Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κλασσικά απαράδεκτη η service της LG. Κι εγώ είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα. Ποτέ ξανά. Σε όλα τα άλλα, σωστό σε βρίσκω.

Κοιτα η procordia που αναλαμβανει καποια LG ειναι υποδειγματικη στο service της.Η αντιπροσωπεια της LG ειναι απαραδεκτη.Χαιρομαι που συμφωνουμε.

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορει να εχω εκατομμυρια αλλα να μην θελω να πεταω τα χρηματα μου σε πραγματα που δεν αξιζουν.Ισως καποια στιγμη το καταλαβεις.

Ισως το καταλάβω κάποτε. Προς το παρών είμαι σπάταλος, το ομολογώ. Πετάω εκατομμύρια εδώ και κει.

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαλι αν τα χεις και τα εχεις βγαλει εσυ και δεν στα δινει ο μπαμπας.Εγω εκατομμυρια δεν εχω αλλα εχω οτι θελω με τη δουλεια που εχω.

Ευτυχία και αγάπη(μόνο);

• Like 1
Δημοσ.

Χαλαλι αν τα χεις και τα εχεις βγαλει εσυ και δεν στα δινει ο μπαμπας.Εγω εκατομμυρια δεν εχω αλλα εχω οτι θελω με τη δουλεια που εχω.

Ούτε εγώ έχω εκατομμύρια. 

Από την άλλη, δεν νιώθω την ανάγκη να δηλώνω τι αυτοκίνητο οδηγάω κάθε φορά που με ειρωνεύεται περί οικονομικής στενότητας ένας άγνωστος σε φόρουμ.

Για το πρώτο σχόλιο που έκανα περί ταχύτητας του Note και πτώση τιμής, εσύ πρώτος απάντησες προσβλητικά, επειδή ένιωσες την ανάγκη να υπερασπίσεις την εταιρία που προτιμάς.

Είναι πολύ γελοίο κατά τη γνώμη μου να μιλάτε μερικοί για fanboys της Apple όταν κάνετε κι εσείς αυτό ακριβώς που βρίζετε σε άλλο θέμα. 

Και όσο αναφορά το ειρωνικό σχόλιο που σου έκανα περί οικονομικής στενότητας, προφανώς χτύπησα διάνα αν κρίνω από την απάντηση σου.

Το να μιλάς για fanboys και να κατηγορείς τους άλλους για φιγούρα ενώ φροντίζεις ταυτόχρονα να μας επιβεβαιώνεις ότι μπορεί να μην έχεις iphone αλλά οδηγάς... Audi, δείχνει ότι έχεις το ίδιο ακριβώς κόλλημα με αυτό του Στρουγγανόβλαχου Έλληνα. Αυτού που σου αρέσει να κατηγορείς δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ.

Μεσα στο θεμα εισαι παλι ρε νουμερο.Εγω κριτικαρω με επιχειρηματα και οχι οπως εσυ που μονο να προσβαλεις ξερεις χωρις να κανεις τιποτα αλλο σε ολα σου τα μηνυματα.Αντε στη σπηλια σου τωρα.

Το ήξερα ότι θα σου αρέσει η απάντηση μου. Ξυδάκι και θα περάσει. Βγες τώρα να κάνεις και μια βόλτα με το Audi να πάρεις αέρα. Μη ξεχάσεις να κατεβάσεις το παράθυρο.

Δημοσ.

ANDROID.jpg

τι τα θες τα high specs τοτε ρε μαν; 

Για sms και gsm κλησεις;

Πολλά μπράβο στη Samsung που δεν το υπερκοστολόγησε και αυτό. Μάλλον συνειδητοποίησε ότι σε εκείνο το εύρος τιμών προτιμώνται τα Xiaomi, καθότι είναι high-end αντί midrange.

Αν συνεχίσει να βγάζει τέτοια μοντέλα (σε αυτές τις τιμές) θα πάρει πίσω ένα κομμάτι της πίτας.

"Προτιμονται τα Xiaomi" λεει που δεν πωλόυνται καν επισημα σε Ευρωπη και Αμερικη.

Εννοειται ότι πέφτουν οι τιμές γρήγορα στις σειρές Note.

Αφού οι καταναλωτές ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να φτάσουν σε επιδόσεις ούτε περσινές ναυαρχίδες.

Αν ηταν μπηχτη για το συγκριτικο με το iphone, γελαει ο κοσμος.

Μπορεις να μας πεις και τι εγινε με το 1+3, της μισης τιμης του iphone?

Πως βαζεις τραγουδια εν ετη 2016 στο iphone;

Πως γινεται να εχει δωσει καποιος 800€ για κινητο και ενα Nexus 5x των 250€ να βγαζει καλυτερες;

Δημοσ.

Καλό φαίνεται αλλά ολοκληρωμένη αποψη δεν μπορεί να έχει κάποιος αν δεν ξέρει ακριβώς τι soc φοράει και τι είδους οθόνη.

Υγ. Κανένας αντμιν υπάρχει σε αυτό το σαιτ ή κάνετε ακόμα διακοπές; είναι το 3ο σερί άρθρο που διαβάζω που μπαινει κάποιο πιτσιρίκι τύπου D.Luffy και προσπαθεί να το χαλάσει με το κλάμα του.

Δημοσ.

Διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά, μνήμη και πολύ καλή οθόνη αλλά με τιμή κάτω από τα 200 ευρώ θα έκανε πάταγο όντως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...