giorpa Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Και εγώ επαρχία πήρα το δίπλωμα. Κόστισε λίγο ακριβά βέβαια...
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτό ακριβώς. Και εγώ Αθηναίος είμαι αλλά σπουδάζω επαρχία, οπότε έβγαλα εκεί το δίπλωμα. Στην Αθήνα έχω 2 συμμαθήτριες που λάδωσαν απο ένα 200 άρι. Δεν θέλω να βρεθω στο δρόμο τους. Αυτή η κατάντια πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Τόσα δυστυχήματα γίνονται καθημερινά. Κοίτα σε αυτό υπερβάλλεται μερικοί. Το ότι κάποιος πήρε δίπλωμα με την πρώτη δεν σημαίνει ότι είναι ατσίδα οδηγός και δεν θα δημιουργήσει δυστυχήματα. Όπως επίσης αντίστοιχα δεν σημαίνει ότι αυτός που λάδωσε είναι Χάρος. Αυτό ισχύει μόνο στις περιπτώσεις που ο άλλος είναι παντελώς ανίκανος, κάνει 3 χιλιάδες λάθη και παρόλα αυτά τον περνάνε επειδή λάδωσε. Αλλά η παραπάνω περίπτωση είναι αρκετά απίθανη και πολύ σπάνια συμβαίνει. Οι περισσότεροι λαδώνουν κυρίως λόγο φόβου μην ξαναδώσουν το ποσό (το οποίο δεν είναι μικρό) ή υπερβολικού άγχους. Όπως πολύ σωστά είπε ένα παιδί εδώ, οδηγός γίνεσαι στον δρόμο. Δεν σε κάνει καμία εξέταση.
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Αυτό ακριβώς. Και εγώ Αθηναίος είμαι αλλά σπουδάζω επαρχία, οπότε έβγαλα εκεί το δίπλωμα. Στην Αθήνα έχω 2 συμμαθήτριες που λάδωσαν απο ένα 200 άρι. Δεν θέλω να βρεθω στο δρόμο τους. Αυτή η κατάντια πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Τόσα δυστυχήματα γίνονται καθημερινά. Υπαρχουν πολοι που δεν λαδωσαν και δεν θα ηθελες να βρεθουν στο δρομο σου .Ολοι μας οσα χρονια και αν οδηγούμε μπορούμε να κανουμε μεγαλη βλακεια εις βαρος αλλων. Κοίτα σε αυτό υπερβάλλεται μερικοί. Το ότι κάποιος πήρε δίπλωμα με την πρώτη δεν σημαίνει ότι είναι ατσίδα οδηγός και δεν θα δημιουργήσει δυστυχήματα. Όπως επίσης αντίστοιχα δεν σημαίνει ότι αυτός που λάδωσε είναι Χάρος. Όπως πολύ σωστά είπε ένα παιδί εδώ, οδηγός γίνεσαι στον δρόμο. Δεν σε κάνει καμία εξέταση. Απολυτως σωστα ! 2
johnis1996 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Υπαρχουν πολοι που δεν λαδωσαν και δεν θα ηθελες να βρεθουν στο δρομο σου .Ολοι μας οσα χρονια και αν οδηγούμε μπορούμε να κανουμε μεγαλη βλακεια εις βαρος αλλων. Αυτό εννοείται. Οι εξετάσεις δεν δειχνουν οτι ξέρεις να οδηγείς. Απλώς ανέφερα το συγκεκριμένο παράδειγμα γιατι ο τρόπος διδασκαλίας αλλα και της εξέτασης των συγκεκριμενων ήταν απαράδεκτος. Ούτε καν μάθημα σοβαρό δεν έκαναν αλλά ούτε εξετάστηκαν. Άρα ακόμα ένας επιπλέον λόγος ανησυχίας. 1
Johnnywu Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Την πρώτη φορά είχαν έναν δάσκαλο από το Μαρούσι, πολυδιαφημισμένο, ο οποίος μας πήγε απροετοίμαστους και μας έκοψαν όλους εκτός από έναν ο οποίος έδινε για δεύτερη φορά. Ενώ αρχικά επέμενε ότι δεν παίζει λάδωμα, μετά το κόψιμο άρχισε να μου τα μασάει. Οπότε άλλαξα δάσκαλο, έδωσα σε άλλη περιοχή με άλλους εξεταστές, και πέρασα. Οι υπόλοιποι δάσκαλοι που βρίσκονταν εκεί, όταν τους είπα για τον προηγούμενο, έδειχναν να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και άφηναν διάφορα υπονοούμενα. Τι γνώμη να έχω για αυτά τα χάλια; Μια ζωή στην Ελλάδα ευδοκιμούν τα λαμόγια, οι ψευτόμαγκες και οι κουτοπόνηροι. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Την πρώτη φορά είχαν έναν δάσκαλο από το Μαρούσι, πολυδιαφημισμένο, ο οποίος μας πήγε απροετοίμαστους και μας έκοψαν όλους εκτός από έναν ο οποίος έδινε για δεύτερη φορά. Ενώ αρχικά επέμενε ότι δεν παίζει λάδωμα, μετά το κόψιμο άρχισε να μου τα μασάει. Οπότε άλλαξα δάσκαλο, έδωσα σε άλλη περιοχή με άλλους εξεταστές, και πέρασα. Οι υπόλοιποι δάσκαλοι που βρίσκονταν εκεί, όταν τους είπα για τον προηγούμενο, έδειχναν να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται και άφηναν διάφορα υπονοούμενα. Τι γνώμη να έχω για αυτά τα χάλια; Μια ζωή στην Ελλάδα ευδοκιμούν τα λαμόγια, οι ψευτόμαγκες και οι κουτοπόνηροι. Απο Γ ξεκιναγε το επωνυμο του ???
Θεkλα Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ουτε να καναμε κουβεντα για καρδιοχειρουργο τέτοιο ψαξιμο. Σιγα.
nickolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Είμαι σίγουρος ότι πολλοί 18χρονοι/ες πήραν το δίπλωμα με λάδωμα χωρίς να το ξέρουν... απλά ο γονιός πλήρωσε χωρίς να το πει στον κανακάρη του... ώστε να έχει και τη χαρά ότι το πήρε με την 1η και χωρίς λάδωμα!
sam75 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Είμαι σίγουρος ότι πολλοί 18χρονοι/ες πήραν το δίπλωμα με λάδωμα χωρίς να το ξέρουν... απλά ο γονιός πλήρωσε χωρίς να το πει στον κανακάρη του... ώστε να έχει και τη χαρά ότι το πήρε με την 1η και χωρίς λάδωμα! Κίνδυνος θάνατος Για εμάς είναι όλοι αυτοί. 1
phanispal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ενώ όλοι όσοι δε λάδωσαν οδηγούν καταπληκτικά. 1
nickolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Ούτως ή άλλως μαθαίνεις να οδηγείς τους 6 μήνες μετά το δίπλωμα... εφόσον οδηγήσεις. Γιατί αν το πάρεις και δεν ασκήσεις το άθλημα, απλά δεν ξέρεις να οδηγείς (και ας έχεις δίπλωμα)
nickolas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πολλές φορές το κόψιμο είναι άδικο και γενικά κόβουν επιθετικά και αδικαιολόγητα για να πληρωθούν. Εμένα για παράδειγμα με έβαλαν να ξεκινήσω ενώ το αυτοκίνητο ήταν ήδη το μισό στη διασταύρωση (μόλις είχε κοπεί ο προηγούμενος) Για να μην μπω στο αντίθετο ρεύμα έκοψα τελείως το τιμόνι και στο μισό μέτρο, όπως το είχε αφήσει ο προηγούμενος, πάτησε τη γωνία του πεζοδρομίου η πίσω μου ρόδα και κόπηκα επιτόπου. Δεν έπρεπε να με βάλουν να ξεκινήσω με το αυτοκίνητο σε τέτοια θέση... Από την άλλη, με το δίπλωμα μαθαίνεις τουλάχιστον κάποιους "τρόπους" έστω και αν τους παραβαίνεις μετά. Μαθαίνεις για παράδειγμα να σταματάς σε κάθε ΣΤΟΠ. Όχι να πηγαίνεις έρπωντας όπως κάνουμε συνήθως αλλά να σταματάς... και αυτό καταγράφεται τουλάχιστον στο υποσυνείδητο. Καταλήγουμε στο ότι σε λίγα χρόνια τα αυτοκίνητα θα μας πηγαίνουν μόνα τους οπότε δε θα έχει νόημα αυτή η κουβέντα.
JohnTehGreek Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2016 Πολλές φορές το κόψιμο είναι άδικο και γενικά κόβουν επιθετικά και αδικαιολόγητα για να πληρωθούν. Αυτό ακριβώς. Ειδικά στην Αθήνα, μας έχει πει και κάτι ιστορίες ο Δάσκαλος... Μάμησε τα. Εγώ δεν ντρέπομαι να πω ότι σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να το δώσω το ποσό γιατί άλλα 150€ για επανεξέταση δεν παίζουν (+ ότι υπάρχει και ο κίνδυνος να με ξανακόψουν και να θέλω άλλα 150€ για 3η φορά).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα