Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Με υποχωρήσεις ναι, max settings τα ξεχνάς. Όχι ότι χάνεις και τίποτα το ιδιαίτερο αν κατέβεις σε High, αλλά λέμε..
logistoulis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 πολυ πιθανο να εχει bottleneck , προσωπικα με τον i5 3570 και μια 280x στο deus ex χτυπαει 80 αρια ο επεξεργαστης , με μια 480 και γω εχω bottleneck ναι χάνεις ίσως κάποια frames από τον επεξεργαστή, αλλά τουλάχιστον στη συγκεκριμένη κάρτα που έχεις (δε ξέρω για πιο σύγχρονες) δεν έχεις θέμα bottleneck από τον επεξεργαστή γιατί υποθέτω ότι θα είναι όλη την ώρα στο 99%, εμένα τουλάχιστον έτσι είναι i5+tahiti το πρόβλημα θα ήταν αν πχ είχες cpu συνέχεια κοντά στο 100% , gpu στο 50-60% και χαμηλά fps δεν ξέρω αν με έναν i3 και μια δυνατή κάρτα θα μπορούσε να παίξει αυτό το σενάριο , σίγουρα σε ένα cpu intensive παιχνίδι θα έχεις πιο λίγα fps με έναν i3 σε σχέση με έναν i5, αλλά αυτό δε το αντιλαμβάνομαι απαραίτητα ως μπουκάλι στη κάρτα αν αυτή είναι στο 100% όλη την ώρα, είναι απλά μπουκάλι στο σύστημά σου συνολικά. το επιθυμητό βέβαια σε ένα παιχνίδι είναι ο περιορισμός να είναι από τη κάρτα, ούτε από τον επεξεργαστή ούτε τη ram, ούτε το δίσκο , μόνο η κάρτα να είναι στο 100 και να δίνει ο,τι μπορεί πάντως ακόμα και οι πιο σύγχρονοι επεξεργαστές ζορίζονται με κάποια παιχνίδια και φτάνουν τρελό usage, οπότε δεν είναι κακό που ο κόσμος ζητάει περισσότερα και απογοητεύεται με τα 5-10% κάθε χρόνο της intel κάνεις 4+ χρόνια να αλλάξεις επεξεργαστή και όλα αυτά για ένα 40%, ε δεν είναι πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται ούτε είναι και λύση να πάρουν όλοι i7 ειδικά με περισσότερους πυρήνες επίσης το overclock όπου μπορεί να γίνει πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται, σε τέτοια παιχνίδια αισθάνεσαι τη διαφορά σε σχέση με στοκ και χωρίς bencho-προγράμματα, νιώθεις να πέφτουν τα fps
cabdik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 πάντως ακόμα και οι πιο σύγχρονοι επεξεργαστές ζορίζονται με κάποια παιχνίδια και φτάνουν τρελό usage, οπότε δεν είναι κακό που ο κόσμος ζητάει περισσότερα και απογοητεύεται με τα 5-10% κάθε χρόνο της intel κάνεις 4+ χρόνια να αλλάξεις επεξεργαστή και όλα αυτά για ένα 40%, ε δεν είναι πολύ και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται ούτε είναι και λύση να πάρουν όλοι i7 ειδικά με περισσότερους πυρήνες να σου αντιστρεψω τη σκεψη, και να σε ρωτησω..., γιατι σωνει και καλα η Intel - AMD θα πρεπει να βρισκουν, σε καθε γενια, αποδοσεις +50%, και γιατι να μην στρωσουν τον κωλο τους κατω οι προγραμματιστες των παιχνιδιων, και να γραψουν πιο καλο κωδικα? γιατι υπαρχουν παραδειγματα παιχνιδιων που παιζουν ανετα και σε πιο αδυναμα πισι, και υπαρχουν και παιχνιδια που θελουν ΜΙΝ ι5-6600Κ....!!!!!!!!
logistoulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Σημασία έχει ότι συμβαίνει όμως και επειδή συμβαίνει κάπως θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις Αν έδινε περισσότερες επιδόσεις ίσως είχε και καλύτερες πωλήσεις (και κόστος ανάπτυξης βεβαίως) και δε θα καθόταν να κλαίγεται ότι μειώνονται οι πωλήσεις των υπολογιστών Εγώ πάντως άλλαξα μετά από 5 χρόνια επεξεργαστή και από κει που κάθε φορά έπαιρνα 2πλασιες επιδόσεις+ τώρα είναι ζήτημα να μιλάμε για 40% ε δε πετάω και από τη χαρά μου
bmv Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2016 Αν σε κάθε γενιά μοίραζαν αποδόσεις θα έκλεγες τα χρήματα που έδωσες καθώς μετά από 2 χρόνια θα είχες μείνει πολύ πίσω. Οπότε η μικρή αύξηση αποδόσεων δεν είναι απαραίτητα αρνητική εφόσον και οι πιο παλιοί επεξεργαστές στέκονται ικανοποιητικά. Το παραπάνω γίνεται με τις gpu. Αν θέλαμε cpu/mobo/gpu κάθε 2 χρόνια για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε τότε ζήτω που καήκαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα