Προς το περιεχόμενο

Οθονη how to share

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα.

Εχω την εξης ερωτηση.

Εχω την 970 και στο dvi εχω την οθονη του δωματιου και μεσω Mini DP,συνδεσα με καλωδιο την τηλεοραση στο σαλονι.Και θελω να κανω το εξης.

Θελω στου σαλονιου η tv, να παιζει το big picture του steam και στην βασικη οθονη να υπαρχει η εναρξη ολα κομπλε για να μπορει να broswing ο αδερφος.

Γινεται αυτο?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θέλεις 2 άτομα να δουλεύουν ταυτόχρονα σε ενα υπολογιστή. Ο ένας να παίζει και ο άλλος να διαβάζει σελίδες. Δεν γίνεται.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θέλεις 2 άτομα να δουλεύουν ταυτόχρονα σε ενα υπολογιστή. Ο ένας να παίζει και ο άλλος να διαβάζει σελίδες. Δεν γίνεται.

Αυτο ακριβως ηθελα.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

μπορείς να προβάλεις διαφορετικό περιεχόμενο όμως δεν μπορείς ταυτόχρονα ενώ παίζεις να κάνεις κλικ σε ένα σύνδεσμο μιας ιστοσελίδας γιατί το πληκτρολόγιο και το ποντίκι χρησιμοποιούνται από το παιχνίδι. Πρέπει να σταματήσεις το παιχνίδι πρώτα. Ίσως αν έχεις χειριστήριο για το παιχνίδι και δεν χρησιμοποιείς ποντίκι να δουλέψει. Αν το παιχνίδι έχει επιλογή να απομονώνει το πληκτρολόγιο ώστε να μην χρειάζεται στο παιχνίδι, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα δυο (ποντίκι πληκτρολόγιο) και ο καθένας να κάνει την δουλειά του. Υποθέτω πως αν οι οθόνες είναι δύο ξεχωριστές επιφάνειες εργασίας να μην έχει θέμα με το που θα εστιάζει το Λ/Σ κάθε φορά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...