Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως λογικη ειναι μια γενια πισω απο τη γραφη κατευθειαν πανω στην οθονη. Γιατι να γραφεις πρωτα στο χαρτι? περιεργο.

Δημοσ.

εμένα μου φαίνεται τρομερό value for money για συσκευή mobile ή on-the-go... με ένα μεγάλο ΑΛΛΑ:

Το touch πληκτρολόγιο...πόσο θα αντέχει σε "κακοποίηση" (από λάδια εως γρατσουνιές). Και φυσικά στις συχνές μεταφορές εκτός σπιτιού, όπου οι συνθήκες δεν είναι και οι ιδανικές, είτε για ανάγνωση, είτε για πληκτρολόγηση. Πάντως, είναι τρομερή σύλληψη (εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι ανάλογο) για επαγγελματίες. ...στους απλούς χρήστες τώρα...νομίζω δεν έχει λόγο ύπαρξης. ΥΓ Android σε αυτό...μμμ...ας μου εξηγήσει κάποιος...γιατί;

Δημοσ.

Ως λογικη ειναι μια γενια πισω απο τη γραφη κατευθειαν πανω στην οθονη. Γιατι να γραφεις πρωτα στο χαρτι? περιεργο.

Πιθανώς για λόγους "ευαισθησίας" του πληκτρολογίου (αν είναι πάνω το χαρτί ή κάτι άλλο ανάλογο, το αντιλαμβάνεται ως ενιαίο(καμβάς) και όχι ως πληκτρολόγιο).

Είναι στα "μείον" της συσκευής αυτό, αλλά οκ.

Update:

τελικά γράφεις και απευθείας στο "holo-keyboard", χωρίς χαρτί, με το pen που έρχεται μαζί με το tablet. Aπλά μπορείς να γράψεις και σε χαρτί (εννοείται με το στυλό) και να αποθηκεύσει ψηφιακή εικόνα του "έργου" σου, αν το έχεις κάνει πάνω στο keyboard (καλό για άμεση αποθήκευση σημειώσεων ή σχεδίων και αποστολή τους ηλεκτρονικά...αλλά μέχρι εκεί)

Δημοσ.

Eφοσον το πληκτρολογιο ειναι στην ουσiα ενα digitizer της wacom, πολυ ευκολα θα μπορουσε να βγει μεμβρανη που να προσομοιωνει τα πληκτρα. Η κατι σε πλαστικο που να εχει την αντιστοιχη διαδρομη πληκτρου με αυτα του macbook. Οκ ενα ακομα κομματι για κουβαλημα θα πειτε, αλλα ετσι αποκτα πολυ μεγαλυτερη χρησιμοτητα.

Δημοσ.

Αντιθέτως. Η αίσθηση του "γράφω στην οθόνη" είναι χάλια σε σχέση με την αίσθηση του "γράφω στο χαρτί". Είναι θεϊκό αυτό που έκαναν.

• Like 1
Δημοσ.

το concept τους είναι ενδιαφέρον - λεπτό και φορητό σαν tablet, με hinge που "κλειδώνει" σε διάφορες θέσεις ώστε να προσωμοιάζει την εμπειρία ενός laptop, εικονικό πληκτρολόγιο (ο τρόπος που το υλοποίησαν δεν σου τρώει χώρο από την μικρή οθόνη του tablet), ενώ το πενάκι στην ίδια επιφάνει αφής είναι πολύ χρήσιμη προσθήκη (+ του ότι δεν έχει μπαταρία).

νομίζω μια εξαιρετική all around φορητή συσκευή, τόσο για να κάνεις surfing, όσο και κάποια παραγωγική δουλειά (να γράψεις κείμενα, να ζωγραφίσεις, να κρατήσεις σημειώσεις, κτλ.), να κάνεις παρουσιάσεις κλπ. μιας και ο επεξεργαστής και η μνήμη δεν είναι για πολύ απαιτητικά πράγματα (όπως και η ίδια η συσκευή). 

Δημοσ.

το πραγματικα καινοτομο θα ηταν να εχει διπλη οθονη σαν σε βιβλιο κατι που θα εκανε τη διαφορα στο multitasking σε tablet, ενω θα μπορουσε να εχει και τη δυνατοτητα οταν στεκεται σε landscape τότε η μια οθονη να μετατρεπεται σε touch πληκτρολογιο...

Δημοσ.

Ένα πληκτρολόγιο που να αλλάζει τους χαρακτήρες ανάλογα με την γραμματοσειρά και τα shifts θα δούμε ποτέ σε laptops tablets; Αυτό θα ήταν πραγματικά χρήσιμο και καινοτόμο.

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα δειξει σε τι κοινο θελει να πιασει.Ενας αρχιτεκτονας μπορει να παρει ενα surface pro με full windows και να κανει πολυ ομορφα τη δουλεια του.

Στην οικοδομη στο Μπραχαμι ολοι οι μηχανικοι/αρχιτεκτονες με ενα τετοιο ειναι παντος,,,,,

Εχει δει κανεις κανενα αρχιτεκτονα σε οικοδομη τα τελευται χρονια?, 

Λαθος εχει δει κανεις καμια οικοδομη να χτιζεται αυτην την ΕΠΟΧΗ,,

ετσι απλα ρωταω,,,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...