Προς το περιεχόμενο

Ηχεία από παλιό home cinema σε pc ή αγορα ηχειων 5.1 για pc

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αα τοσο απλα? δηλαδη δεν μπλεκω με rca και ιστοριες που ειχε παλια που ηταν συνδεδεμενο με με μια tv??

υ.γ στα οπτικαλ καλωδια πρεπει να προσεξω κατι συγκεκριμενο?? κοιταω κατι συγκεκριμενω για καλυτερο ηχο ξερω γω? (ειμαι λιγο ασχετως με αυτα γιαυτο ρωταω)....

http://www.skroutz.gr/c/1967/kalodia_optical.html

Οχι παρε το πιο φνηνο στο μήκος που σε βολεύει!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

να ρωτησω κατι αλλο, μπορω ενω θα εχω συνδεσει στο δωματιο το home cinema με τα 5.1 και να εχω και τα 2.1 που εχω τωρα στο pc μου ταυτοχρονα πανω στη μητρικη? θελω να πω μπορω να εχω και τα 5.1 με το optical cable και τα 2.1 (που τα εχω στο πρασινο input) ταυτοχρονα και να αναπαραγω απο οποιο θελω εγω καθε φορα....δηλαδη για ταινιες και gaming να επιλεγω τα 5.1 και για μουσικη τα 2.1 ας πουμε....γινεται αυτο?

Ναι γινεται, απλα θα ανοιγεις τις ρυθμησεις ηχου και θα αλλαζεις το output device(κατω δεξια, δεξι κλικ στο μεγαφωνο και "συσκευες αναπαραγωγης)

Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να δινει ταυτοχρονα και στο green mini jack και την οπτικη εξοδο το σημα, δεν το ξερω αυτο γιατι δεν το εχω δοκιμασει. Οπως και να χει εισαι καλυμενος με ενα απλο καλωδιο οπτικης ινας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...