Sheogorath Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παντού και πάντα υπάρχει μια δόση τροχοπέδης για όλα για να το υπεραπλουστεύσουμε. ΄Οσο ανεβαίνεις σε ανάλυση τόσο μετακομίζει το ποσοστό της τροχοπέδης στην GPU. Οι ελάχιστες επιδόσεις ωστόσο γιατί να αλλάξουν; Ναι, σωστά, αν δεν πέσουν εξίσου λόγω κάρτας, θα τερματίζει εξίσου στις μεγάλες αναλύσεις όπως και τις μικρές, όπου 100αρίζει ο επεξεργαστής. Thanks!
Ailuros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, σωστά, αν δεν πέσουν εξίσου λόγω κάρτας, θα τερματίζει εξίσου στις μεγάλες αναλύσεις όπως και τις μικρές, όπου 100αρίζει ο επεξεργαστής. Thanks! Oπότε προς απάντηση προς τον χρήστη που έθεσε το ερώτημα: αν ο i3 που έχεις σήμερα δεν θεωρείς ότι έχει πολύ χαμηλές ελάχιστες επιδόσεις για τα παιχνίδια που παίζεις, τότε δεν θα έχεις και ιδιαίτερο θέμα με μια νεότερη GPU. Το "αρκετό" είναι αρκετά υποκειμενικό.
NoiSy MaN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα.Σε pc φίλου με i3 4170 άν επιλεγεί κάποια εκ των rx480 ή gtx 1060 υπάρχει περίπτωση bottleneck? Όχι περίπτωση, βεβαιότητα. Έχει ξεφτιλιστεί το θέμα με τους cpu ...Εδώ ο δικός μου μπουκαλώνει ελάχιστα τη 1070 μου στιγμιαία αραιά και που (και παίζω και στα 1440p)
fallen4ngel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Η κάρτες της AMD είναι περιβόητες ότι έχουν συχνά πολύ μεγάλο driver overhead και έτσι βγάζουν λιγότερα FPS όταν περιορίζονται από τον επεξεργαστή/σε έντονες σκηνές όπου χρειάζεται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ,για αυτό και το σπρώχνουν όσο μπορούν με το mantle/dx12. Υπάρχουν άφθονα παραδείγματα και από σελίδες review και από φόρα και βίντεο στο youtube. Από πότε ή εξέλιξη θεωρείται σπρώξιμο; Όποτε διαβάζω κάτι από εσένα αναρωτιέμαι πόσα λεφτά παίζει να έχεις με τόσες μετοχές σε Intel και Nvidia. Εάν δεν έχεις μετοχές βέβαια πάει αλλού το θέμα
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι περίπτωση, βεβαιότητα. Έχει ξεφτιλιστεί το θέμα με τους cpu ...Εδώ ο δικός μου μπουκαλώνει ελάχιστα τη 1070 μου στιγμιαία αραιά και που (και παίζω και στα 1440p) Στο BF1 BETA μόνο την έχω δει να πέφτει σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις κάτω από 99% και είμαι με [email protected], στα υπόλοιπα παιχνίδια είναι καρφωμένη στο 99-100%. Και φυσικά μιλάω για 1440P και 'γω. Από πότε ή εξέλιξη θεωρείται σπρώξιμο; Όποτε διαβάζω κάτι από εσένα αναρωτιέμαι πόσα λεφτά παίζει να έχεις με τόσες μετοχές σε Intel και Nvidia. Εάν δεν έχεις μετοχές βέβαια πάει αλλού το θέμα Γιατί δεν ισχύει αυτό που λέει ; Η ίδια η AMD δεν bench-άρει τις κάρτες της με i7 5960X ή κάτι μου διαφεύγει ; Ας ελπίσουμε να κάνει δυνατό come back με τους Zen μπας και σπάσει το μονοπώλιο της Intel.
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 το παιδι ρωταει για τον i3 και οχι για i5...!! κι εσεις συγκρινετε τον ι3 με τους 3570Κ και με 6600Κ, και μαλιστα OCed...???? δεν ειναι το ιδιο ενας pure 4core με εναν 2core + ΗΤ.... οπως και να το κανουμε...!!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Λέμε ότι μπορεί να υπάρξει μπουκάλι με OC'ed i5, οπότε ένας i3 και παλιός όπως ο 4170 σε stock συχνότητα σίγουρα αποτελεί bottleneck για μια σύγχρονη αξιοπρεπή GPU. 1
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Λέμε ότι μπορεί να υπάρξει μπουκάλι με OC'ed i5, οπότε ένας i3 και παλιός όπως ο 4170 σε stock συχνότητα σίγουρα αποτελεί bottleneck για μια σύγχρονη αξιοπρεπή GPU απλα, να επαναλαβω αυτο που ειπα και σε προηγουμενο ποστ, οτι...μην ξεχνατε οτι μιλαμε για μεσαιου επιπεδου καρτες. δεν ειναι ουτε 1070, ουτε 1080, ουτε ΤΙΤΑΝ, ουτε FURY-X .....!! γι αυτο ειπα οτι δυσκολα θα εχει bottleneck. βεβαιως....... εξαρταται και απο το εκαστοτε παιχνιδι, και τις απαιτησεις που εχει...! αλλα σε γενικες γραμμες, δεν νομιζω οτι θα υπαρχει θεμα.....!!!! μην ψαχνουμε την ψειρα (ακα 1-2 fps)...!! αν ειχε απαιτησεις, για υψηλες επιδοσεις στο gaming, τοτε θα κοιταζε και επεξεργαστη, και μονιτορ με υψηλα ΗΖ, και δυνατες καρτες.....!!! αλλα για να εχει i3 και να ψαχνει 960, πιστευω οτι απλα θελει να παιζει οποια παιχνιδια του αρεσουν, με μια σχετικη ανεση. και αυτο θα το εχει...! ΥΓ. βρε Psycho.. .αν υπαρχει Bottleneck με Oced i5-i7, τοτε τι πρεπει να παιρνουν οi extreme gamers? FX...μηπως? 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, είναι μεσαίες κάρτες, αλλά δεν μιλάμε για RX 460. Και σίγουρα μια 480/1060 θέλει έναν καλό 4πύρηνο για να έχεις τις μέγιστες επιδόσεις σε 1080P. 1
cabdik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 για gaming που μιλαμε, με μεσαιες -απο οτι εχω καταλαβει απαιτησεις- θα ειναι μια χαρα...! τωρα...., αν σε 1-2 νεα παιχνιδια με υψηλες απαιτησεις, του βγαζει ΠΧ 50fps αντι 60, εεε......... δεν εγινε και τιποτα...!!! η αν κανει ενα frame drop στα 30, σιγα τα ωα....!! ας χαμηλωσει και τα φιλτρα, στο κατω κατω, μεχρι να παρει τα FPS που θελει..!! οπως ειπα, αν ειχε απαιτησεις, θα επαιρνε καλυτερο-δυνατοτερο πισι...!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ΥΓ. βρε Psycho.. .αν υπαρχει Bottleneck με Oced i5-i7, τοτε τι πρεπει να παιρνουν οi extreme gamers? FX...μηπως? Το ότι μπορεί να έχεις bottleneck σε σπάνιες περιπτώσεις, δεν αποτελεί πρόβλημα. Σίγουρα με έναν σύγχρονο i5/i7 δεν σε αγχώνει καθόλου το θέμα όποια GPU και αν πάρεις. 1
noFEARgr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 πολυ πιθανο να εχει bottleneck , προσωπικα με τον i5 3570 και μια 280x στο deus ex χτυπαει 80 αρια ο επεξεργαστης , με μια 480 και γω εχω bottleneck
Καϊάφας Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα.Σε pc φίλου με i3 4170 άν επιλεγεί κάποια εκ των rx480 ή gtx 1060 υπάρχει περίπτωση bottleneck? Bottleneck φιλε τρωνε και Core i7s στα 1080p, πολλα παραδειγματα με νεα παιχνιδια, ανεβα στα 1440p για να στειλεις το bottleneck στην καρτα και οχι στον επεξεργαστη, η RX480 σηκωνει ανετα 1440p μεσω DSR, μην το φοβασαι ειναι πολυ ανωτερο σε clarity και ποιοτητα γραφικων, φυγε απο τα 1080p γιατι ειναι dead end γεματο λακους και bottlenecks.
Καϊάφας Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν είναι για 1440P η 480.. Mια χαρα παιζει ολους τους τιτλους με custom ρυθμισεις γραφικων, σε αλλους Ultra σε αλλους Medium προς High. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα