μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Θέλω να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου επειδή έσβησα κατά λάθος τις φωτογραφίες μου. Θα σβηστούν και οι εφαρμογές που κατέβασα και τις έχω πληρώσει;
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τις φωτο τις εσβησες.... Επαναφορα γιατι να κανεις;;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οι πληρωμένες εφαρμογές θα σβήσουν όπως και όλες οι άλλες, μετά ομως μπορείς να τις εγκαταστάσεις πάλι χωρίς να πληρώσεις, αν μπεις θα δεις θα σου λέει πληρωμένη. Εννοείται βέβαια ότι θα μπεις στο κινητό με το account που τις είχες αγοράσει. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από NikosKallithea 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 α οκ.. έσβησα κάτι cookies από το κινητό μου, αρχεία τελωσπάντων δεν ξέρω πως λέγονται αλλά δεν πρόσεξα ότι όταν σβήνω αυτά σβήνουν και οι φωτογραφίες οπότε κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και επανέρχονται οι φωτογραφίες;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Αν κάνεις επαναφορά και είναι στην μνήμη του κινητού τις χάνεις τελειωτικά
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βλεπεις Νικο γιατι ρωταω γιατι θελει να κανει επαναφορα;;;. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2016 από tsilitheo1
ice25 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 πάνε οι φωτογραφίες!!!η επαναφορά θα σβήσει και όποιες σου έχουν μείνει
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ωχ Στη μνημη της καρτας νομιζω ηταν. Μπορω να τις επαναφερω τελικα; τις τωρινες θα τις αποθηκευσω αλλου ουτως η αλλως.
tsilitheo1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου τι δεν καταλαβαινεις;. Δεν χρειαζεται να κανεις επαναφορα εργοστασιακων. Ακομα,αν οι φωτο ηταν στην καρτα,κουμπωσε την στο κομπιουτερ και τρεξε το recuva.
panos- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν επαναφέρει αρχεία η επαναφορά, το επαναφέρει σε μια κατάσταση σαν μόλις το αγόρασες.
μπιπ μπιπ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ε οχι και φιλε. Recuva ειναι προγραμμα επαναφορας;
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ε οχι και φιλε. Recuva ειναι προγραμμα επαναφορας; Fixed Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2016 από tsilitheo1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Λολ.εννοουσα ε οχι και φιλε,αλλα φιλη. Οποτε με υπολογιστη μονο μπορω να τις επαναφερω;
tsilitheo1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Σορρυ αν ειναι ετσι. Λαθος μου που απαντησα ετσι. Αν οι φωτο ηταν στην καρτα κουμπωσε την σε κομπιουτερ κατεβασε το recuva ( free ειναι) και τρεξε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα