katarasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε ολους.!Εχω το εξης προβλημα....εχω 2 αυτοκινητα 10 ετιασ ,τα cdplayers τους ειναι καλακαι δεν εχουν καποιο προβλημα (εχουν ελεγχθει με πολλα cd)..οταν παω να αντιγραψω cd απο το pc αρχιζου ταπροβληματα.....καθυστερει να τα διαβασει κ να τα αναγνωρισει.....πηδαει δευτερολεπτα.....με αποτελεσμα να μην μπορεις να τα ακουσεις ή να τα ακους με διακοπες.Εχω καταληξει στο εξης....παλιοτερα στα software εδιναν ταχυτητεσ εγγραφης 1x,2x,4x κτλ ενω τωρα μου βγαζει απο 16Χ πιθανολογω οτι η υψηλη ταχυτητα εγγραφης δημιουργει προβληματα.Εσεις τι λετε?Υπαρχει καποιο software που να γραφει απο χαμηλες ταχυτητες?Σας ευχαριστω ολους εκ των προτερων!!
Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικα χρησιμοποιω το burnaware free και το anyburn, Δοκιμασε τα και τα 2 να δεις αν γραφουν σε χαμηλες ταχυτητες (4x 6x). Παντα θα γραφεις σε χαμηλες ταχυτητες. Συγκεκριμενα, στην πιο χαμηλη που υπαρχει.
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Γράφοντας στην πιο χαμηλή ταχύτητα όπως λέει ο από πάνω θα έχεις πιθανότατα επιτυχία να είναι κομπλε τα cd σου.
katarasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Γράφοντας στην πιο χαμηλή ταχύτητα όπως λέει ο από πάνω θα έχεις πιθανότατα επιτυχία να είναι κομπλε τα cd σου. Γράφοντας στην πιο χαμηλή ταχύτητα όπως λέει ο από πάνω θα έχεις πιθανότατα επιτυχία να είναι κομπλε τα cd σου. Το προβλημα ειναι δτο οτι και το nero στον υπολογιστη μoy kai to ashampoo μου βγαζει επιλογη για 16Χ εωσ 40Χ κια τα γραφει χαλια φταει το προγραμμα δγλαδη?
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Βαλε το στο 16Χ που είναι ή πιο χαμηλή που εχει και γραψε το cd Aν δεις πάλι ότι έχει θέμα άλλαξε πρόγραμμα και αν στην τελική δεις πάλι θέμα ε τότε άλλαξε cd μήπως είναι προβληματικά.
katarasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Βαλε το στο 16Χ που είναι ή πιο χαμηλή που εχει και γραψε το cd Aν δεις πάλι ότι έχει θέμα άλλαξε πρόγραμμα και αν στην τελική δεις πάλι θέμα ε τότε άλλαξε cd μήπως είναι προβληματικά. Στο 16χ τα βαζω κ γραφει οτι θελει....εντ μεταξυ κ το pc του αδερφου μου το ιδιο θεμα εχει....αναγνωριζου 16Χ κ πανω. .....τα κενα cd δεν νομιζω οτι παιζουν ρολο οποτε μαλλον το software φταει
stelios18120 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε βρίσκεις άλλο πρόγραμμα γ να γράφεις και θα είσαι οκ.
Fubar.gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλά CD player αυτοκινήτου έχουν πρόβλημα με τα γραμμένα CD. Δοκίμασε με την πιό αργή ταχύτητα που σου πρότειναν πιό πάνω, όμως έχω την εντύπωση οτι τα CD recorder έχουν μία native ταχύτητα εγγραφής, και αν τη ρυθμίσεις πιο πάνω ή πιό κάτω απο αυτή θα έχεις χειρότερα αποτελέσματα. Επίσης δοκίμασε με διαφορετική μάρκα άγραφων CD. Αν το πρόβλημα παραμένει τότε δυστυχώς η μόνη λύση είναι να αλλάξεις ραδιοCD στο αυτοκίνητο. 1
katarasg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πολλά CD player αυτοκινήτου έχουν πρόβλημα με τα γραμμένα CD. Δοκίμασε με την πιό αργή ταχύτητα που σου πρότειναν πιό πάνω, όμως έχω την εντύπωση οτι τα CD recorder έχουν μία native ταχύτητα εγγραφής, και αν τη ρυθμίσεις πιο πάνω ή πιό κάτω απο αυτή θα έχεις χειρότερα αποτελέσματα. Επίσης δοκίμασε με διαφορετική μάρκα άγραφων CD. Αν το πρόβλημα παραμένει τότε δυστυχώς η μόνη λύση είναι να αλλάξεις ραδιοCD στο αυτοκίνητο. Δυστυχως φιλε μου αλλαξα κ αγραφα cd αλλα το ιδιο δεβ αλλαζει κατι με verbatim η πιο χαμηλη ταχυτητα ειναι 16x δεν ξερω αν αυτη ειναι η εξ ορισμου ταχυτητα πιυ δινουν τα verbatim
Alex-V Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 αδερφε σου ειπαμε τοσα ατομα να αλλαξεις προγραμμα. να δοκιμασεις καποιο αλλο. γιατι κολλησες με το nero?
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Φίλε μου δοκίμασε άλλο πρόγραμμα. Και θα είσαι οκ.
White_Cat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους !Όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω είναι απόλυτα σωστά και δεν βρίσκω τίποτα περιττό ή λανθασμένο. Όμως υπάρχει κατά τη γνώμη μου ακόμα ένα θεματάκι που δεν το έχει αναφέρει κανένας.Όταν βάζουμε ένα CD μέσα στη συσκευή αναπαραγωγής, η συσκευή αυτή το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να αναζητήσει πάνω στο δισκάκι κάποια bytes που υποδηλώνουν σε ποιο ακριβώς σημείο του δίσκου βρίσκεται το τέλος της εγγραφής. Αυτά τα δεδομένα αποκαλούνται lead out bytes. Όταν κάνουμε εγγραφή, άπαξ και γραφούν αυτά τα bytes, δεν μπορεί να γραφεί τίποτ' άλλο πάνω στο δισκάκι.Τα περισσότερα (παλιά) CD Players αυτοκινήτου απαιτούν να έχουν γραφεί πάνω στο δισκάκι σωστά τα lead out bytes. Τότε το δισκάκι λέγεται finalised.Δηλαδή εν ολίγοις άμα αυτή η διαδικασία δεν έχει γίνει σωστά, τότε συνήθως, όταν κάποιος επιχειρήσει να βάλει το CD σε Player αυτοκινήτου, έχει τα προβλήματα που αναφέρθηκαν από τον αρχικό συντάκτη του νήματος.Για να είστε σίγουροι ότι η διαδικασία έχει γίνει σωστά, προτείνω τα εξής :- Δεν θα γράφετε ποτέ πολλαπλά sessions πάνω σ' ένα μουσικό CD. Τα multisession CD είναι σχετικά καινούριο φρούτο. Τα παλιά Players μπερδεύονται και δεν τα αναγνωρίζουν σωστά. Έτσι, ανεξαρτήτως ποιο πρόγραμμα εγγραφής δουλεύετε, θα προσέχετε πάντα ώστε να έχει επιλεγεί η επιλογή "No multisession".- Επίσης, για να μην κάνει διακοπές η δέσμη του laser κατά τη διάρκεια εγγραφής, προτείνω να επιλέγετε πάντα μέσα από τις παραμέτρους την επιλογή DAO, που θα πει "Disk at Once".- Άμα υπάρχει η επιλογή Lead Out ή Finalise CD, ή no further writing, αυτή ας είναι πάντοτε ενεργή. - Πάμε τώρα στο θέμα της ταχύτητας. Εδώ προφανώς έχουν απόλυτο δίκιο οι προηγούμενοι που λένε ότι σε γενικές γραμμές προτείνονται οι χαμηλές ταχύτητες. Θα κοιτάτε ποιες ταχύτητες υποστηρίζει προπαντώς το δισκάκι, θα κοιτάτε και τι ταχύτητες υποστηρίζει η συσκευή εγγραφής και θα βρίσκετε τον χαμηλότερο "κοινό παρονομαστή".Δηλαδή, πολλές φορές υπάρχουν κακές εγγραφές που οφείλονται στο ότι ενώ π.χ τα δισκάκια γράφουνε πάνω ότι η χαμηλότερη ταχύτητα που υποστηρίζεται είναι η 8x, ο χρήστης διαλέγει την 4x νομίζοντας ότι η εγγραφή θα είναι δήθεν ασφαλέστερη.Προσωπικά, εδώ και χρόνια διαλέγω την 24x και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, ούτε καν με παλιό CD Player αυτοκινήτου.Σας ευχαριστώ,Μ' ένα θερμό και φιλικό νιαούρισμα,Ο Άσπρος Γάτος 4
stelios18120 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πάντα ευγενικός και κατατοπιστικοτατος ο γάτος 1
katarasg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 αδερφε σου ειπαμε τοσα ατομα να αλλαξεις προγραμμα. να δοκιμασεις καποιο αλλο. γιατι κολλησες με το nero?Δεν κολλησα με το nero δοκιμασα και ashampoo k burnaware αλλα τιποταΘα δοκιμασω και αυτα που ειπεο φιλος white cat....δεν τα ριχα προσεξει ολα αυτα...ευχαριστώ white cat Θα δοκιμασω και αυτα που ειπεο φιλος white cat....δεν τα ριχα προσεξει ολα αυτα...ευχαριστώ white cat
Alex-V Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν ηξερα οτι δοκιμασες αλλα προγραμματα επειδη δεν το ανεφερες. My mistake.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα