Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια προστασία από troll ή bots που κάνουν κλικ στις διαφημίσεις adsense του site μου;

Γιατί διάβασα οτι μπορεί να φας μόνιμο ban από την google αν σου κάνουν κλικ συνέχεια

Mε wordpress είναι το site μου.

Υπάρχει κάποιον plugin ή κάτι άλλο;

Δημοσ.

Αυτά εδω τα εχεις διαβασει φαντάζομαι;

https://support.google.com/adwords/answer/42995?hl=en

https://support.google.com/adsense/answer/1348739?hl=en

Μετέπειτα ουσιαστικά θα πρέπει να ψάξεις και plugins που παρέχουν προστασία απο διάφορα bots αν και πιστεύω εαν σε βάλει κάποιος στο ματι δεν σε σώνει αυτο. Έχεις παρατηρήσει κάποιο θέμα με τις διαφημίσεις στο κοινό που υπάρχει στα κλικ;

• Like 1
Δημοσ.

Καλά ρε μάστορα για να καταλάβω κάτι, εσένα σε έχει βάλει κάποιος στο μάτι κι όλη μέρα ασχολείται με το site σου; Ή έχεις μανία καταδίωξης; Τη μια λες ότι σου τρώνε το bandwidth, την άλλη ότι σου κάνουν click bombing, τι στο καλό άλλη δουλειά δεν έχουν να ασχολούνται μόνο μαζί σου;

Τέλος πάντων, δες τα ακόλουθα μπας και βγάλεις άκρη. Ουσιαστική προστασία έχεις μόνο αν γράψεις μόνος σου κώδικα. Αλλά αυτό υποθέτω δεν μπορείς να το κάνεις.

http://www.worthofblog.com/how-to-protect-your-google-adsense-account-from-click-bombing/

http://www.techulator.com/resources/9903-Best-Wordpress-Plugins-protect-from-AdSense-click-bombing.aspx

Δημοσ.

Καλά ρε μάστορα για να καταλάβω κάτι, εσένα σε έχει βάλει κάποιος στο μάτι κι όλη μέρα ασχολείται με το site σου; Ή έχεις μανία καταδίωξης; Τη μια λες ότι σου τρώνε το bandwidth, την άλλη ότι σου κάνουν click bombing, τι στο καλό άλλη δουλειά δεν έχουν να ασχολούνται μόνο μαζί σου;

Από προσωπική εμπειρία μου το έχουν ζητήσει (αν μπορώ να κάνω κάτι) για ανταγωνιστικά site πχ από το adsense, overload server/traffic, spam κτλ....

Οπότε την απορία που έχει ο φίλος δεν την θεωρώ παράλογη.  

• Like 1
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία μου το έχουν ζητήσει (αν μπορώ να κάνω κάτι) για ανταγωνιστικά site πχ από το adsense, overload server/traffic, spam κτλ....

Οπότε την απορία που έχει ο φίλος δεν την θεωρώ παράλογη.

Το insomnia του κανει επιθεση μερα νυχτα, ddos & click bomb γιατι του παιρνει το κοσμο!

Πιστευω οτι αμα αλλαξεις το φοντο και βαλεις νορμαλ χρωμα θα σταματησουν οι επιθεσεις καθως ο κοσμος θα βαρεθει το μονοτονο και θα γυρισει στο ινσομνια!

Δημοσ.

Τέλος πάντων, δες τα ακόλουθα μπας και βγάλεις άκρη. Ουσιαστική προστασία έχεις μόνο αν γράψεις μόνος σου κώδικα. Αλλά αυτό υποθέτω δεν μπορείς να το κάνεις.

http://www.worthofblog.com/how-to-protect-your-google-adsense-account-from-click-bombing/

http://www.techulator.com/resources/9903-Best-Wordpress-Plugins-protect-from-AdSense-click-bombing.aspx

Μπορώ να γράψω κώδικα μόνος μου.Και μην έχεις αυτο το ειρωνικό και επιθετικό ύφος

• Like 2
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα γιατί δυστυχώς κινδυνέυω με μεγαλη καταστροφή.Κάποιος δυστυχώς έκανε το εφιάλτη μου πραγματικότητα ,δηλαδή έκανε πάρα πολλά επιτηδευμένα κλικ στα ads της google στο site μου.Με αποτέλεσμα να μου έρθει πριν λίγες ώρες warning email απο την google.Αυτό εδώ:

[email protected]
10:01 π.μ. (Πριν από 9 ώρες)

προς adsense-noreply

Γεια σας,
Σας αποστέλλουμε το παρόν προειδοποιητικό μήνυμα, για να σας ειδοποιήσουμε ότι απαιτείται να ενεργήσετε, προκειμένου ο λογαριασμός σας AdSense να συμμορφωθεί με τις πολιτικές προγράμματος του AdSense. Παρακάτω παρέχουμε επιπλέον λεπτομέρειες, καθώς και τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβείτε.
Επηρεαζόμενος ιστότοπος: t--------

Παράδειγμα σελίδας όπου σημειώθηκε παραβίαση:-----------------

Απαιτούμενη ενέργεια: Πραγματοποιήστε αμέσως αλλαγές στον ιστότοπό σας, προκειμένου να συμμορφώνεται με τις πολιτικές προγράμματος του AdSense.
Τρέχουσα κατάσταση λογαριασμού: ενεργός

Επεξήγηση παραβίασης

Γιατί πραγματοποιήθηκε αυτή η ενέργεια κατά του λογαριασμού μου:
Οι εκδότες δεν επιτρέπεται να προκαλούν την πραγματοποίηση ακούσιων κλικ σε διαφημίσεις Google από τους χρήστες ή να προσελκύουν υπερβολικά την προσοχή σε ενότητες διαφημίσεων. Αυτό περιλαμβάνει υλοποιήσεις διαφημίσεων, όπως:
• τοποθέτηση διαφημίσεων Google σε σενάρια κινουμένου πλαισίου
• εντυπωσιακές κινούμενες εικόνες που προσελκύουν την προσοχή των χρηστών στις διαφημίσεις
• βέλη ή άλλα σύμβολα που οδηγούν στις διαφημίσεις
• διατάξεις ιστότοπου που ωθούν το περιεχόμενο στο κάτω μέρος
Πόροι που έχω στη διάθεσή μου, για να διατηρήσω το λογαριασμό μου ασφαλή:
• Οδηγίες προγράμματος
• Υπενθυμίσεις πολιτικής για τη διατήρηση της ασφάλειας του λογαριασμού σας
• Κέντρο βοήθειας πολιτικών

Τρόπος επίλυσης:
• Αν λάβατε ειδοποίηση σχετικά με το περιεχόμενο ορισμένων σελίδων, καταργήστε το περιεχόμενο από τον ιστότοπό σας ή καταργήστε τις διαφημίσεις από τις σελίδες όπου σημειώθηκαν παραβιάσεις.
• Αν λάβατε ειδοποίηση σχετικά με τον τρόπο που εφαρμόζονται οι διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, πραγματοποιήστε τις απαραίτητες αλλαγές στον τρόπο εφαρμογής των διαφημίσεων.
Αν κάνετε αλλαγές, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσετε μαζί μας. Έχετε υπόψη ότι αν συγκεντρωθούν επιπλέον παραβιάσεις, η υπηρεσία προβολής διαφημίσεων ενδέχεται να απενεργοποιηθεί για τον επηρεαζόμενο ιστότοπο που αναφέρεται παραπάνω. Θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο αμέσως, για να ελέγξετε το περιεχόμενό σας και να διασφαλίσετε ότι συμμορφώνεται με τις πολιτικές.
Επιπλέον, λάβετε υπόψη ότι η παραπάνω διεύθυνση URL αποτελεί απλώς ένα παράδειγμα και ότι οι ίδιες παραβιάσεις ενδέχεται να υπάρχουν και σε άλλες σελίδες αυτού του ιστότοπου ή σε άλλους ιστότοπους που σας ανήκουν. Για να μειώσετε την πιθανότητα λήψης μελλοντικών προειδοποιήσεων, συνιστούμε να εξετάσετε όλους τους ιστότοπούς σας όσον αφορά τη συμμόρφωση με τις πολιτικές. Ακολουθούν ορισμένοι χρήσιμοι πόροι που ενδέχεται να σας ενδιαφέρουν.
• Συνήθεις ερωτήσεις για την πολιτική του AdSense
• Χρήση του τελεστή αναζήτησης site: για τον εντοπισμό παραβιάσεων
• Προτεινόμενες λύσεις για τον έλεγχο του περιεχομένου
• Φιλτράρισμα περιεχομένου
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προειδοποιήσεις πολιτικής, επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Google AdSense

τα επιτηδευμένα κλικς ξέρω ότι έγιναν κάποια στιγμη στις 3 Νοεμβρίου 2016

το site μου είναι φτιαγμένο σε wordpress

Τώρα ποια είναι η λύση για να προλάβω τα χειρότερα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφαίρεσε για κάποιο διάστημα τις διαφημίσεις.

Τις αφαίρεσα.Αυτό ήταν η πρώτη κίνηση που έκανα όταν έλαβα το email

Ποιές άλλες κινήσεις μπορώ να κάνω;

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Μπορείς και να συμπληρώσεις την φόρμα για να τους ειδοποιήσεις οτι αναμένεις πολλά άκυρα κλίκ από κάποιον τρίτο

https://support.google.com/adsense/contact/invalid_clicks_contact

Φυσικά η φόρμα δεν σε απαλλάσσει από την ευθύνη απλά είναι θετικό να υπάρχει σε περίπτωση που φτάσεις κοντά στο ban

• Like 2
Δημοσ.

Να γράψεις κώδικα που να μετράει τα clicks ανά IP/cookie και από έναν αριθμό και πάνω να μην εμφανίζει καθόλου τις διαφημίσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να γράψεις κώδικα που να μετράει τα clicks ανά IP/cookie και από έναν αριθμό και πάνω να μην εμφανίζει καθόλου τις διαφημίσεις.

Να μην εμφανίζει γενικά διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάνω ή να μην εμφανίζει στις συγκεκριμένες ip διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάνω?

Επεξ/σία από BLuE_PaNtHeR
Δημοσ.

Να μην εμφανίζει γενικά διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάνω ή να μην εμφανίζει στις συγκεκριμένες ip διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάω?

Για τις συγκεκριμένες πάντα που σου δημιουργούν το πρόβλημα. Προσωπικά θα το έκανα με κάποιας μορφής script που θα πιάνει τα κλικ και θα τα στέλνει μεσω ajax σε php, μετά κάνεις παπάδες. Δεν γνωριζω και εάν υπάρχει και κάποιο plugin για αυτό το θέμα. Στο wordpress πάντως υπάρχει plugin που μπορείς να αποκλίσεις χειροκίνητα η αυτόματα (σε περίπτωση πολλών επισκέψεων) την ip και ισως θα σε βοηθούσε.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην εμφανίζει γενικά διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάνω ή να μην εμφανίζει στις συγκεκριμένες ip διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάω?

Χωρίς να ξέρω τις δυνατότητες στο wordpress αυτό που θες είναι μόλις κάποιος μπαίνει στο site σου να καταγράφεις την IP και τα κλικ που κάνει στις διαφημίσεις.Όταν πχ κάνει 3-4 κλικ στην ίδια διαφήμιση θα κάνεις την διαφήμιση μη ορατή  στην συγκεκριμένη IP . 

• Like 1
Δημοσ.

Να μην εμφανίζει γενικά διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάνω ή να μην εμφανίζει στις συγκεκριμένες ip διαφημίσεις απο ένα αριθμό και πάνω?

Να μην εμφανίζει στη συγκεκριμένη IP ρε συ. Οι υπόλοιπες IPs δεν σε απασχολούν. Η μία που κάνει κατάχρηση σε ενδιαφέρει. Αλλά δεν αρκεί να ψάχνεις IPs. Πρέπει να κοιτάς και cookies κι ενδεχομένως και το fingerprint του browser. Γιατί αν κάποιος είναι πίσω από proxies ή σε έχει άχτι και κάνει διαρκώς reboot τον router για να αλλάζει IPs δεν λύνεις το πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...