multikaraG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια, ψαχνω να παρω ραμ και σκεφτομουν μια 8αρα. Εχω ήδη δυο 4αρες και συγκεκριμενα τις RAM HYPERX HX318C10FR/4 4GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY RED SERIES και σκεφτομαι να αγορασω την RAM HYPERX HX318C10FB/8 8GB DDR3 1866MHZ HYPERX FURY BLACK SERIES. Πρωτα απ ολα να ρωτησω. ειναι ακριβως ιδιες ετσι δεν ειναι δε θα εχω προβλημα συμβατοτητας νομιζω. Τωρα το αλλο που με απασχολει ειναι αν πρεπει να κανω κατι αλλο, θα αποδιδει σωστα το συστημα ή πρεπει να αγορασω τεσσαρες παλί? καπου διαβασα οτι θα πρεπει να βαλω την 8αρα στο slot 1. Ισχυει κατι τετοιο?
multikaraG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 GIGABYTE GA-970A-DS3P RETAIL Υποδοχές Μνήμης: 4 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 32 GB of system memory, Dual channel memory architecture, Support for DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz memory modules. την ραμ τοτε που ειχα αγορασει το pc την ειχα παρει για να κουμπωνει οποτε το χα ψαξει αυτο, για αυτο δεν εγραψα για τη μητρικη.
pita_kontosouvli Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Πάρε την 8άρα. Κανονικά θα δουλέψει με τις 2 των 4gb. Όσον αφορά σε ποιο σλοτ θα τις βάλεις δε νομίζω να έχει και πολύ σχέση. Ίδιοι χρονισμοι είναι άλλωστε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα