panos- Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι αλλα σε μερικα συμβολαια λεει οτι δεν ισχυει.
empire21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αν κάνω ηλεκτρονικά την άιτηση για νέα γραμμή που θα δω τους όρους συμβολαίου;Θα μου σταλούν ταχυδρομικώς για να υπογράψω;
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Διαθεσιμο δικτυο εχει το σπιτι που πηγες? Γιατι αν δεν εχεις κεντρικο ή απερχόμενο μπορει να περιμένεις και χρονια.
empire21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, πριν λίγους μήνες έμενα πάλι εδω και σε θέματα τηλεφωνίας δεν έχει αλλάξε τίποτα στην πολυκατοικία από όταν έφυγα.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα, πριν λίγους μήνες έμενα πάλι εδω και σε θέματα τηλεφωνίας δεν έχει αλλάξε τίποτα στην πολυκατοικία από όταν έφυγα. τι σημασία εχει αυτο? εφυγες μπορει καποιος αλλος να πηρε την μια και μοναδική γραμμή και τωρα παπαλα Φρόντισε να μαθεις απο τον παροχο σου αν υπάρχει διαθεσιμότητα δικτύου στο σπιτι σου και για ποιον λογο απορρίπτεται το αιτημα τους απο τον οτε.
empire21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Αυτό είναι το θέμα φίλε μου ότι το αίτημα ΔΕΝ απορρίπτεται από τον ΟΤΕ, όπως μου λένε χαρακτηριστικά είναι σαν να έχει ξεχαστεί η αίτηση μου και μάλλον δεν έχει καν περάσει τεχνικός.Περνούν οι μέρες γίνεται επαναπορώθηση και πάλι τα ίδια από την αρχή.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ναι αυτο που σου λενε απλα δεν υπαρχει
empire21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δηλαδή με κοροιδεύουν στην forthnet;Δεν λέω όχι αλλά με ποια λογκή και τι ακριβώς θα κερδίσουν;Εγώ πάντως έχω ζητήσει εγράφως τα στάδια από την υποβολή της αίτησης μου μέχρι σήμερα κάτί το οποίο κοινοποίησα και στην ΕΕΤΤ όπου υποχρεούνται να απαντήσουν σε 20 μέρες.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ακόμα δεν είχα καμία εξέλιξη παρά το τρέξιμο σε forthnet και ΟΤΕ.'Εχω κοινοποιήσει το πρόβλημα μου και στην ΕΕΤ αλλά δεν έχω διάθεση να περιμένω ακόμα περσσότερο. Σκέφτομαι να κάνω αίτηση στον ΟΤΕ πλέον ώστε να συνδεθώ αμέσως και μετά να κάνω μεταφορά σε κάποιον άλλο πάροχο.Το πρόβλημα στο σενάριο αυτό είναι το πως θα φύγω άμεσα από τον ΟΤΕ χωρίς να πληρώσω αν το συμβόλαιο είναι 12μηνο.Κάπου ειχα δει πως υπάρχει ένα 10ημερο που μπορείς να σπάσεις το συμβόλαιο χωρίς πρόστιμο.Ισχύει κάτι τέτοιο ή τι άλλο μπορώ να κάνω για να παρακάμψω το πρόβλημα αυτό. 14 μέρες έχεις σε τηλεφωνική ενεργοποίηση ΑΡΚΕΊ να μην ενεργοποιηθεί η γραμμή οπότε μόνο αν βρεις κανένα παραθυράκιΞανά λέω όμως αν υπάρχει έληψει ακραιου δικτύου ακόμα και ΟΤΕ μα πας κανένας δεν μπορεί να σου δώσει εγγύηση ότι θα συνδέθεις άμεσα
GREGKERKYRA Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάρει απάντηση η εταιρεία σου από τον ΟΤΕ, μην ακούς την κάθε βλακεια που σου λένε άσχετοι. Υπάρχει χρόνος και ρητρες για κάθε αίτημα που στέλνει ο κάθε παροχος στον ΟΤΕ, οπότε απάντηση υπάρχει και απαιτησε την. Καλό είναι στο αίτημα σου να υπάρχει γειτονικό νούμερο στο ίδιο κτήριο η συντεταγμενες η σαφής διεύθυνση , έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει από πλευράς ΟΤΕ.
empire21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τι να πω έχω ήδη ζητήσει εγράφως απο την forthnet την πορεία της αίτησής μου.Το θέμα είναι ότ δεν μπορώ να περμένω για πολύ ακόμα γι'αυτο την ψάχνω με εναλακτικές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα