Προς το περιεχόμενο

iOS 9.3.5

SeNNinhA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως να κανω λαθος, αλλα εχω την εντυπωση οτι με το που εβαλα την 9.3.5 εχει βελτιστοποιηθει εξαιρετικα η διαχειρηση της ενεργειας και η μπαταρια μου κραταει αρκετα περισσοτερο. Και μιλαω για 5s με μπαταρια πεθαμενη προ πολλου που χρηζει αμεσης αντικαταστασης!

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εμενα τελειωνει απιστευτα γρηγορα ετσι ξαφνηκα. το 5s εχει 9.3.5 k το 6s εχει 9.3.3 κ τελειωνουν παρα πολυ γρηγορα. κ τα 2 κινητα ιεναι 3 μηνων. Στο idle τελειωνει απιστευτα γρηγορα. τι παιζει?

• Like 1
Δημοσ.

δεν ξερω τι λετε εμενα τελειωνει απιστευτα γρηγορα ετσι ξαφνηκα. το 5s εχει 9.3.5 k το 6s εχει 9.3.3 κ τελειωνουν παρα πολυ γρηγορα. κ τα 2 κινητα ιεναι 3 μηνων. Στο idle τελειωνει απιστευτα γρηγορα. τι παιζει?

Και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο 6. Έκανα την αναβάθμιση (9.3.5) και από τότε η μπαταρία μου χωρίς να το χρησιμοποιώ πέφτει 5-10% την ώρα. Περιμένω το iOS 10 μήπως διορθώσει το πρόβλημα, αλλιώς πραγματικά δεν ξέρω. Είναι πολύ ενοχλητικό.

Δημοσ.

Κάποια εφαρμογη σας τρώει την μπαταρία πρωτη φορά το ακούω αυτο που λετε. Κάντε ενα fresh install το latest iOS και πείτε.

Δυστυχως μετα απο πολυ ψαξιμο απο εδω και απο εκει (γιατι ειναι πραγματικα εκνευριστικο) κατεληξα στο συμπερασμα οτι ειναι προβλημα του iOS. Εκανα hard reset την συσκευη μου και διαφορα που διαβασα αλλα τιποτα. Επισης αποκλειω το να ειναι προβλημα της μπαταριας γιατι δεν ειναι τοσο χρησιμοποιημενη οπως επισης δεν χαλαει απο την μια μερα στην αλλη. Μιλαμε οτι την ρουφαει, με λιγο χρηση σε 5 ωρες εισαι για φορτισμα. Οπως ειπα και πιο πανω, περιμενω το κανουργιο iOS αλλιως θα το παω για ελεγχο. 

Δημοσ.

Παίδες η μπαταρία άλλες φορές πέφτει σαν τρελή κ άλλες κολλάει σε ενα ποσοστό. Μετα απότομα απο 80% πάει στο 70%. Απαράδεκτο το 9.3.5. Επίσης αργεί κ η φόρτιση σε σχέση με πριν. Τα Mail δεν έχουν ειδοποίηση πλεον, πρέπει χειροκίνητα να μπεις για να δεις αν ήρθε κατι. Όσο για το wifi, έστρωσε μεν..αλλα το θεωρώ ξεφτίλα να βρίσκει 2-3 το πολύ δίκτυα οταν πριν 10 μήνες έβρισκε 10(στον ίδιο χώρο τοτε κ τώρα). Θα το δωσω μάλλον κ θα επιστρέψω σε android. Πεταμένα λεφτά πραγματικά.

Δημοσ.

Παίδες η μπαταρία άλλες φορές πέφτει σαν τρελή κ άλλες κολλάει σε ενα ποσοστό. Μετα απότομα απο 80% πάει στο 70%. Απαράδεκτο το 9.3.5. Επίσης αργεί κ η φόρτιση σε σχέση με πριν. Τα Mail δεν έχουν ειδοποίηση πλεον, πρέπει χειροκίνητα να μπεις για να δεις αν ήρθε κατι. Όσο για το wifi, έστρωσε μεν..αλλα το θεωρώ ξεφτίλα να βρίσκει 2-3 το πολύ δίκτυα οταν πριν 10 μήνες έβρισκε 10(στον ίδιο χώρο τοτε κ τώρα). Θα το δωσω μάλλον κ θα επιστρέψω σε android. Πεταμένα λεφτά πραγματικά.

Τι συσκευή έχεις; Επίσης τι εφαρμογές αφήνεις να χρησιμοποιούν το GPS στο παρασκήνιο; Χρησιμοποιείς Facebook, Messenger ή Snapchat? 

Δημοσ.

Παίδες, το gps το εχω απενεργοποιήσει στο παρασκήνιο, ειναι το 6αρι 16gb. Χθες έβαλα το iOS 10 beta και έστρωσαν ολα. Το μονο που δεν έστρωσα ειναι η μπαταρία. Δλδ δεν αποφορτίζεται κλιμακωτά. Αν φτιάξουν κ αυτο στο επίσημο release ειναι οκ. Αρχίζω να πιστεύω οτι λαδώνονται οι προγραμματιστές της apple για να τη σαμποτάρουν :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...