theoritikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Έχω αυτό το monitor - tv κοντά ένα μήνα, και όπως λέει ο τίτλος η ποιότητα εικόνας στην δεύτερη hdmi είναι φτωχή. Έχω συνδέσει ενα ps3 και ενα laptop με διαφορετικά καλώδια. Στο ps3 η εικόνα είναι φτωχή με αρκετό pixelιασμα, στο laptop κόβει τις άκρες (με pixelιασμα πάλι) Στην πρώτη hdmi η εικόνα είναι καθαρή . Στο manual που κοίταξα, η πρώτη hdmi θεωρείται σαν dvi ενώ η δεύτερη σαν mhl. Το mhl διάβασα πως είναι ενα πρωτόκολλο για να συνδέεις smartphones στην οθόνη μέσω ενός καλωδίου που βγάζει hdmi έξοδο. Υπάρχει τρόπος να το λύσω αυτό, ή η δεύτερη hdmi είναι μόνο για φορητές συσκευές? Το ίδιο θέμα έχω αντιμετωπίσει και παλιότερα με άλλη samsung, αλλά εκείνη νομίζω πως δεν έχει αυτό το mhl πρωτόκολλο. Τι μπορεί να συμβαίνει?
heavyrain Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κοιτα στις ρυθμισεις αν εχει να ονοματισεις τις εισοδους. Αν εχει δοκιμασε καθε επιλογη να δεις αν φτιαξει. Εκει που κοβει στις ακρες ειναι στις επιλογες αναλογια οθονης. Overscan η υπερσαρωση θα λεει καπου, βρες το και ενεργοποιηαε το και θα φτιαξει.
graphist83 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως κάποια θύρα είναι set ως PC Mode..
theoritikos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Κοιτα στις ρυθμισεις αν εχει να ονοματισεις τις εισοδους. Αν εχει δοκιμασε καθε επιλογη να δεις αν φτιαξει. Εκει που κοβει στις ακρες ειναι στις επιλογες αναλογια οθονης. Overscan η υπερσαρωση θα λεει καπου, βρες το και ενεργοποιηαε το και θα φτιαξει. 2 μήνες μετά, η λύση στο πρόβλημα ήταν αυτή! Έπρεπε να ονομάσω τις εισόδους σαν dvi . τώρα και οι δυο είσοδοι έχουν την ίδια καθαρή εικόνα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα