Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις τελευταιες φορες που εκανα ανανεωση της συνδρομης μου και χρηση της επιδοτησης μου , το ειχα κανει σε ενα καταστημα εκτος του δικτυου Cosmote , οπου και αγοραζα το κινητο που ηθελα  σε τιμες εμποριου χωρις τα 40+% που εχει στις τιμες της η Cosmote.

Aλλα πλεον το συγκεκριμενο καταστημα δεν κανει αυτη την δουλεια με τις επιδοτησεις(για αυτο και δεν αναφερω το ονομα μην θεωρηθει διαφημιση)

Ξερει καποιος κανενα αλλο καταστημα στο οποιο θα μπορω να κανω χρηση της επιδοτησης μου για αγορα νεας συσκευης χωρις να πληρωσω τα κερατιάτικα της Cosmote?

Δημοσ.

Tο πλαισιο απο οσο ξερω εχει και κοσμοτε και βομταφον, τουλαχιστον ετσι ηταν τελευταια φορα που πηγα.

ΤΣ, και απο την κοσμοτε να μην θες να παρεις, οι τιμες ολων των κινητων ειναι ιδιες σε ολες τις αλυσιδες.

Δημοσ.

Tο πλαισιο απο οσο ξερω εχει και κοσμοτε και βομταφον, τουλαχιστον ετσι ηταν τελευταια φορα που πηγα.

ΤΣ, και απο την κοσμοτε να μην θες να παρεις, οι τιμες ολων των κινητων ειναι ιδιες σε ολες τις αλυσιδες.

ναι οντως.

το μαγαζι που ειχα βρει ηταν ενα ας πουμε απλο συνοικιακο  μαγαζι που εχει διαφορα 10-20 ευρω στην τιμη απο την χαμηλοτερη του σκρουτζ. Για αυτο ρωταω αν εχει κανεις υποψη του κατι παρομοιο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...