Προς το περιεχόμενο

Pablo escobar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι σας αρεσει ρε παιδια στη σειρα αυτη;; Το ακουω απο πολλους οτι την παρακολουθουν. Φτηνη παραγωγη κι οι πρωταγωνιστες ειναι για γελια !

Θα έχει το κοινό της δεν μπορεί. Απλά δεν έχει το budget πχ του Narcos. Όπως και το gran hotel που παίζονταν στο alpha μέχρι προχθές είναι μια αξιόλογη σειρά ισπανικια αλλά δεν έχει το budget του Downtown abbey. Μια χαρά σειρουλες είναι.

Δημοσ.

Τι σας αρεσει ρε παιδια στη σειρα αυτη;; Το ακουω απο πολλους οτι την παρακολουθουν. Φτηνη παραγωγη κι οι πρωταγωνιστες ειναι για γελια !

Εχεις δει καποιο επεισοδιο; γιατι και εγω φτηνη και αδιαφορη παραγωγη το θεωρουσα και απο οταν ειδα κανα δυο το βλεπω συνεχεια. Δεν εχω δει ακομα το narcos αλλα κιαυτο ειναι αρκετα καλο.

Δημοσ.

Εχεις δει καποιο επεισοδιο; γιατι και εγω φτηνη και αδιαφορη παραγωγη το θεωρουσα και απο οταν ειδα κανα δυο το βλεπω συνεχεια. Δεν εχω δει ακομα το narcos αλλα κιαυτο ειναι αρκετα καλο.

Ναι εχω δει και πιο πολλα,κυριως απο βαρεμαρα,ακομη το αφηνω καμια φορα αν το πετυχω αλλα μου φαινονται γελοια. Ειδικα αυτος που εχουν βαλει για Εσκομπαρ,εντελως βλαχαδερο μου κανει,γελαω και μονο που τον βλεπω καποιες φορες :P

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εχω δει και πιο πολλα,κυριως απο βαρεμαρα,ακομη το αφηνω καμια φορα αν το πετυχω αλλα μου φαινονται γελοια. Ειδικα αυτος που εχουν βαλει για Εσκομπαρ,εντελως βλαχαδερο μου κανει,γελαω και μονο που τον βλεπω καποιες φορες :P

Ναι η αληθεια ειναι οτι θα πρεπε να βαλουν καποιον πιο badass.

Δημοσ.

Δεν τον λέτε και badass πάντως τον πραγματικό

pablo_escobar2.jpg

1-in-the-mid-1980s-escobars-cartel-broug

Στο Narcos τον έχουν κάνει αρκετά πιο badass.

Πολυ καλυτερος παντως ο αληθινος απο τον γελαδαρη που παιζει στο σταρ :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...