voltmod Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μπορεί η Huawei να μην έδειξε... Mate στην έκθεση IFA 2016, ωστόσο είχε Nova, μία νέα σειρά mid-range φορητών συσκευών με ωραία αισθητική και προσεγμένα υλικά κατασκευής, αλλά και προσιτή τιμή. Το Huawei Nova μοιάζει με το μικρό αδερφάκι του Nexus 6P, κάτι που είναι περισσότερο φανερό από την ύπαρξη του λεγόμενου “visor” στο πίσω μέρος, και στο ύψος της οπίσθιας κάμερας. Είναι μικρότερο από το Nova Plus, το οποίο παρουσιάστηκε παράλληλα, και διαθέτει οθόνη LCD IPS ανάλυσης 1080 x 1920 pixels με διαγώνιο 5,0 ιντσών. Κάτω από το “καπό” διαθέτει το Qualcomm Snapdragon 625 SoC, 3GB RAM και 32GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, ενώ δεν απουσιάζει η δεύτερη υποδοχή για κάρτα SIM (αν και θα πρέπει να θυσιαστεί η κάρτα microSD για να την χρησιμοποιήσετε), η υποστήριξη δικτύων 4G LTE Cat.6, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων (όμοιος με του P9) και η υποδοχή USB Type-C. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3020mAh. Στην πρόσοψη, διαθέτει κάμερα 8,0 Megapixels (f/2.0) για υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες/ selfies. H κύρια κάμερα βασίζεται σε αισθητήρα 12 Megapixels και διαθέτει σύστημα φακών με διάφραγμα f/2.2 και σύστημα αυτόματης εστίασης με phase detection. Το λογισμικό βασίζεται στο Emotion UI 4.1 και στο Android 6.0 Marshmallow. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις αρχές Οκτωβρίου με τιμή €399. Η αποστολή του insomnia στην IFA 2016 είναι χορηγία της ΓΕΡΜΑΝΟΣ
17 lines of code Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Nexus 6P Back + iPhone 6 Front = Huawei. Όσο δε λυγάει,καλό είναι 5
Neg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Όσο δε λυγάει,καλό είναι hu hu hu πάλιωσε η καραμέλα, βρές άλλη 3
jimmy213 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 "νέα σειρά mid-range", "αλλά και προσιτή τιμή" Προσιτή τιμή τα 400€; Προσιτό και mid-range είναι το Samsung Galaxy J7 που δείξατε νωρίτερα. Η Huawei τιμολογεί βλέποντας τους άλλους και κάποια στιγμή θα φάει τα μούτρα της. 4
@topos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τωρα σοβαρα, το "προσιτη τιμη" και το "διαθεσιμο απο οκτωβριο στα 399" πως μπορει να συνυπαρχει στο ιδιο αρθρο?
kostasSTi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Στην τιμη του Oneplus 3 και 625 soc?? Για ποιο λογο να το παρει κανεις; 1
king2009 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ακριβουτσικο για αυτα που προσφερει.Παλιοτερα ειχε πολυ καλυτερες τιμολογησεις.Στα 400 περνεις το εξαιρετικο one plus που χτυπαει πολυ ανωτερα κινητα.Οπως ειπε καποιος παραπανω θα το φαει το κεφαλι της η Huawei καποια στιγμη αν συνεχισει ετσι.Για την ωρα πουλαει παρα πολυ καλα.
tzizzz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ελα παρε παρε κοσμε στην πιο προσιτη τιμη της αγορας.. μονο 400 .. ! εγω θα παρω 5-6 τετοια ευκαιρια μη παει χαμενη
Nickthefish Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πλέον οτιδήποτε έχει στρογγυλεμένες γωνίες θα αποτελεί αντιγραφή του iphone!!Στα 300 θα το προτιμούσα,στα 400 ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω.Η τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών η οποία αυξάνεται σε κάθε νέο μοντέλο θα ήθελα να δω πότε θα σταματήσει..
drdedus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γουστάρω τρελά να πάρω Huawei αλλά θα πάρει από εμένα τα τρjα μου. Την έχει παραδει. Στις ναυαρχίδες δεν βάζει 4Κ recording, στα ξεχωριστά κομμάτια πχ mipad και κάτι note,max κλπ ούτε που θυμάμαι πως τα λενε δεν έχει 800. Πουθενά δεν δίνει "field test". Οταν βγάλει κάτι λογικό τα λέμε. Καλό το software καλο το hardware αλλά οι μπούρδες του τύπου δεν βάζω 4k recording έτσι μου την σπάνε.
cd2matheos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ελα φτιαξε με huawei το επομενο μου κινητο ΣΙΓΟΥΡΑΑΑΑ!!!!!!.....Αγορα ομως απο τον οκτωβρη του 17 και επειτα οταν και η τιμη θα ειναι τουλαχιστον 150ευρω κατω!!!
theonirvana Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γουστάρω τρελά να πάρω Huawei αλλά θα πάρει από εμένα τα τρjα μου. Την έχει παραδει. Στις ναυαρχίδες δεν βάζει 4Κ recording, στα ξεχωριστά κομμάτια πχ mipad και κάτι note,max κλπ ούτε που θυμάμαι πως τα λενε δεν έχει 800. Πουθενά δεν δίνει "field test". Οταν βγάλει κάτι λογικό τα λέμε. Καλό το software καλο το hardware αλλά οι μπούρδες του τύπου δεν βάζω 4k recording έτσι μου την σπάνε. καπου μπερδεψες την Huawei με την Xiaomi
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 hu hu hu πάλιωσε η καραμέλα, βρές άλλη OK Οσο δουλευει το touch καλο ειναι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα