BIGJOHN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εχω στα χερια μου ενα Hp omnibook x3 παλιο με χαλασμενο dvd rom και ενας φιλος μου θελει να του κανω Format αλλα στο bios δεν εχει καν επιλογη να κανει boot απο usb ,μπορει να προτεινει κανεις καποια λυση??Ευχαριστω
ss13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιο μοντέλο είναι ακριβώς ; http://support.hp.com/us-en/document/c00033108 Έχεις εξωτερικό dvd μήπως ; Βγάλε το bios καμία φωτογραφία να δούμε τι παίζει
sil_unique Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 δεν είμαι σίγουρος ότι υποστηρίζει καν boot από usb dvd ελπίζω να το θέλει σαν συλλεκτικό και όχι για χρήση..
nik0laus Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 1. Βαζεις ένα άλλο dvd-rom και κάνεις το format ... 2.Βγάλε το δίσκο ... και με ένα άλλο pc βάλε μια ελαφρια διανομή linux (puppy -slitaz -legacy os) μπας και ψιλοδουλέψει το χρεπάκι 3.Βγάλε το δίσκο και με ένα άλλο pc κάνε εγκατάσταση το "plop boot manager" έτσι ώστε να μπορεις να κάνεις boot από usb , βέβαια επειδή μάλλον το χρέπι θα έχει θύρες usb 1.1 βαράτε βλάχοι τους χωριάτες , θα είναι όλα πιο αργά κι από την καθυστέρηση αλλά θα δουλεψει ( το έχω κάνει σε αντίστοιχο χρέπι έτσι για το ονόρε) Aν μας πεις και τα ακριβή στοιχεία του υπερυπολογιστή θα βοηθούσε περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα