jason97 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εχετε λαδωσει για να παρετε διπλωμα αλλα και ποια ειναι η γνωμη σας?
Sorath Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Οχι και δεν θα το εκανα που να με εκοβαν 100 φορες. Οσο υπαρχει κσμος που λαδωνει, τοσο θα συνεχιζεται αυτη η κατασταση. 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι! Πρέπει κάποτε να μπει ένα τέλος σε αυτό το άθλιο παιχνιδακι που το έχουν στάνταρ μερικοι. Βγαίνουν ασχετοι στον δρόμο ετσι,δεν μαθαίνουν ούτε τα βασικά. Το λάδωμα είναι τελείως μαλακια,το τι έχω δει ειδικά τα τελευταία χρόνια δεν λέγεται.βγαινουν από τις σχολές και δεν ξέρουν ούτε ενα παρκάρισμα να κανουν,ουτε να ξεκινήσουν αμάξι σε ανηφορα. Ελεος πια.
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ενώ αν το πάρεις χωρίς να λαδώσεις, είσαι έτοιμος οδηγός. Θα παρκάρεις στους Αμπελόκηπους πιο άνετα από εκείνον που λάδωσε. 4
mylo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έπεσα σε επιτροπή που δεν τα επέρνε. Έτσι με ο δάσκαλος...
dimitrisOP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ αφού έδωσα μου είπε ένας από τους 2 εξεταστές, "μπράβο πέρασες , τώρα δώσε τα 150€ για να το σημειώσω στην καρτέλα" 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δυτυσως το συστημα εκμαθησης οδηγησης σε οποιον δεν ξερει ηδη δεν μαθαινει ουτε τα βασικοτερα των βασικων...Δεν ξερω τι συμβαινει σε αλλες χωρες αλλα εδω ολοι στον δρομο σιγα σιγα μαθαμε και καποιοι τυχεροι δεν ειχαν ατυχημα σοβαρο. 1
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το σύστημα εξετάσεων είναι σχεδόν τραγελαφικό και πρέπει να εκσυγχρονιστεί. Τρία λεπτά πορεία, παρκάρισμα γυρνώντας το κεφάλι πίσω και όχι χρησιμοποιώντας τους καθρέπτες (ΛΟΛ), οπισθογωνία μια από τα (γ)ίδια και γεια σας. Στο ενδιάμεσο κανά-δυο παγίδες και καμιά ψαρωτική ερώτηση, που εντείνουν το τρομακτικό άγχος που σε διακατέχει, ακόμα κι αν είσαι σχετικός με το αντικείμενο. Ένας να βγει να πει ότι χωρίς προηγούμενη εμπειρία, βγήκε πανέτοιμος μόνο χάρη στα μαθήματα που έκανε. Ένας. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 . Ένας να βγει να πει ότι χωρίς προηγούμενη εμπειρία, βγήκε πανέτοιμος μόνο χάρη στα μαθήματα που έκανε. Ένας. Κανενας !!!!!!!!!!!!! Ουτε κι εγω !!!!
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ενώ αν το πάρεις χωρίς να λαδώσεις, είσαι έτοιμος οδηγός. Θα παρκάρεις στους Αμπελόκηπους πιο άνετα από εκείνον που λάδωσε. Δεν είσαι έτοιμος οδηγός αλλά τουλάχιστον κάτι παραπάνω θα ξέρεις,δεν θα τα κάνει όλα από κάτω ο δάσκαλος Εδώ βλέπεις άτομα που έχουν κάνει "μαθήματα" με δάσκαλο και επειδή λαδωσαν,α ραζουν και τα κάνει όλα ο δάσκαλος και αυτοί μετά δεν ξέρουν που τους πάνε τα 4
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αντιλαμβάνομαι τι θες να πεις, και ίσως ισχύει εν μέρει, αλλά: Το να λαδώσει κάποιος, δε συνεπάγεται υποχρεωτικά ότι δε θα κάνει τα προβλεπόμενα μαθήματα, ή ότι και να τα κάνει, δε θα μάθει τίποτα ή θα μάθει λιγότερα σε σχέση με το αν είναι προαποφασισμένος ότι δε θα λαδώσει. Επίσης, ο δάσκαλος πόσα μπορεί να κάνει ακριβώς χωρίς τιμόνι στα χέρια του; Που και να μπορούσε να παρκάρει και να κάνει οπισθογωνία μόνος του, ξαναλέω ότι το σύστημα εξετάσεων και αυτά που σου ζητανε είναι γελοία/τραγικά. Και βέβαια μην ξεχνάμε τις περιπτώσεις όπου σε κόβουν για να τα ξανασκάσεις. Όλοι ξέρουμε σε τι χώρα ζούμε. Για μένα ο καλύτερος και πιο γρήγορος τρόπος να μάθεις να οδηγείς, είναι μόνος σου. Εξυπακούεται ότι θα έχεις κάνει τα απαραίτητα μαθήματα οδήγησης και θα έχεις μελετήσει τον Κ.Ο.Κ.. Δεν έχω πρόβλημα με τις σχολές οδηγών, αλλά με το εξεταστικό σύστημα. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Νομιζω οχι τα 25 μαθηματα αλλα και 50 να ηταν κανεις δεν θα ηταν ετοιμος να οδηγησει .Δεν ξερω τι γινεται σε αλλες χωρες.
meletis_m Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Προσωπικά καθώς το δίπλωμα το άργησα 1 χρόνο, όχι δέν λάδωσα, ας με έκοβαν.Πέρασα με την 1η φορά. Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτό το καθεστώς , δηλαδή να τα μοιράζονται οι εξεταστές και ο δάσκαλος τα χρήματα
jason97 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 αυτη η οπισθογωνια που χρησιμευει? γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να ξερει ο αλλος και να τον κοψουν? γιατι περνει και ο δασκαλος χρηματα?
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Η οπισθογωνία σαν μανούβρα είναι σημαντική νομίζω, και μέσα στην πόλη κυρίως, την κάνεις συχνά. Βέβαια, όπως σου ζητάνε να την κάνεις, δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόημα. Το θέμα είναι να είσαι σε θέση να κάνεις τέτοια μανούβρα. Αυτό είπα και πιο πάνω, εύκολα σε κόβουν για να ξαναδώσεις. Δε γνωρίζω αν παίρνει ποσοστό και ο δάσκαλος, αλλά και να παίρνει, δε μου φαίνεται περίεργο, αφού κάνει το μεσολαβητή και ξέρει σε ποιον να απευθυνθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα