NikosRocknRolla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Kαλησπέρα σε όλους! Είμαι ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά και κλείνω προς το Μoto! Να πάρω αυτό η το ZTE; Δεκτές και άλλες προτάσεις! Η χρήση του είναι πολύ απλή όπως καταλαβαίνετε από τις επιλογές(λίγο ίντερνετ, τηλέφωνα, μηνύματα) και το budget επίσης σε αυτά τα λεφτά 120-130 ευρώ!
NikosRocknRolla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μια διευκρίνηση που ξέχασα είναι πως αναφέρομαι στο ΜΟΤΟ με το 1 gb RAM!
xaralas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου με τα χιλια πηγαινε για Moto g3 με τα 2/16 GB. Ειναι στα 145€ πλεον, κανε μια μικρη υπερβαση αξιζει. Δεν θα εχεις θεμα ουτε με το 1GB για την χρηση που το θες αλλα πραγματικα αν μπορεσεις δωσε λιγα παραπανω, θα μεινεις πολυ ευχαριστημενος.
NikosRocknRolla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό σκέφτηκα κατευθείαν! Απλά είναι για τον μικρό μου αδερφό και το κακό είναι πως το θέλει σε μαύρο! Και η πιο φθηνή τιμή σε μαύρο είναι τα 193 και δεν ξέρω αν μπορεί να τα δώσει και αν θέλει βέβαια αυτό το παραπάνω ποσό! Αν προσπαθήσω να τον πείσω για άσπρο στα 145 θα το πάρω εννοείται! Αλλιώς θα αρκεστεί στο μικρό! Moto G3 από μένα. Ευχαριστώ για την απάντηση!
xaralas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ αυτό σκέφτηκα κατευθείαν! Απλά είναι για τον μικρό μου αδερφό και το κακό είναι πως το θέλει σε μαύρο! Και η πιο φθηνή τιμή σε μαύρο είναι τα 193 και δεν ξέρω αν μπορεί να τα δώσει και αν θέλει βέβαια αυτό το παραπάνω ποσό! Αν προσπαθήσω να τον πείσω για άσπρο στα 145 θα το πάρω εννοείται! Αλλιώς θα αρκεστεί στο μικρό! Ευχαριστώ για την απάντηση! Ε βαλε και μια μαυρη θηκη και εισαι ενταξει Αν ειναι μικρος μια χαρα θα ειναι και το 1Gb!
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Για μικρό αδερφό μία χαρά είναι και το 1gb δεν θέλει περισσότερο. Μία χαρά αρχή θα κάνει.
NikosRocknRolla Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ε βαλε και μια μαυρη θηκη και εισαι ενταξει Αν ειναι μικρος μια χαρα θα ειναι και το 1Gb! Για μικρό αδερφό μία χαρά είναι και το 1gb δεν θέλει περισσότερο. Μία χαρά αρχή θα κάνει. Τελικά τον έπεισα για το άσπρο με βιντεάκια που είδε και φώτο και θα δώσει τα 30+ ευρώ παραπάνω! Μια τελευταία ερώτηση! Βλέπω στο skroutz το ''eurotelshop'' και το ''afasia'' το έχουν σε καλή τιμή! Έχει πάρει κανένας από αυτά να μου πει γνώμη γιατί εγώ έχω ψωνίσει από άλλο η να μην δώσω σημασία καθόλου;;;
@topos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παντως κ το s6 flex στα 129 δεν ειναι καθολου κακη αγορα με snap615(αρκετη διαφορα απο τον 410)και 2gb ram. Στα αρνητικα του βεβαια η ελλειψη αναβαθμισεων κ η μικρη σχετικα μπαταρια.
AggelosTz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Οι αναβαθμίσεις και η υποστήριξη είναι αυτές που μετράνε σε ένα αντροιντ πάνω από τα σπεκ. Δείτε τι τεράστιες διαφορές έχει η ΜΜ με την LP. Και πόσο ωραία features έχει η Ν ,ώστε πλέον η LP δείχνει απαρχαιωμενη .Τι να το κάνω ένα κινητό με καλύτερο επεξεργαστή αν είναι κολλημένο σε KK ή LP. Δεν νομίζω ότι όσο μείνω σε αντροιντ θα πάρω οτιδήποτε άλλο εκτός από Moto ή Νεξους. 1
Βασιλης 123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γνωμη μου εαν θελεις αναβαθμισεις και καιγεσαι για να εχεις την 6 πηγαινε κατευθειαν στο μοτο.Ομως επειδη το δουλευω σαν βασικο το τελευταιο καιρο το s6 εμεινα πολυ ικανοποιημενος.Μπαταρια με την δικια μου χρηση μια φορα τη μερα φορτιση οταν πεσει στο 25%(ο φορτιστης ειναι αρκετα γρηγορος μεσα σε μια ωρα απο 25 ανεβαινει στο 70% περπου) φπβερος ηχος απο τα ακουστικα.Ικανοποιητικες καμερες για καποιον με μικρες απαιτησεις.Αρκετα ομορφη οθονη με ωραια χρωματα παρα οτι ειναι Hd εχει υψηλο ppi.O snapdragon 615 βοπηθαει αρκετα το κινητο ετσι ωστε να λειτουργει ρολοι και να μν ζοριζετε.Παιχνιδια εχω δοκιμασει χωρις κανενα λαγκ asphalt 8 sniper 3d.Ειναι ομορφο εξωτερικα πιστευω πιο ωραιο απο το μοτο αρκετα λεπτο και παρολο που ειναι πλαστικο δινει μια αισθηση πιο premium.Εχω και αναλυτικο review στο σκρουτζ στη σελιδα του κινητου ειναι η 1 κατω απο τα μαγαζια.
madnifestah Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 +1 για το Moto G και απο εμένα.. εκτος απο την πολυ καλή εμπειρία χρήσης, εδώ και 5 μήνες χωρίς θήκη η tempered glass (έιναι το 1ο κινητο που ευχαριστιέμαι πραγματικά,τόσα χρόνια δεν κρατουσα κινητό, μια θήκη κρατουσα) δεν έχει πάθει το παραμικρό,τρομερή ποιότητα ούτε μια γρατζουνιά. και ένα ακόμη + το μπροστινό ηχείο που δεν ήξερα ότι έχει τόσο μεγάλη διαφορά αλλά τελικά είναι τρομερό. και μια συμβουλή. άν/όταν μαζέψει τιποτα σκουπιδάκια-σκόνη στο ηχείο/ακουστικό, για να φύγουν καλήτερα να το βάλεις κάτο απο την βρύση η απλά να το φυσήξεις παρά να προσπαθήσεις να τα βγάλεις με κανένα χαρτί η κάτι τέτοιο. γιατί έχει μέσα μια λεπτή μεμβράνη που μπορει να σχιστεί.. (το κάνω συχνά δεν παθένει τίποτα) κάποιος στο ιντερνέτ τα κατάφερε πολυ καλά... δέν παθένει κάτι απ'όσο διαβάζω, αλλά ίσος να έχει επίπτωση στην αδιαβροχοποίηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα