2.1Ohm Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Και εμείς θα μυρίσουμε τα νύχια μας να δούμε ποιες είναι οι απαιτήσεις σου budget κ τι θέλεις από το κινητό σου για να πούμε πιο είναι καλύτερο! εγώ λέω Samsung galaxy s7 τι δν μετράει?! 1
panos- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος αγοράζει σόνυ σήμερα; Όσοι έχουν ξεχωριστό GPS για το ποδήλατο τους.
AggelosTz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 το ΧΑ έχει σκουπίδι μπαταρία και καμιά υποστήριξη πλέον...οπότε...
AlienTechGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποιος αγοράζει σόνυ σήμερα;Γιατί τι έχουν τα Sony;
AggelosTz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Γιατί τι έχουν τα Sony; Τίποτα...απλά είναι υπερκοστολογημενα και η ίδια εταιρία ανακοίνωσε την διακοπή υποστήριξης στα xperia μοντέλα ,επισης πάνε άπατα στην Ευρωπη και τέλος η αυτονομία τους είναι πιο τραγική και από το πλατινε μαλλί του Ποτσεπη... 1
AlienTechGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τίποτα...απλά είναι υπερκοστολογημενα και η ίδια εταιρία ανακοίνωσε την διακοπή υποστήριξης στα xperia μοντέλα ,επισης πάνε άπατα στην Ευρωπη και τέλος η αυτονομία τους είναι πιο τραγική και από το πλατινε μαλλί του Ποτσεπη...Πότε ανακοίνωσε ότι σταματάει να υποστηρίζει τα Xperia; Ειλικρινά ρωτάω, επειδή δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο.
panos- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κανονικά συνεχιζει ή υποστηριξη όλης της σειράς Χ και της Ζ4, Ζ5.
taslikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Είπαμε ειναι χάλια αλλα όχι και να σταματήσει και την υποστήριξη.. Πραγματικά που το είδατε αυτο;
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εγω θα ελεγα το sony.. εγω μονο για αυτα τα δυο λεω!! http://www.insomnia.gr/topic/619182-huawei-p8-lite-%CE%B7-samsung-j5-2016/?do=findComment&comment=55076437 Εγω λεω οτι σε καμια εβδομαδα σε βλεπω να ανοιγεις νεο θεμα παλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα