dimips Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά εγω που έχω κάνει root το s6 και το δουλεύω με dolby atmos και viper4android που κάνουν τον ήχο απίστευτο τα μόνο μέχρι 20 ευρώ ακουστικά που με αφήνουν ευχαριστημένο είναι του iPhone αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τον ήχο με αυτά διότι δεν είναι συμβατά τα κουμπιά με Android.
Gentleman88 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν βρίσκω κανέναν να τα πουλάει Αθήνα. Μονο κάτι σκρουτζομαγαζα στην επαρχεία
@topos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά εγω που έχω κάνει root το s6 και το δουλεύω με dolby atmos και viper4android που κάνουν τον ήχο απίστευτο τα μόνο μέχρι 20 ευρώ ακουστικά που με αφήνουν ευχαριστημένο είναι του iPhone αλλά δεν μπορώ να ελέγξω τον ήχο με αυτά διότι δεν είναι συμβατά τα κουμπιά με Android.Κατα πρωτων, τα jvc που αναφερεις εχουν τριπλασια τιμη.Κατα δευτερων, εαν εισαι ευχαριστημενος απο τα earpods ως σχεδιαση/φιλοσοφια μπορεις να δοκιμασεις και τα sony sth30. Τα εχω (σε μοβωκι!) και μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος σε χρηση ως hands-free, επιπλεων προτιμω τον σχεδιασμο της sony σε σχεση με το πως τα φορας(κρεμετε ενα καλωδιακι μονο κ οχι δυο)κ παρολο που δεν τους πολυφαινετε, ειναι αρκετα ανθεκτικα. Τελος ειχα διαβασει πολλα review πριν τα παρω, κυριως απο κατοχους iphone που οι περισσοτεροι τα προτιμουσαν σε σχεση με τα earpods και προφανως γκρινιαζανε που δεν δουλευανε τα κουμπακια τους. Μειονεκτηματα, μπερδευοντε σχετικα ευκολα και δεν εχουν ιδιαιτερο μπασο(οπως κ τα earpods που ηδη εχεις). Κατα τα αλλα,ελαφρια,ευκαμπτα,τιμια,απροβληματιστα,ομορφα κ οικονομικα.
dimips Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Κατα πρωτων, τα jvc που αναφερεις εχουν τριπλασια τιμη. Κατα δευτερων, εαν εισαι ευχαριστημενος απο τα earpods ως σχεδιαση/φιλοσοφια μπορεις να δοκιμασεις και τα sony sth30. Τα εχω (σε μοβωκι!) και μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ικανοποιημενος σε χρηση ως hands-free, επιπλεων προτιμω τον σχεδιασμο της sony σε σχεση με το πως τα φορας(κρεμετε ενα καλωδιακι μονο κ οχι δυο)κ παρολο που δεν τους πολυφαινετε, ειναι αρκετα ανθεκτικα. Τελος ειχα διαβασει πολλα review πριν τα παρω, κυριως απο κατοχους iphone που οι περισσοτεροι τα προτιμουσαν σε σχεση με τα earpods και προφανως γκρινιαζανε που δεν δουλευανε τα κουμπακια τους. Μειονεκτηματα, μπερδευοντε σχετικα ευκολα και δεν εχουν ιδιαιτερο μπασο(οπως κ τα earpods που ηδη εχεις). Κατα τα αλλα,ελαφρια,ευκαμπτα,τιμια,απροβληματιστα,ομορφα κ οικονομικα. Τελικά έβαλε το eshop με 6 ευρώ προσφορά τα ακουστικά του s6 οπότε πήρα αυτά και φθηνα και λειτουργούν όλα. Οσο για τον ήχο δεν είναι και τοσο καλός αλλά απ τη στιγμή που χάλασαν σε 2 μέρες τα Xiaomi που πηρα 15ευρω δεν μπορούσα να δώσω πάλι τοσα λεφτά οπότε αρκέστηκα στα samsung. Τα EarPods πάλι στην άκρη για ώρα ανάγκης.
@topos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Οκς, Εχω παρει και εγω καποια τετοια samsung σετακια απο e-shop στο 5-8ευρω. Δεν ειναι κακιστα, ειδικα αυτα με το πλακε καλωδιο που δεν μπερδευουν και τοσο ευκολα,αλλα δεν ειναι κ τιποτα φοβερο(ειχε βγαλει και προσφορα καποια που ειχαν και dual driver που υποτιθετε πως ηταν εκπληκτικα -για την τιμη τους- αλλα ουτε αυτα μου αφησανε κατι τρομερο.Τεσπα, απο ολα αυτα θεωρω πως τα sth30 πως ειναι καλυτερα). Να ξερεις πως καπως φτιαχνουν εαν τους αλλαξεις τα πλαστικακια τους(αυτα που ερχοντε σε επαφη με το αυτι), δοκιμασε με καποιο σετ απο τα pistons(εχουν 3 μεσα στην συσκευασια τους εαν δεν κανω λαθος). Υ.γ Εφοσων τα pistons ειναι καινουργια γιατι δεν τα επιστρεφεις μιας κ εχεις εγγυηση? 1
dimips Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Οκς, Εχω παρει και εγω καποια τετοια samsung σετακια απο e-shop στο 5-8ευρω. Δεν ειναι κακιστα, ειδικα αυτα με το πλακε καλωδιο που δεν μπερδευουν και τοσο ευκολα,αλλα δεν ειναι κ τιποτα φοβερο(ειχε βγαλει και προσφορα καποια που ειχαν και dual driver που υποτιθετε πως ηταν εκπληκτικα -για την τιμη τους- αλλα ουτε αυτα μου αφησανε κατι τρομερο.Τεσπα, απο ολα αυτα θεωρω πως τα sth30 πως ειναι καλυτερα). Να ξερεις πως καπως φτιαχνουν εαν τους αλλαξεις τα πλαστικακια τους(αυτα που ερχοντε σε επαφη με το αυτι), δοκιμασε με καποιο σετ απο τα pistons(εχουν 3 μεσα στην συσκευασια τους εαν δεν κανω λαθος). Υ.γ Εφοσων τα pistons ειναι καινουργια γιατι δεν τα επιστρεφεις μιας κ εχεις εγγυηση? Οταν χάλασε το ένα ακουστικό όταν ψιλοεσπρωχνα προς τα μεσα το καλώδιο έφτιαχνε. Μετά ξαναχαλούσε. Ώσπου ξαφνικά δεν έφτιαχνε με τίποτα και το τράβηξα απ τα νεύρα μού και βγήκε όλο το καλώδιο απ το ακουστικό. Οπότε μάλλον δε θα το δεχτούν πίσω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα