tsilitheo1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αρα και να έχω κωδικό το κλειδώνει για 72 ώρες . ή εγώ είμαι χαζός ή εσύ κάτι δεν γράφεις σωστά.. και σου αναφέρω οτι έκανα το a3 hard reset με android 6 και έπαιξε κανονικά με τον κωδικό μου.. και είχε και gmail και κλείδωμα οθόνης εδώ τα γράφεις σωστά.... τα λινκ εξηγούν πολύ καλά οτι αν έχεις το κωδικό δεν έχεις ΚΑΝΕΝΑ θέμα...άρα η πρώτη σου απάντηση είναι άκυρη ... Παρακάτω Αποσπασμα απο το δεύτερο λινκ που προτείνεις...ξέρω κατι λίγα αγγλικά, λέει οτι αναγκάζονταν να μοιράζουν τους κωδικούς τους στα τηλέφωνα που έστελναν...γιατί ΑΝ!!!! αλλάζανε κωδικό θα κλείδωναν για 72 ώρες ...άρα ο αρχικός κωδικός ισχύει και αναιρείτε για ακόμα μια φορά η πρώτη σου απάντηση (Με βάση αυτήν την απάντηση σου είπα για το χαζό και ανεύθυνο απο την Google ,δόξα το Θεο είμαι οκ με την τεχνολογία και κατάλαβα το λάθος σου) We've been bitten by this ourselves. We ship phones all over North America and the U.K., and sometimes it's easy to forget about FRP when you wipe the data on a phone and stick it in a box. And yes, we end up having to share a password to get past the initial setup — you can't reset a protected phone for 72 hours after a password change, so "temporary" passwords aren't going to work. Never (and I mean never) reset a phone without turning FRP off during that 72 hour time period. There is nothing but heartache and pain at the bottom of that hole. Διάβασε την πρώτη παράθεση απο τον φίλο tsilitheo1 και πες μου ότι έχω άδικο να σκίσω τα πτυχία μου και να παραιτηθώ αύριο από την δουλειά μου...στην δεύτερη του απάντηση η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την πρώτη τα γράφει πολύ σωστά (καλό θα είναι και εσύ να διαβάσεις πριν απαντήσεις) φιλικά πάντα Φιλικα παντα,πριν να "χυσεις" ολη αυτην την ειρωνεια και για να μην χρειαστει να σκισεις τα πτυχια σου και να χασεις και την δουλεια σου(καλπαζει η ανεργια), να σου εξηγησω οτι στο πρωτο ποστ τα εγραφα συνοπτικα. Αφου ειδα οτι χρειαζεται ,το ανελυσα πιο πολυ. Επισης,αν ψαξεις στα ποστ μου,θα δεις οτι αυτη η ιδια απαντηση υπαρχει απο ισως εναν χρονο πισω. Ξερω πολυ καλα τι λεω και γραφω φιλε μου.... Δεν περιμενω κανεναν να μου κανει υποδειξεις αν τα ειπα σωστα ή λαθος. Επισης,ξερω και εγω λιγα αγγλικα,αν και αυτο δεν καταλαβα γιατι το γραφεις. Ισως για τα λινκς που παρεθεσε ο γκριμ;;;. Ισως... Τεσπα,δεν θα αναλωθω αλλο μαζι σου,πιστευε ο.τι θες απλα δεν χρειαζεται να γινεσαι εριστικος ή ειρωνας.
dkmaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Παιδιά χαλαρώστε. Τα πράγματα είναι απλά με το Frp. Το να σου ζητήσει το mail προϋποθέτει ότι έκανες hard reset με Gmail λογαριασμό μέσα στη συσκευή. Αν δεν θυμάσαι τον κωδικό σου ή δεν χρησιμοποίησες ποτέ αυτό το mail από τότε που το έβαλες στη συσκευή και δεν μπορείς να ανακτήσεις αυτόν τον κωδικό τότε είτε το πας το τηλέφωνο σε επίσημο σέρβις ή το πας σε ανεπίσημο ή ψάχνεις για exploits ώστε να το παρακάμψεις χωρίς να χρειάζεται ξεκλείδωμα ο bootloader είτε φλασάρεις custom Rom το οποίο για να γίνει πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader. Αν κλείδωσε επειδή έχεις κάνει και αλλαγή κωδικού στο mail σου τότε περιμένεις μέχρι 72 ώρες για να δοκιμάσεις. Αν δεν πιάσει και έτσι τότε κάνεις κάτι από τα παραπάνω. Απλά είναι τα πράγματα, μην αγχωνόμαστε. 1
ice25 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Χωρίς διάθεση ειρωνείας το πρώτο σου ποστ όσο συνοπτικό και αν είναι, αναιρείτε σε νόημα απο το δεύτερο και όταν σου υπέδειξα οτι δεν ισχύει επέμεινες ,εγώ από εκεί και πέρα τι να πω? σκέψου ότι εδώ μέσα διαβάζουν και άνθρωποι που δεν ξέρουν ούτε πως γίνεται reset Αν τα έγραφες όπως στο δεύτερο σου post πίστεψε με δεν θα είχα καμία απολύτως ένσταση γιατί ναι αυτό ισχύει .και γενικά αυτά που γράφεις εδώ μέσα είναι σωστά απλά το συγκεκριμένο ήταν λίγο μη απόλυτα ακριβές . φιλικά και καλό βράδυ,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα