Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας παιδιά όπως λέει κι ο τίτλος ψάχνω laptop με IPS οθόνη 15 ή 17 ιντσών. Δίνω μέχρι 600€. Αν βρεί κάποιος κάτι καλό σ'αυτά τα λεφτά ας το ποστάρει. Επειδή δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα θα προσπαθήσω να κρατήσω το thread στην πρώτη σελίδα για να μαζευτούν αξιόλογες προτάσεις.

Δημοσ.

Νομίζω οτι είχα βρεί παλίοτερα και κάποια lenovo σ'αυτη την τιμή, αλλά δεν με είχαν ικανοποιήσει ταυπόλοιπα χαρακτηριστικά τους πέραν της οθόνης.

Δημοσ.

Τίποτα ιδιαίτερο, με μια onboard που σηκώνει full hd είμαι καλυμένος. Γενικά κοιτάω για ι5 σειρά 6 και να είναι ευκολα upgradable σε σκληρό.

Δημοσ.

Το έχω ψαξει κι εγώ έτσι στ skroutz. Το θέμα είναι οτι αν πας στισ λεπτομέριες του προιόντος δεν αναφέρει πουθενά για IPS panel?

http://www.electroholic.gr/gr/computer/ypologistes/laptop/comdel00034/laptop-dell-inspiron-15-5558-1218i5-5200u15-68gb1tbdosblc

http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1157104

Εμπιστευόμαστε σκρουτζ?

Δημοσ.

Στο thinkpad αμφιβάλλω αν έχει. Το dell το έχω δουλέψει και έχει ips.

Για να είσαι σίγουρος, πριν απο την αγοράς, κάλεσε το μαγαζί και ζήτησε του τον σηριακό αριθμό του προιόντος.

Μπαίνεις στο σαιτ της εταιρείας (dell, hp κλπ) και τσεκάρεις τι ακριβώς φοράει το λαπτοπ - σύμφωνα με αυτόν.

Δημοσ.

Επίσης ό,τι έχει Αγγλικό πληκτρολόγιο είναι παραεισαγωγή και όχι από επίσημο μεταπωλητή , πάντως στα περισσότερα που έψαξα λένε isp panel , καλό είναι όμως να ακολουθήσεις αυτό που λέει ο προηγούμενος B)

Δημοσ.

Επειδή το ψάχνω και γω για Ips panel , μην μείνεις μόνο στο αν το έχει ή όχι. Διάβασε και κανένα review

στο ιντερνετ. Γενικά στα κάτω των 800Ε δύσκολα να βρεις καλή Ips.

• Like 1
Δημοσ.

απο οθονη ειναι κορυφή! το ειδα στο κατάστημα!.  ο επεξεργαστής με χαλάει πολύ , και λιγο  οτι αναβαθμίζετε δύσκολα,  αυτα με κολανε να το αγοράσω  :/

Δημοσ.

Κι εγώ στην ουσία κάτι παρόμοιο ψάχνω, αντι για κάρτα γραφικών να έχει εναν καλύτερο επεξεργαστή με onboard graphics.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...