DYEL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη 10ε εγώ ξέρω είναι η επανεξέταση στα σήματα. Για την πορεία είναι 150 από ότι ξέρω. Εγω μονο το παραβολο πληρωσα στην πορεια που κοπηκα 1 φορα. Το οποιο αν δεν κανω λαθος ηταν 10 ευρω. Δυστυχως δεν μπορω και να πω ψαξτε αλλου γιατι βλεπω οτι και να ψαξεις αλλου οι περισσοτεροι σου ζητανε περα απο το παραβολο,και μαλιστα τρελα ποσα.. 150 ευρω για το τι? για ενα μινι μαθημα 10 λεπτων πριν την εξεταση? Γιατι ουτε για κανονικο μαθημα ειναι το ποσο αυτο λογικο ουτε για 2 ουτε για 3... 1
jason97 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ποιος τα περνει ομως τα λεφτα της επανεξετασεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Γιάννη 10ε εγώ ξέρω είναι η επανεξέταση στα σήματα. Για την πορεία είναι 150 από ότι ξέρω. Φιλε μου τα πληρωσα τον Ιουλιο και ειμαι απολυτως σιγουρος . Μου το ειχε επει ο δασκαλος απο την αρχη και ηταν αβσικος λογος που τον διαλεξα. Εκανε και ενα διπλο μαθημα αλλα 40 ευρω αναμεσα στις δυο φορες που εδωσε πορεια .Αυτο αν ηθελε.
DYEL Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 και ποιος τα περνει ομως τα λεφτα της επανεξετασεις? ο καραγκ...ο δασκαλος,στην περιπτωση που σου ζητανε οτιδηποτε πανω απο 10 ευρω. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 ο καραγκ...ο δασκαλος,στην περιπτωση που σου ζητανε οτιδηποτε πανω απο 10 ευρω. Ετσι ακριβως !!!! Οσοι υποψηφιοι προσεξτε καλα που θα βγαλετε την φωτογραφια που χρειαζεται . Μολις πηρε ο δασκαλος της κορης μου και η αδεια οδηγησς εχει μλποκαριστει γιατι αποριφτηκε η φωτογραφια και αυριο πρεπει να παμε να βγαλουμε αλλες. Τις ειχε βγαλει στο πιο παλιο και "καλο" φωτογραφειο της Ν.Ιωνιας ...Οσοι ειναι της περιοχης το ξερουν σιγουρα.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ανουσιο τοπικ. Χωρις να εχω διαβασει τι απαντηθηκε, βαζω στοιχημα οτι αν οχι ολοι τοτε ενα 95% θα λενε οτι δε λαδωσαν. Κι εχουν την αισθηση οτι δε γνωριζει ολη η υπολοιπη Ελλαδα οτι η πλειοψηφια των εξεταστων δεν σε περναει αν δεν λαδωσεις, ακομα κι αν οδηγησεις χωρις ουτε 1 λαθος.
visualizer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Oύτε για μηχανή ούτε για αυτοκίνητο δεν λάδωσα . Στην μηχανή οι εξεταστές ήταν πολύ καλοί και με πέρασαν άνετα , στο αυτοκίνητο είχα δύο γυναίκες η μία ήταν φιλική ενώ η άλλη προσπαθούσε να με κόψει με το παραμικρό. Αν δεν ήταν η πρώτη σίγουρα θα με είχε κόψει, μάλλον η μια θα είχε περίοδο η θα ήθελε να πέσει το παραδάκι. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύω ότι περισσότερο ρόλο παίζει ο φόβος ότι θα σε κόψουν επειδή δεν λάδωσες και θα αναγκαστείς να ξαναδώσεις άλλα 150+€ για επανεξέταση (γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι είναι μόνο 10€ το παράβολο της επανεξέτασης) και μερικοί προτιμούν να δώσουν από την αρχή το ποσό της επανεξέτασης για να τελειώνουν. Τώρα αυτοί που θέλουν το λάδωμα επειδή βαριούνται δεν πρέπει να κυκλοφορούν ούτε στον δρόμο με τα πόδια.
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πιστεύω ότι περισσότερο ρόλο παίζει ο φόβος ότι θα σε κόψουν επειδή δεν λάδωσες και θα αναγκαστείς να ξαναδώσεις άλλα 150+€ για επανεξέταση (γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν ότι είναι μόνο 10€ το παράβολο της επανεξέτασης) και μερικοί προτιμούν να δώσουν από την αρχή το ποσό της επανεξέτασης για να τελειώνουν. Τώρα αυτοί που θέλουν το λάδωμα επειδή βαριούνται δεν πρέπει να κυκλοφορούν ούτε στον δρόμο με τα πόδια. Αυτο ουτε εγω το ηξερα αλλα ο δασκαλος φανηκε τιμιος απο την αρχη και μου το ειπε και ηταν σοβαρος λογος που τον επελεγξα . Απο τον πατερα του ειχα παρει εχω διπλωμα πριν πολλες δεκαετιες. Οι πιο πολλοι που δινουν εξετασεις δεν ειναι ετοιμοι να οδηγησουν αν δεν ξερουν ηδη . Δυστυχως θα μαθουν οσοι μαθουν γιατι σε καποιους "δεν τους παει η οδηγηση" πανω στους δρομους με εμας οπως καναμε και ολοι εμεις καποτε .
jason97 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 με τις διαβασεις πεζων τη γινεται? τους δινω καθε φορα προτερεοτητα η υπαρχει και περιπτωση να μην τους δωσω?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ο πεζος εχει παντα προτερεοτητα . Ακομα και σε δικαστηριο σπανια να καταλογησουν ευθυνη μονο σε πεζο. Οδηγω 30 χρονια και το μονο πιυ εχω παρακαλεσει τον θεο να μην αγγιξω πεζο και ευτυχως μεχρι τωρα ...Ολα τα αλλα φτιαχνονται . 1
jason97 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 αμα εισαι σε ευθεια και εχει πρασινο φαναρι για εσενα και στα 20 εχει διαβαση με φαναρι ποιος περνα? αμα αναβοσβηνει κιτρινο βελος δεν δινω προτεραιοτητα στους πεζους?
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 αμα εισαι σε ευθεια και εχει πρασινο φαναρι για εσενα και στα 20 εχει διαβαση με φαναρι ποιος περνα? αμα αναβοσβηνει κιτρινο βελος δεν δινω προτεραιοτητα στους πεζους? Εγραψα κατι για να μην εχει μπλεξιματα
JohnTehGreek Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 αμα εισαι σε ευθεια και εχει πρασινο φαναρι για εσενα και στα 20 εχει διαβαση με φαναρι ποιος περνα? αμα αναβοσβηνει κιτρινο βελος δεν δινω προτεραιοτητα στους πεζους? Αν αγγίξεις πεζό την εχεις γ@μησει. Ειτε φταις ειτε δεν φταις. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αν αγγίξεις πεζό την εχεις [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script> Ειτε φταις ειτε δεν φταις. Ετσι ακριβως δυστυχως . Μονο αν σου πεταχτει σε καμια Εθνικη εχεις ελπιδες μετα απο δικστηρια να την γλυτωσεις . Ξερω δυο τετοιες περιπτωσεις .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα