dimips Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Λοιπόν πήρα αυτά τα ακουστικά πριν 4 μέρες. Χρησιμοποιώ όλη μέρα τα ακουστικά για μουσική Videos ταινίες Skype online μαθήματα. 1) κακός ήχος, πολύ πολύ κατώτερος από τα earpods της Apple ακόμα και της Samsung. Μόνο αυτά τα δύο έχω δοκιμάσει. 2)Στα αυτιά σου δε μπορείς να τα κρατήσεις για πάνω από 1 ώρα αρχίζουν και πονάνε φουλ. 3) το χειριστήριο που έχει για play pause volume είναι μη εργονομικό και σπαστικό δε καταλαβαίνεις ποιό είναι ποιο. 4) Ειχα ολη τη καλη διάθεση να παραβλέψω τα παραπανω αλλα μέσα σε 2 μέρες το 1 ακουστικο έπαιζε πιο χαμηλά, σήμερα μόλις πέθανε. Οπότε σας συνιστώ μακριά από αυτά. Ευτυχώς έχω earpods της Apple κι ας λειτουργούν τα μισά πραγματα στο samsung.
elenit24 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 1.έχω τα συγκεκριμένα ακουστικά ένα χρόνο και θα τα πρότεινα στον καθένα, πιο πριν είχα τα xiaomi pistons 2 αλλα τα έφαγε ο σκύλος μου και λόγω καλής εμπειρίας πήρα πάλι xiaomi,Ο ήχος είναι μακράν καλύτερος απο όσα έχω ακούσει ποτέ, πολύ ωραία πρίμα και μπάσα ακόμα και στην φούλ ένταση..2.Το πρόβλημα με το αυτί είναι τι ακουστικά έχεις συνηθίσει να φοράς , εγώ ξεκίνησα να φοράω τέτοια in-ear με τα iluv,οπότε συνέχισα με τέτοια γιατί έχουν καλή απομόνοση και δεν μου φεύγουν,αλλα και με συνεχής χρήση δεν με πονάνε όσο τα κλασικά3.το εργονομικό σχέδιο έφτιαξε συγκριτικά με τα pistons 2,προφανώς το κουμπι προς τα κάτω είναι το - και το κουμπί προς τα πάνω είναι + το μεσαίο είναι play/pause,έχει τα στοπ του κάθε κουμπιού και είναι μεγάλα οπότε συγκριτικά με τα pistons 2 είναι καλύτερα, εγώ συγκριτικά με τα iluv τα κουμπιά του xiaomi τα χρησιμοποιώ πάντα4.μάλλον έπεσες σε ελλατωματική συσκευή,εγώ τα έχω ένα χρόνο και ακούω τουλάχιστον 3-4 ώρες απο αυτά μουσική και είναι σκυλιάτο μόνο πρόβλημα που έχω είναι οτι έχει ξεθωριάσει κάπως σε κάποια σημεία το μαύρο των ακουστικών.μήπως έτυχε να σου δώσουν "κινεζιά?" γιατί υπάρχουν και μούφα. 2
dimips Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 100% είναι αυθεντικά κι έχω τελείως αντίθετη αποψη για τη ποιότητα ηχου και κατασκευής
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Από που τα αγορασες και σε τι τιμή; Πες κινεζομαγαζο να σου πω Έχω 4 τεμάχια και είναι άριστος ο ήχος (στα αυτιά μου έστω και όσοι γενικά άκουσαν είπαν τα καλύτερα) 2
poulaki1976 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 + 1000 για τα xiaomi ακουστικα Εχω τα pistons 3 και περιμενω και τα καινουργια. 1
AlienTechGR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτοχος και εγώ των Pistons 3, και έχω ακριβώς τα ίδια προβλήματα με τον TS.
dimips Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δε πήρα ψεύτικα αυθεντικά είναι φουλ, ξεκινώντας από το packaging και όλα είναι αυθεντικά. Δε τα πήρα μέσα σε σακουλάκι που βάζουν τη παρμεζανα σφραγισμένη με λαστιχακι όπως στο σουπερ μάρκετ. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα να κρατήσουν 4 μέρες είναι ξεφτίλα. Όσο για τον ήχο, είναι υποκειμενικος και μάλλον ακούμε διαφορετικά είδη. Το μόνο καλό είναι που απομονωνανε καλά τους εξωτερικούς θορύβους αλλα σε πονούσαν τα αυτιά μετά από 1 ώρα όπως έγραψα και στην αρχή. Μπορεί βέβαια να μη τα είχα συνηθίσει αλλά σε 4 μέρες που να προλάβω.
vste Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Λιγο ασχετη ερωτηση και συγνωμη για αυτο: Ειναι καλυτερα τα piston απο τα Razer Hammerhead pro που εχω? Αν καποιος εχει δοκιμασει και τα 2 ας απαντησει παρακαλω.
ziaba Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Λιγο ασχετη ερωτηση και συγνωμη για αυτο: Ειναι καλυτερα τα piston απο τα Razer Hammerhead pro που εχω? Αν καποιος εχει δοκιμασει και τα 2 ας απαντησει παρακαλω. εννοείται είναι καλύτερά τα Razer
vste Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 εννοείται είναι καλύτερά τα Razer Σε ευχαριστω για την απαντηση φιλτατε. Σε εμενα δεν εννοειται, γιατι δεν εχω ακουσει τα piston, και αυτο επειδη πολλες φορες η xiaomi εχει βγαλει προιοντα που "πυροβολανε" παραπανω απο την τιμη τους και η Razer εχει βγαλει υπερτιμημενα πραγματα λογο brand. Ο λογος που ρωταω ειναι επειδη τα Razer δεν μου πολυαρεσουν. Βρισκω υπερβολικο το μπασο. Δινει ενα βαρελισιο τονο στον ηχο και θελει δουλεια με τα equalizer για να στρωσει στα γουστα μου.
ziaba Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 αφού είναι στα 16ωμ γιαυτό και χουν πολύ μπάσο ίσως τα piston θα σ αρέσουν πιο πολύ
g.shock Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδια δε πήρα ψεύτικα αυθεντικά είναι φουλ, ξεκινώντας από το packaging και όλα είναι αυθεντικά. Δε τα πήρα μέσα σε σακουλάκι που βάζουν τη παρμεζανα σφραγισμένη με λαστιχακι όπως στο σουπερ μάρκετ. Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος για τα λεφτά που έδωσα να κρατήσουν 4 μέρες είναι ξεφτίλα. Όσο για τον ήχο, είναι υποκειμενικος και μάλλον ακούμε διαφορετικά είδη. Το μόνο καλό είναι που απομονωνανε καλά τους εξωτερικούς θορύβους αλλα σε πονούσαν τα αυτιά μετά από 1 ώρα όπως έγραψα και στην αρχή. Μπορεί βέβαια να μη τα είχα συνηθίσει αλλά σε 4 μέρες που να προλάβω. φίλε μου ακόμα και τα "μαϊμού" έχουν ακριβός την ίδια συσκευασία με τα αυθεντικά. αν έδωσες 4-7€ τότε έχεις αγοράσει τα μαϊμού...τα αυθεντικά θα τα βρεις πάνω απο 15€ 1
stelios18120 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ακού Τα αυθεντικά από μουφες δεν καταλαβαίνονται από συσκευασίες κτλπ Έχουν ιδιες και έτσι είναι δύσκολο να καταλάβεις τι αγορασες. Αν είναι αυθεντικά θα το καταλάβεις από την τιμή που τα πήρες καθώς τα γνήσια έχουν από 15€+πάνω. Απλο και εύκολο. Πάντως η ποιοτητα στα γνήσια είναι άριστη!
adi32 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 τα pistons τα πληρωσα 25ε απο Ελλαδα και μου φαινονται εμφανως χειροτερα απο τα JVC HA-FX1X που ειχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα