι υπόλοιποι; ναι, ότι θέλει να φάει και άλλο μπαν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα