Markus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια σας! Προσφατα εμαθα για μια εφρμογη την lalafo, ειναι μια εφαρμογη που αγοραζεις και πουλας ολων τον ειδων πραγματα, ανεβασα μια αγγελια για μια μπλουζα βρεθηκε πωλητης αλλα δεν ξερω ομως πως να του την στειλω και με τι... Το κοστος ειναι 15 ευρω σκευτομαι με ΕΛΤΑ αλλα δν εχω ιδεα πως θα παρω τα λεφτα απο την μπλουζα τι θα χρεωθω ,αν θα την πακεταρω εγω η οχι, και γενικα δεν γνωριζω τπτ οσον αφορα αυτην την διαδικασια ειναι πρωτη φορα που πουλαω κατι. Θα σας παρακαλουσα αν ξερατε την πιο ασφαλη διαδικασια που να μην περιεχει τραπεζες και paypal να με βοηθησεται αν παλι ξερεται μια λυση αλλα περιεχει τραπεζες θα ηθελα να την ακουσω και αυτην ! Ευχαριστω !
livefreeordie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αντικαταβολη με ΕΛΤΑ. Πακεταρεις την μπλουζα καπου,οπου σε βολευει σε καποιο μικρο κουτι κτλ , πας σε καποιο ΕΛΤΑ κοντα σε σενα ή σε οποιο σε βολευει. ,γραφεις τα στοιχεια που χρειαζεται (θα σου πουν κι εκει),το κοστος που θα πληρωσει για να παραλαβει κτλ , πληρωνεις τα εξοδα της αντικαταβολης (αν εχετε κανονισει να τα πληρωσει ο παραληπτης του τα χρεωνεις κι αυτα) και το στελνουν. Μετα οταν θα εχει παραλαβει θα σου ερθει ειδοποιηση να πας να παρεις τα χρηματα σου απο το ΕΛΤΑ παλι. Ειναι αρκετα ασφαλες γιατι δεν μπορει να παραλαβει αν δεν πληρωσει πρωτα. Το μονο που μπορεις να παθεις ειναι να μη παραλαβει ποτε,αλλα ολοι οι τροποι εχουν το ρισκο τους.
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Με αντικαταβολη χάνεις τα μεταφορικά που προπληρωνεις με την αποστολή σου. Πρόσεχε γιατί πολλοί το έχουν κάνει χόμπι αυτό. Ο μόνος τρόπος ασφαλείς για εσένα είναι ή κατάθεση να σου κάνει στον τραπεζικό λογαριασμό σου αλλά αυτό είναι μόνο αν το δεχθεί ο άλλος.
livefreeordie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Με αντικαταβολη χάνεις τα μεταφορικά που προπληρωνεις με την αποστολή σου. Πρόσεχε γιατί πολλοί το έχουν κάνει χόμπι αυτό. Ο μόνος τρόπος ασφαλείς για εσένα είναι ή κατάθεση να σου κάνει στον τραπεζικό λογαριασμό σου αλλά αυτό είναι μόνο αν το δεχθεί ο άλλος. Ετσι κι αν εχουμε γεμισει απαταιωνες Με την καταθεση. Τουλαχιστον στην αντικαταβολη χανεις απλως τα 3.80 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως που έχω κάνει άπειρες συναλλαγες λέω στον άλλο κάνε μου καταθεση και δώρο τα μεταφορικα από εμένα Και έτσι και οι 2 έχουμε κέρδος,εγω μένω ήσυχος ότι πληρώθηκα και ο άλλος έχει όφελος ότι γλυτώνει τα μεταφορικά Βέβαια δεν το συνιστώ αυτό γιατί υπάρχουν άπειρα λαμογια και μπορεί να κάνεις κατάθεση στον άλλο και να σ στείλει ένα κουτί πέτρες Εμένα πάντως δόξα το θεό μετά από τόσες συναλλαγες κάνεις δεν μ έκανε καμία απατεώνια.
livefreeordie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ πάντως που έχω κάνει άπειρες συναλλαγες λέω στον άλλο κάνε μου καταθεση και δώρο τα μεταφορικα από εμένα Και έτσι και οι 2 έχουμε κέρδος,εγω μένω ήσυχος ότι πληρώθηκα και ο άλλος έχει όφελος ότι γλυτώνει τα μεταφορικά Βέβαια δεν το συνιστώ αυτό γιατί υπάρχουν άπειρα λαμογια και μπορεί να κάνεις κατάθεση στον άλλο και να σ στείλει ένα κουτί πέτρες Εμένα πάντως δόξα το θεό μετά από τόσες συναλλαγες κάνεις δεν μ έκανε καμία απατεώνια. Ησουν τυχερος μαλλον και κυριος στις δικες σου συναλλαγες ! Εγω δεν εχω κανει ποτε καταθεση,ουτε για 10 ευρω μετα απο αυτα που εχουν παθει φιλοι μου,αλλα και γενικα που εχω διαβασει να εχουν παθει αλλοι. Εχουν χασει και μεγαλα ποσα απο καταθεσεις οπου ο πωλητης εγινε καπνος αφου πηρε τα χρηματα. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποτέ κατάθεση ποτέ όμως σε άτομο που είτε δεν έχει πάνω από 25++ αξιολόγησεις από εδώ μέσα ή αν είναι από χρυσή ευκαιρία κτλπ ποτέ καταθεση! Δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος Έχουν γίνει άπειρες απατεώνιες με τις καταθεσεις, (ειδικά με κάτι iphone σε σούπερ τιμές )και πλέον ο άλλος είναι ικανός να κάνει λαμογια για ένα 5€
Markus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αντι για Ελτα με καποια courier οπως acs/γενικη ταχυδρομικη, αλλαζει κατι στα μεταφορικα ? αν αλλαζει κατι ποιο ειναι αυτο ?
livefreeordie Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Αντι για Ελτα με καποια courier οπως acs/γενικη ταχυδρομικη, αλλαζει κατι στα μεταφορικα ? αν αλλαζει κατι ποιο ειναι αυτο ? Ειναι πιο πολλα τα εξοδα αποστολης με κουριερ. Δηλαδη ενω με το ελτα συνηθως βγαινει στα 3.80 με αυτα που λες θα βγει γυρω στα 10. Επισης το κουριερ τα παραδιδει σπιτι ,αν το ζητησεις.
Helionar Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Nick1234512345 είπε How can I sell a laptop πίτζεονς ντοντ χεβ λαπτοπς.
Dead_Shot_GR Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2023 Στις 21/7/2021 στις 5:47 ΜΜ, Helionar είπε πίτζεονς ντοντ χεβ λαπτοπς. 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα