Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω μια gigabyte gtx 275. Το περιεργο. Χωρις να ανοιξω κατι, το fan κανει σαν τρελο. Αντε λεω θα θελει παστα. 52 βαθμους εχει (ξερω οτι θελει και παστα οκ). Τι μπορει να φταιει? Driver τελευταια εκδοση και καθαρη εγκατασταση.
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ξαφνικα εγεινε αυτο; μήπως τα τυναξε τον fan? δες μεσω msi after burner ή οτι αλλο εχεις στις ποσες στροφες ειναι ο φαν και εχεις θόρυβο 53 βαθμοι ειναι λιγοι, 105 εχει ως max. (idle να φανταστω οι 53?)
Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 hack δεν ξερω τι παιχτηκε. ενας φιλος μου την εδωσε γιατι δεν την ηθελε αλλα μου ειπε οτι ειναι κομπλε. Ναι idle 52-53 Ριχνει τρελες στροφες το fan. 3.000 rpm
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 αμα το κατεβασεις χειροκίνητα μεσα απο κανα msi afterburner δεν πεφτει;
Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κατσε να δω. Δεν βρισκω τον λογο που το κανει αυτο ομως. Οκ. Το πειραξα με το msi afterburner. Κατι παιζει ομως. Στανταρ κατι εχει χαλασει. Να τα εφτυσε η καρτα? Η το fan? Να της κανω κανενα stress test?
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 ψηφίζω πως το bios της καρτας κουλαθηκε, αν απλα δηνει πολλες στροφες απο μονο του, φτιαξε ενα custom curve μεσω του msi afterburner να πιανει 100% στροφες στους 80c-85c καλου κακου κανε ενα stress test ναι, παρακολουθα θερμοκρασιες αλλα αφου φτιαξεις custom curves. δοκιμασε να βγαλεις την καρτα και να την ξαναβαλεις μπας και, ποτε δεν ξερεις, επισης δοκιμασε την σε κανα αλλο pc αν υπαρχει
Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 αντε και την εκανα να πιανει 100% στροφες. τις θερμοκρασιες πως θα τις ανεβασω? επισης, πηγα να κανω bios update μεσω του προγραμματος της gigabyte, και δεν το παιρνει. Λεει οτι τα bios δεν ταιριαζουν. Ενω εχω κατεβασει ακριβως απο το ιδιο μοντελο το πιο προσφατο bios! Και μολις τωρα ψιλοετρεμε η οθονη μου. Λες και θα χτυπησει το κινητο. Α καλα...δεν την βλεπω καλα την καρτα.
Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Την εβαλα και σε αλλο pc. Τα ιδια. Φοβαμαι να την στρεσαρω. Λετε να εχει προβλημα μιας και δεν μπορω να κανω ουτε bios update ε?
hackerW32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 δεν ξερω, ισως χρειαστει να το δει καποιος απο κοντα. το οτι τραβαει 200 watt by the way το ξερεις ετσι; ειχα μια 260 καποτε, γενικα αμα δεν την εχεις αναγκη απλα αστην να υπαρχει ξερω εγω 1
Alex-V Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ξερω οτι ειναι λιγο ρουφηχτρα η γραφικων. Δεν θα κατσω να ασχοληθω αλλο μου εσπασε τα νευρα. Ουτε θα κατσω να κανω reflow και μαγικα. Ειδα και κατι αλλους που ειχανε προβληματα με το fan σε καποιες gtx. Χτυπουσε 100σταρες και σε αυτους. Καταφερα και ξαναφλασαρα το bios διαμεσω dos. Αλλα δεν...
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Κατ΄αρχην αφου δουλευει 100% ο ανεμιστηρας και εχει 53 βαθμους idle τοτε αυτο σημαινει οτι αν δουλευε 30-40% θα ειχε τουλαχιστον 60. Αρα ξεκινα και αλλαξε της παστα και βλεπεις μετα.Ο φιλος σου μπορει να το ειχε συνηθισει και να του φαινοτανε φυσιολογικο...Αν δεν και τοτε, βγαλε εντελως τον ανεμιστηρα και βαλε κανεναν αλλο με πατεντα και συνδεσε τον στην μητρικη η΄ σε μολεξ
Alex-V Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Ερωτηση παλι. Αυτο που επαθα με την οθονη τι μπορει να ειναι? Τι εννοω. Εχεις παρατηρησει ποτε να ψιλοτρεμοπαιζει η οθονη οταν εχεις κοντα ενα κινητο τηλεφωνο και ειναι ετοιμο να χτυπησει? Αυτο! Επισης, μπηκα σε ενα παιχνιδι, most wanted για παραδειγμα το παλιο. Καποιες φορες σκαλωνε σε καποια σημεια. Κολλουσε το παιχνιδι για ενα δευτερολεπτο και ξεκολλουσε. Σε medium ρυθμισεις. Με τελευταια εκδοση driver. Θα αλλαξω αλοιφη παντως.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω για την απαντηση. Ερωτηση παλι. Αυτο που επαθα με την οθονη τι μπορει να ειναι? Τι εννοω. Εχεις παρατηρησει ποτε να ψιλοτρεμοπαιζει η οθονη οταν εχεις κοντα ενα κινητο τηλεφωνο και ειναι ετοιμο να χτυπησει? Αυτο! Επισης, μπηκα σε ενα παιχνιδι, most wanted για παραδειγμα το παλιο. Καποιες φορες σκαλωνε σε καποια σημεια. Κολλουσε το παιχνιδι για ενα δευτερολεπτο και ξεκολλουσε. Σε medium ρυθμισεις. Με τελευταια εκδοση driver. Θα αλλαξω αλοιφη παντως. είσαι με vga καλώδιο; αν ναι ειναι παρεμβολές. αυτό με το σκάλωμα θα έλεγα τερματίζει η μνήμη αλλα με το συγκεκριμένο παιχνίδι αμφιβάλλω. δοκίμασε με το msi afterburner να ΜΗΝ πέσουν τα ρολόγια της η τουλάχιστον παρακολούθα οταν γίνεται το τρεμουλιασμα τι ρολόγια δείχνει(βαλε το AB στα 250ms ανανέωση να τα δείχνει πιο γρήγορα). εγώ πάντως αν δεν με ένοιαζε για την κάρτα θα της έριχνα ενα valley benchmark να δω αμα πάει καλά.OXI Furmark. 1
Alex-V Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω χρηστο. Ναι με vga. Αν βαλω ανταπτορα dvi παιζει να αλλαξει κατι? Οκ θα τεσταρω αυτα που λες. Εεε ναι λιγο δυσκολο να τερματιζει. Εφαγε 1.8gb vram το παιχνιδι? Ειδικα αυτο! Να βγαλω δηλαδη απο το μυαλο μου οτι γενικα η καρτα εχει προβλημα? Μετα απο ολα αυτα?
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Οταν παιζεις το παιχνιδι κοιτα τι θερμοκρασια πιανει η καρτα.Επισης τι cpu εχεις? Γιατι μπορει να ζεσταινεται κι αυτη.Να θελει καθαρισμα, παστα, η΄να κανει μπουκαλοπαιχνιδα.Το τρεμουλιασμα μπορει να ειναι απο την καρτα αλλα μπορει και απο την οθονη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα