KINGLUCAS Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 ένα πιτσιρικάς που ξέρω ήθελε να λαδώσει - τελικά δεν έγινε και κόπηκε με την δεύτερη πέρασε όμως κανονικά από τι κατάλαβα. το αμάξι το τράκαρε μετά από λίγο καιρό 1
DYEL Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ρε μανια με αυτη την Ελλαδα,ναι ειναι ενα μαυρο χαλι αυτη η χωρα αλλα δεν ειναι η μονη. Δεν υπαρχει χωρα που ολα να γινονται σωστα. Μπειτε δειτε οποιοδηποτε βιντεο για "parallel parking" και θα δειτε εκατονταδες σχολια αμερικανων που λενε οτι την επομενη μερα εχουν εξεταση και δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για παρκαρισμα. Μαλιστα πολλοι λενε οτι απετυχαν μιζερα,αλλα το διπλωμα τους το πηραν. Σε χωρα οπου τα περισσότερα αυτοκινητα ειναι αυτοματα ο κοσμος παίρνει διπλωμα χωρις να εχει ξαναπαρκαρει στην ζωη του.
sam75 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Ρε μανια με αυτη την Ελλαδα,ναι ειναι ενα μαυρο χαλι αυτη η χωρα αλλα δεν ειναι η μονη. Δεν υπαρχει χωρα που ολα να γινονται σωστα. Μπειτε δειτε οποιοδηποτε βιντεο για "parallel parking" και θα δειτε εκατονταδες σχολια αμερικανων που λενε οτι την επομενη μερα εχουν εξεταση και δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για παρκαρισμα. Μαλιστα πολλοι λενε οτι απετυχαν μιζερα,αλλα το διπλωμα τους το πηραν. Σε χωρα οπου τα περισσότερα αυτοκινητα ειναι αυτοματα ο κοσμος παίρνει διπλωμα χωρις να εχει ξαναπαρκαρει στην ζωη του. εδω ζουμε ρε φιλε μου γιατι να πουμε για τους Αμερικανους ; Παιρνεις διπλωμα στην Αμερικη χωρις να παρκαρεις ποτε ; Αυτο δεν το ηξερα φιλε μου.
phanispal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Τα έχουμε ξαναπεί εδώ μέσα και για το παρκάρισμα και για τα υπόλοιπα. Όσοι νομίζετε ότι η πλειοψηφία εκείνων που παίρνουν δίπλωμα χωρίς να λαδώσουν μπορούν να παρκάρουν σε πραγματικές συνθήκες καλύτερα από εκείνους που λάδωσαν, ή ότι γενικότερα είναι πιο έτοιμοι σαν οδηγοί για να βγουν έξω στους ελληνικούς δρόμους, πλανάσθε πλάνην οικτράν. Εξαιρέσεις σίγουρα υπάρχουν, αλλά όχι μόνο για τη μία πλευρά. 2
Knight of Mercy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Να υποθέσω ότι μόνο οι Αρμόδιοι δεν γνωρίζουν ότι το "λάδι" είναι όσο το κόστος επανεξέτασης?Επίσης μόνο οι Αρμόδιοι δεν μεριμνούν ώστε τα όποια χρήματα να καταλήγουν στο Κράτος και όχι στη τσέπη ορισμένων επιτήδειων εξεταστών, "μαύρα"?Ας δούμε το ζήτημα ρεαλιστικά.ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τα πάντα και συντηρούν απλά πελατειακές σχέσεις.Ας έχωναν έναν στη στενή για δωροδοκία και θα βλέπαμε την εξέλιξη, αλλά και αυτό όταν γίνεται οφείλεται σε εσωτερικό ξεκαθάρισμα.Πόσοι έχουν εντοπιστεί με σημαντικές καταθέσεις, περιουσιακά στοιχεία που δεν δικαιολογούνται και τι έγινε?Και να ήταν μόνο το δίπλωμα, ας δούμε Πολεοδομίες, Ασφαλιστικά ταμεία, Εφοριακούς, Γιατρούς και τελειωμό δεν έχει η λίστα.Μην συντηρείτε το σύστημα, πολεμήστε το. Διαφορετικά τα ίδια θα γράφουν στο μέλλον τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας και πάει λέγοντας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Να υποθέσω ότι μόνο οι Αρμόδιοι δεν γνωρίζουν ότι το "λάδι" είναι όσο το κόστος επανεξέτασης? Οχι παντα...Στην κορη μου για επανεξεταση εδωσα μονο 10 ευρω που ειναι το κτατικο παραβολο .Πολιτικη της Σχολης που πηγε.
Knight of Mercy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Οχι παντα...Στην κορη μου για επανεξεταση εδωσα μονο 10 ευρω που ειναι το κτατικο παραβολο .Πολιτικη της Σχολης που πηγε. Μακάρι. Στο γιό μου πάντως που δίνει αυτές τις μέρες ανέφεραν 150.00€ κόστος επανεξέτασης πορείας. Σήματα πέρασε σήμερα. 1
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Και σε μένα είχε πει ο δάσκαλος για 150€ κόστος επανεξέτασης πορείας.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Και σε μένα είχε πει ο δάσκαλος για 150€ κόστος επανεξέτασης πορείας. Αυτό λενε ολοι εκτος αυτόν που πηγα εγω αλλα δεν διευκρινιζουν στον μαθητη ότι όλα αυτά πλην 10 ευρω πανε στην τσεπη τους !!! Για μισυ ωρα 140-150 ευρω !!!!!
kosmasdel Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πριν από 11 χρόνια που είχα δώσει για δίπλωμα (με την 2η το πήρα χωρίς λάδωμα) για την 2η φορά είχα δώσει τον ΦΠΑ από κάποιο αριθμό μαθημάτων που έλεγε ο νόμος ότι έπρεπε να ξανακάνεις για να ξαναδώσεις (εγώ έκανα μόνο 2 έξτρα) συν κάποιο παράβολο. Και ήταν περίπου 150€. Ίσως κάπου εκεί έγκειται το ποσό που ζητάνε.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Πριν από 11 χρόνια που είχα δώσει για δίπλωμα (με την 2η το πήρα χωρίς λάδωμα) για την 2η φορά είχα δώσει τον ΦΠΑ από κάποιο αριθμό μαθημάτων που έλεγε ο νόμος ότι έπρεπε να ξανακάνεις για να ξαναδώσεις (εγώ έκανα μόνο 2 έξτρα) συν κάποιο παράβολο. Και ήταν περίπου 150€. Ίσως κάπου εκεί έγκειται το ποσό που ζητάνε. Τωρα υπαρχουν υποχρεωτικα μαθηματα μονο για την πρωτη φορα Το ...προσφατο 1979 που εδωσα εγω δεν υπηρχαν ουτε αυτά ,
giorpa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Η χώρα αυτή είναι διεφθαρμένη ως το μεδούλι. Από τον πολίτη που ψηφίζει πολιτικούς για να του χαρίσουν το αυθαίρετο και το κόκκινο δάνειο ή για να του βάλουν βυσμα στο στρατό, στο ΕΣΠΑ και στο πρόστιμο της τροχαίας, μέχρι τον εργατη και τον μικροεπιχειρηματία που νομίζει ότι δικαιούται να δουλεύει μαύρα και να κλέβει το ΦΠΑ τον δικαστή που καταχράται την εμπιστοσύνη, και τον αγρότη που κλέβει στις επιδοτήσεις. Και είναι ο ίδιος ο πολίτης με τη διεφθαρμενη συνείδηση που έρχεται να αισθάνεται λιγότερο άβολα όταν βρίσκει τις αφορμές να καταγγείλει κάποιον άλλο. Αυτή είναι η όλη κουβέντα. Μέχρι να καταλάβουμε ότι η ηθική χρεωκοπία είναι συνολική, αυτά που ζουμε θα αξίζουν στην ελληνική κοινωνία και τίποτε καλύτερο.
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Άρα το ψάρι δε βρωμάει απ' το κεφάλι σύμφωνα με τα λεγόμενά σου.
giorpa Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Άρα το ψάρι δε βρωμάει απ' το κεφάλι σύμφωνα με τα λεγόμενά σου. Σύμφωνα με τα λεγόμενά μου, το ψάρι έχει ποτίσει παντού και η κουβέντα που βολεύει άπαντες είναι αυτή της υπεκφυγής.
phanispal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Και πάντα θα πρέπει να είναι ο πολίτης αυτός που πρώτος πρέπει να προσπαθήσει απ' τη μεριά του να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Και είναι ψέμα ότι και να διορθωθεί η νοοτροπία όλων, δε θ' αλλάξουν και πολλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα