Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πουλαει ενας φιλος μου το iphone 5 16gb 2 χερι ,απλα μου λεει οτι απο αυτον που το αγορασε ειχε ξεχασει συνδεδεμενο τον λογαριασμο icloud του μεσα , και οταν παει να πατησει διαγραφη λογαριασμου icloud του ζηταει κωδικο , αξηζει να το παρω ή δεν θα μπορω να συνδεσω δικο μου λογαριασμο icloud.
Το κινητο λειτουργει κανονικα,κατεβαζεις εφαρμογες κανονικα ,απλα το μονο προβλημα που εχει ειναι οτι παραμορφωνει ο ηχος στα ακουστικα. μου το πουλαει 120 ευρω με 16gb .

αξηζει ?θα εχω θεμα με το cloud?

Δημοσ.

Θα έχεις θέμα. Αν έχει το Find My iPhone (Settings>iCloud) στο ΟΝ, το iPhone είναι κλειδωμένο (και πιθανώς κλεμμένο). Αν όχι, δοκίμασε: Settings>General>Reset>Erase all Content and Settings.

Δημοσ.

Δεν θα μπορεις να κανεις αναβαθμισεις,ουτε ενα βαλεις δικο σου icloud

Αμα κανεις αναβαθμιση ,θα κλειδωσει για παντα και δεν θα ξανα ανοιξει.Μην κανεις χαζομαρα και το παρεις ,για μαλακα ψαχνουν.Μακρια

Δημοσ.

κατα 95% δεν ειναι κλεμμενο .
αμα γινει Erase all Content and Settings λογικα δεν θα βγει ο λογαριασμος cloud?

αν ειναι και το παρω θα του πω να μου το κανει πρωτα reset ..

Ξεχασμενο μαιλ μεσα και πουλημα χμμμ κατι βρωμαει εδω θα ελεγα

το παλικαρι που το χει το χρησιμοποιεί  απο τοτε που τον ξερω κανενα 9μηνο..

Δημοσ.

Αν είναι ενεργοποιημένο το Find my iPhone στα settings του iCloud, λογικά δεν θα σε αφήσει να κάνεις erase.

και με το Imei δνε γινεται να το τσεκαρουμε?

Δημοσ.

αν εχει ενεργο το find my iphone ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ αν οχι πες του να κανει επααφορα ρυθμισεων μπροστα σου και αν τον αφησει και μπορεσεις να φτιαξεις δικο σου apple id τοτε παρτο αλλα με 50€ περισσοτερα περνεις ξεκλειδωτο να ξερεις.

Δημοσ.

Τελικα ειναι ενεργοποιημενο το find my phone Οποτε δεν μπορουμε να διαγραψουμε το λογαρισμο..

Τωρα το πως γινεται να ξεχνας το κωδικο ενας θεος ξερει..και λεω ξεχνας επειδη φενεται κανονικα το email του παιδιου..

Δημοσ.

Ουτως ή αλλως αν θες Iphone 5 βρισκεις μεταχειρισμενο γυρω στα 150 ευρω και με icloud χωρις λογαριασμο εννοειται.

Και ακομα καλυτερα με αλλα 50 ευρω παραπανω μπορεις να βρεις και 5s αλλα τελος παντων :P

Δημοσ.

Οκ ξεχνάμε μπορεί να συμβεί αλλά έχει τόσους τρόπος για ανάκτηση κωδικού. Πως λένε τον σκύλο, πως λέγεται το σχολείο που τελείωσες, τίποτε δεν έβαλε από αυτά;

Δημοσ.

Με 150-170 ευρώ δηλαδή με 30-50 ευρώ παραπάνω παίρνεις το 5 αρι μεταχειρισμένο απο τις αγγελίες απο πωλητή με καλές κριτικές και είσαι ήσυχος . Ούτε καν μην μπεις σε διαδικασία .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...