obiwanken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τη σειρα Pablo Escobar που δειχνει στο σταρ τη βλεπετε; Νομιζω ειναι αρκετα καλη.
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτή εδώ είναι? Pablo Escobar: El Patrón del Mal http://imdb.com/rg/an_share/title/title/tt2187850/
livefreeordie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σας αρεσει ρε παιδια στη σειρα αυτη;; Το ακουω απο πολλους οτι την παρακολουθουν. Φτηνη παραγωγη κι οι πρωταγωνιστες ειναι για γελια !
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σας αρεσει ρε παιδια στη σειρα αυτη;; Το ακουω απο πολλους οτι την παρακολουθουν. Φτηνη παραγωγη κι οι πρωταγωνιστες ειναι για γελια ! Θα έχει το κοινό της δεν μπορεί. Απλά δεν έχει το budget πχ του Narcos. Όπως και το gran hotel που παίζονταν στο alpha μέχρι προχθές είναι μια αξιόλογη σειρά ισπανικια αλλά δεν έχει το budget του Downtown abbey. Μια χαρά σειρουλες είναι.
obiwanken Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τι σας αρεσει ρε παιδια στη σειρα αυτη;; Το ακουω απο πολλους οτι την παρακολουθουν. Φτηνη παραγωγη κι οι πρωταγωνιστες ειναι για γελια ! Εχεις δει καποιο επεισοδιο; γιατι και εγω φτηνη και αδιαφορη παραγωγη το θεωρουσα και απο οταν ειδα κανα δυο το βλεπω συνεχεια. Δεν εχω δει ακομα το narcos αλλα κιαυτο ειναι αρκετα καλο.
livefreeordie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εχεις δει καποιο επεισοδιο; γιατι και εγω φτηνη και αδιαφορη παραγωγη το θεωρουσα και απο οταν ειδα κανα δυο το βλεπω συνεχεια. Δεν εχω δει ακομα το narcos αλλα κιαυτο ειναι αρκετα καλο. Ναι εχω δει και πιο πολλα,κυριως απο βαρεμαρα,ακομη το αφηνω καμια φορα αν το πετυχω αλλα μου φαινονται γελοια. Ειδικα αυτος που εχουν βαλει για Εσκομπαρ,εντελως βλαχαδερο μου κανει,γελαω και μονο που τον βλεπω καποιες φορες 1
jonnispap Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι εχω δει και πιο πολλα,κυριως απο βαρεμαρα,ακομη το αφηνω καμια φορα αν το πετυχω αλλα μου φαινονται γελοια. Ειδικα αυτος που εχουν βαλει για Εσκομπαρ,εντελως βλαχαδερο μου κανει,γελαω και μονο που τον βλεπω καποιες φορες Ναι η αληθεια ειναι οτι θα πρεπε να βαλουν καποιον πιο badass.
livefreeordie Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι η αληθεια ειναι οτι θα πρεπε να βαλουν καποιον πιο badass. Eμμμ λιγοοο,χαχα!
king2009 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τον λέτε και badass πάντως τον πραγματικό Στο Narcos τον έχουν κάνει αρκετά πιο badass.
firewalker Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Θα μεταφερθεί η σειρά. Την αγόρασε ο Μαρινάκης από το Σταρ για το κανάλι του.
jonnispap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Θα μεταφερθεί η σειρά. Την αγόρασε ο Μαρινάκης από το Σταρ για το κανάλι του. Σοβαρα τωρα; η τρολλαρεις; 1
livefreeordie Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν τον λέτε και badass πάντως τον πραγματικό Στο Narcos τον έχουν κάνει αρκετά πιο badass. Πολυ καλυτερος παντως ο αληθινος απο τον γελαδαρη που παιζει στο σταρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα