koze4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους σας, Θέλω να κάνω μία αναβάθμιση σε 1151 και η βασικότερη απορία μου είναι αν ένας i7 6700k με μία gtx 1070 μπορεί να τα βγάλει πέρα για: 1)gaming (1080p-4k) 2)stream (1080p ) 3)mid range video edit(για youtube σε sony vegas και photoshop) Όταν θα παίζω κάποιο game θα γίνεται stream από το ίδιο μηχάνημα μιας και δεν διαθέτω δεύτερο. Όταν θα γίνετε video η photo edit δεν θα κάνω κάτι άλλο πέρα από chrome. Συγκεκριμένα θα πήγαινα για Palit jetstream μιας και διάβασα ότι έχει πολύ καλές θερμοκρασίες(4-5 C) διαφορά σε σχέση με τις άλλες σε idle και 2-3 C σε full Load. Να σας τονίσω ότι τα 354 ευρώ που έχει ο επεξεργαστής είναι πάνω από το όριο μου αλλά έχω διαβάσει τόσο καλά σχόλια που θα δανειστώ για να τον πάρω.. Και τέλος να σας πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για overclock μιας και θέλω όλα να πηγαίνουν ρολόι με stock settings,αν όμως δω οτί με τα χρήματα που διαθέτω δεν μπορώ να επιτεύξω τον στόχο μου θα πάω πιο ψηλά σε ταχύτητες και για αυτό θα πάρω μια asus maximus viii hero για να είμαι μάχιμος αν χρειαστεί. Badget cpu 350 euro mobo 140 euro (used) gpu 450 euro ram εχω GSKILL 16 GB TRIDENT Z psu εχω 750W TURBO-X case εχω FULL TOWER THERMALTAKE hdd εχω 1+3 TB WESTERN DIGITAL ssd εχω 250 GB SAMSUNG EVO ψυξη έχω CORSAIR H60 ΥΓ αν κάποιος έχει τον 6700k και streamarei θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη του. Ευχαριστώ
Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Σημειωση απλα για το streaming Σε 1080p δεν κανει σχεδον κανεις . Aκομα κ streamers με double pc setup. Ολοι κανουν downscale σε 720p γιατι απλα ειναι πολυ πιο efficient 1
tuxpower Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 psu δεν έχεις δυστυχώς. Διότι θα φτιάξεις σύστημα με 350 ευρώ επεξεργαστή, 450 κάρτα και 40 ευρώ psu. Λυπήσου τον υπολογιστή και πήγαινε σε bronze-gold certified.
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους σας, Θέλω να κάνω μία αναβάθμιση σε 1151 και η βασικότερη απορία μου είναι αν ένας i7 6700k με μία gtx 1070 μπορεί να τα βγάλει πέρα για: 1)gaming (1080p-4k) 2)stream (1080p ) 3)mid range video edit(για youtube σε sony vegas και photoshop) Όταν θα παίζω κάποιο game θα γίνεται stream από το ίδιο μηχάνημα μιας και δεν διαθέτω δεύτερο. Όταν θα γίνετε video η photo edit δεν θα κάνω κάτι άλλο πέρα από chrome. Συγκεκριμένα θα πήγαινα για Palit jetstream μιας και διάβασα ότι έχει πολύ καλές θερμοκρασίες(4-5 C) διαφορά σε σχέση με τις άλλες σε idle και 2-3 C σε full Load. Να σας τονίσω ότι τα 354 ευρώ που έχει ο επεξεργαστής είναι πάνω από το όριο μου αλλά έχω διαβάσει τόσο καλά σχόλια που θα δανειστώ για να τον πάρω.. Και τέλος να σας πω ότι δεν ενδιαφέρομαι για overclock μιας και θέλω όλα να πηγαίνουν ρολόι με stock settings,αν όμως δω οτί με τα χρήματα που διαθέτω δεν μπορώ να επιτεύξω τον στόχο μου θα πάω πιο ψηλά σε ταχύτητες και για αυτό θα πάρω μια asus maximus viii hero για να είμαι μάχιμος αν χρειαστεί. Badget cpu 350 euro mobo 140 euro (used) gpu 450 euro ram εχω GSKILL 16 GB TRIDENT Z psu εχω 750W TURBO-X case εχω FULL TOWER THERMALTAKE hdd εχω 1+3 TB WESTERN DIGITAL ssd εχω 250 GB SAMSUNG EVO ψυξη έχω CORSAIR H60 ΥΓ αν κάποιος έχει τον 6700k και streamarei θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη του. Ευχαριστώ Για gaming 1080p η 1070 ειναι υπεραρκετη και για φετος και για 1440p. Για 4κ ξεχασε το με αυτη την καρτα. Επισης οπως αναφερθηκε το turbo x ειναι αναξιοπιστο τροφοδοτικο για το συστημα που πας να φτιαξεις.
koze4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ισχύει αυτό για το τροφοδοτικό μπορεί να πάρω κανένα used corsair από εδώ, το σκεφτόμουνα και εγώ 750 watt είναι καλά υποθέτω έτσι... Οσον αφορά το streaming ισχύει ότι κάνουν downscale ? δεν το ήξερα καθόλου άρα φαντάζομαι σε 720 είναι overkill η cpu...
alekoskaiyao Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φίλε, για streaming θες και καλή κάρτα γραφικών και επεξεργαστή.. Το αν θα κάνεις encoding το βίντεο με το gpu ή το cpu εξαρτάται από εσένα.. Απλά να ξέρεις ότι με cpu έχεις καλύτερη ποιότητα βίντεο αλλά πέφτει η απόδοση μέσα στο παιχνίδι, ενώ με χρήση gpu στο streaming χάνεις ποιότητα αλλά είσαι καλύτερα μέσα στο game. Πλέον απ' ότι έχω καταλάβει αρκετοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το gpu encoding καθώς η χρήση του cpu μέσα στα παιχνίδια έχει αρχίσει να γίνεται απαιτητική. Επίσης η διαφορά cpu-gpu είναι δύσκολα αισθητή. Και ναι το downscale ισχύει. Καταρχάς, σκέψου ότι άτομα με 5mbps upload στρεαμάρουν σε 720p 60fps και αρκετά καλό υπολογιστή. Εσύ πας κατά πάσα πιθανότητα για 720p 30fps που και αυτό είναι μια χαρά. Αλλά δεν βλέπω πουθενά να μας λες για το upload σου... Έχεις 50άρα σύνδεση καταρχάς?
Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν χρειαζεσαι καρτα για το streaming Literally δεν κανει τιποτα , εκτος αν θελει να κανει stream με το Nvidia Nvenc που δεν εχει κανενα νοημα εφοσον παει για I7
koze4ever Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε φίλε, για streaming θες και καλή κάρτα γραφικών και επεξεργαστή.. Το αν θα κάνεις encoding το βίντεο με το gpu ή το cpu εξαρτάται από εσένα.. Απλά να ξέρεις ότι με cpu έχεις καλύτερη ποιότητα βίντεο αλλά πέφτει η απόδοση μέσα στο παιχνίδι, ενώ με χρήση gpu στο streaming χάνεις ποιότητα αλλά είσαι καλύτερα μέσα στο game. Πλέον απ' ότι έχω καταλάβει αρκετοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το gpu encoding καθώς η χρήση του cpu μέσα στα παιχνίδια έχει αρχίσει να γίνεται απαιτητική. Επίσης η διαφορά cpu-gpu είναι δύσκολα αισθητή. Και ναι το downscale ισχύει. Καταρχάς, σκέψου ότι άτομα με 5mbps upload στρεαμάρουν σε 720p 60fps και αρκετά καλό υπολογιστή. Εσύ πας κατά πάσα πιθανότητα για 720p 30fps που και αυτό είναι μια χαρά. Αλλά δεν βλέπω πουθενά να μας λες για το upload σου... Έχεις 50άρα σύνδεση καταρχάς? Ναι φίλε 50αρα περιμένω να μου συνδέσουν,αλλά εγώ ρώτησα αν μπορεί ο επεξεργαστής με την κάρτα γραφικών να ικανοποιήσει τις ανάγκες μου. Δεν χρειαζεσαι καρτα για το streaming Literally δεν κανει τιποτα , εκτος αν θελει να κανει stream με το Nvidia Nvenc που δεν εχει κανενα νοημα εφοσον παει για I7 Εσύ φίλε μου σε τι settings streamareis και τι cpu χρησιμοποιείς?
Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι πολλα τα settings του OBS για να τα γραψω εδω Εγω ειμαι με I5 4460 που ειναι λιγος για stream αλλα και παλι η ποιοτητα ειναι decent . Εσυ με i7 θα εισαι 2 profiles πανω οποτε θα ειναι πολυ καλυτερα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα