angmar Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ως κάτοχος Pistons 2, Pistons 3 και Hybrid Dual, θα έβαζα τα Pistons 3 τελευταία στη λίστα με πρώτα τα Hybrid Dual. Για μένα τα 3 ήταν το μαύρο πρόβατο στη σειρά.
vchristod84 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Ως κάτοχος Pistons 2, Pistons 3 και Hybrid Dual, θα έβαζα τα Pistons 3 τελευταία στη λίστα με πρώτα τα Hybrid Dual. Για μένα τα 3 ήταν το μαύρο πρόβατο στη σειρά.Εγώ με τα pistons 2 είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένος
dimips Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 φίλε μου ακόμα και τα "μαϊμού" έχουν ακριβός την ίδια συσκευασία με τα αυθεντικά. αν έδωσες 4-7€ τότε έχεις αγοράσει τα μαϊμού...τα αυθεντικά θα τα βρεις πάνω απο 15€ 15 τα πήρα
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έχω τα 2, έχουν πλυθεί 4 φορές με βερμούδα στο πλυντήριο, σκυλιά. Έχει ψιλοχαλάσει το μικρόφωνο και σκέφτομαι να πάρω καινούρια. Να πάρω τα 3;
meletis_m Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Tίς προηγούμενες γενιές δέν τής είχα, οπότε προχώρησα κατευθείαν στην αγορά των Pistons 3. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Αγοράστηκαν απο το Geekbuying στα 14 ευρώ. Θα συμφωνήσω οτί δεν σε βολεύει το χειριστήριο για την αύξηση/μείωση τής έντασης. Πάντως πίστεύω είναι ανώτερα απο τα ακουστικά που συνοδεύυν τις συσκευές των κινητών.Τουλάχιστον της Samsung
panos- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Και σε εμένα τα Pistons 3 αυθεντικα δεν εχουν καλή ποιότητα σαν τα 2. Πάντως το χειριστήριο που λέτε εμένα με βόλεψε αρκετά.
angmar Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ έχω τα 2, έχουν πλυθεί 4 φορές με βερμούδα στο πλυντήριο, σκυλιά. Έχει ψιλοχαλάσει το μικρόφωνο και σκέφτομαι να πάρω καινούρια. Να πάρω τα 3; Αν θέλεις να πάρεις πάλι Xiaomi προτίμησε τα Hybrid Dual.
newsformobiles Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Υπόψιν πάντως η χρήση των εν λόγο ακουστικών έχουν μεγάλη διαφορά στο εάν είναι συνδεδεμένα σε Xiaomi κινητό ή όχι, καθώς ενεργοποιούν έξτρα επιλογές που δεν υπάρχουν στα μη Xiaomi κινητά και έχει μεγάλη διαφορά στην απόδωση.
doctorkostis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Είχα τα 2, έχω τα 3 και τα hybrid. Προσωπικά αγαπημένα είναι τα 3, πιο αληθινός ήχος σε σχέση με τα 2. Τα hybrid έχουν επίσης εξαιρετικό ήχο, αλλά δε μου ταιριάζουν στο σχέδιο, με πονάνε μετά από καμιά ώρα. 1
elenit24 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπόψιν πάντως η χρήση των εν λόγο ακουστικών έχουν μεγάλη διαφορά στο εάν είναι συνδεδεμένα σε Xiaomi κινητό ή όχι, καθώς ενεργοποιούν έξτρα επιλογές που δεν υπάρχουν στα μη Xiaomi κινητά και έχει μεγάλη διαφορά στην απόδωση. έστω οτι αυτό ισχύει και στην περίπτωση μου? p8 lite και έχω τόσο καλά αποτελέσματα ? μου φαίνονται αδιανόητα αυτά τα άσχημα λόγια για τα τόσο φανταστικά ακουστικά :D
vchristod84 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Υπόψιν πάντως η χρήση των εν λόγο ακουστικών έχουν μεγάλη διαφορά στο εάν είναι συνδεδεμένα σε Xiaomi κινητό ή όχι, καθώς ενεργοποιούν έξτρα επιλογές που δεν υπάρχουν στα μη Xiaomi κινητά και έχει μεγάλη διαφορά στην απόδωση.Εγώ να σου πω την αλήθεια είχα redmi note 3 pro αλλά και το μικρο redmi 3 pro και στο note υπήρχε πολύ μεγάλη διαφορά στην απόδοση και την ποιότητα. Πόσο μάλλον αν είναι και άλλη μάρκα. Διαφορετικά θα έπαιζαν αν είχες για παράδειγμα HTC m7 και διαφορετικά σε HTC 10
AlienTechGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Tίς προηγούμενες γενιές δέν τής είχα, οπότε προχώρησα κατευθείαν στην αγορά των Pistons 3. Τα χρησιμοποιώ καθημερινά. Αγοράστηκαν απο το Geekbuying στα 14 ευρώ. Θα συμφωνήσω οτί δεν σε βολεύει το χειριστήριο για την αύξηση/μείωση τής έντασης. Πάντως πίστεύω είναι ανώτερα απο τα ακουστικά που συνοδεύυν τις συσκευές των κινητών.Τουλάχιστον της Samsung Τα QuadBeat 2 και 3 της LG όπως επίσης και τα EarPods της Apple, έχουν μακράν καλύτερο ήχο, κατ' εμέ. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2016 από AlienTechGR 2
AntiCambeR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τα QuadBeats 2 και 3 της LG όπως επίσης και τα EarPods της Apple, έχουν μακράν καλύτερο ήχο, κατ' εμέ. Τι τιμές έχουν αυτά;Κάποιο link;
AlienTechGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Τα QuadBeat 2 ξεκινάνε από 11€ στο Skroutz, τα QuadBeat 3 από 17€ και τα EarPods από 20€. Εγώ προσωπικά, δεν αγόρασα κανένα από αυτά, απλά υπήρχαν μέσα σε διάφορα κινητά που είχα στην κατοχή μου. Ίσως να υπάρχουν και καλύτερα σε αυτά τα χρήματα βέβαια (κάποια Sennheizer που είχα πάρει για συγγενικό μου πρόσωπο, γύρω στα 15€ είχαν επίσης πολύ καλό και ισορροπημένο ήχο). Επίσης θεωρώ, πως όταν συγκρίνουμε ακουστικά, καλό θα ήταν να αναφέρουμε και το κινητό που έχουμε, γιατί παίζει μεγάλο ρόλο. Για παράδειγμα, το Meizu M2 Note, στο οποίο ότι ακουστικά κι αν δοκίμαζα, ο ήχος ήταν πάντα μέτριος, ενώ τα iPhone (από 3G μέχρι 5S) είχαν φοβερό ήχο, ακόμα και με χαμηλότερης ποιότητας ακουστικά. *Σόρρυ για το μακροσκελές κείμενο μου.
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ που έχω τα quadbeat 3 από το καταραμένο G4, μπορώ να πω πως έχουν πολύ καλό ήχο. Φυσικά δεν πιάνουν τα Piston 2 σε ένταση, αλλά σε ήχο είναι σούπερ κοντά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα