NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν αυτό ισχύει είναι τέλειος χαζό και ανεύθυνο...και πρέπει να αλλάξει αμεσα πες ότι εγώ σήμερα άλλαξα κωδικό στο gmail και παθαίνει ενα τράκο το κινητό όπως έπαθε πριν μερικές εβδομάδες το s6 και θέλω να κάνω reset..θα μου στερήσει το κινητό για 72 ώρες? από την στιγμή που μπαίνει σωστός κωδικός...και αν μου στερήσει εταιρική συσκευή?? με οποίες οικονομικές προεκτάσεις μπορεί να έχει το θέμα αυτό...κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου κλειδώσει συσκευή αν δεν το ζητήσω εγώ Αν λεω αν ισχυει ειναι χαζο και ανευθηνο Διάβασε καλά το ποστ και όχι αποσπασματικά, γραφει εκεί ο άνθρωπος "Αν εχεις κωδικο ή μοτιβο οθονης" δηλαδή δεν μπορείς να το βάλεις πριν κάνεις reset Λέμε, λέμε, γράφουμε, γράφουμε και τίποτα 2
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Φιλαρακια,εγω προσπαθησα να αναλυσω οσο γινεται το frp και ο.τι αυτο συνεπαγεται.... Αν σε καποιους μοιαζει "χαζο" ,"ανευθυνο" και οτι "πρεπει να αλλαξει αμεσα",ας απευθυνθουν στην google και ας εκφρασουν εκει τις αντιρρησεις τους.... Εμεις ειμαστε εδω για να "κανουμε λιανα" αυτα που εχει ηδη αποφασισει και πραττει,χωρις να κρινουμε αν ειναι σωστα ή οχι.... Οπως προειπα,οποιος εχει θεμα μπορει να αναφερθει direct to google.... Και ειλικρινα,ευχαριστω φιλους σαν τον Νικο Καλλιθεα για την υποστηριξη... 2
arcadian61 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Φιλαρακια,εγω προσπαθησα να αναλυσω οσο γινεται το frp και ο.τι αυτο συνεπαγεται.... Αν σε καποιους μοιαζει "χαζο" ,"ανευθυνο" και οτι "πρεπει να αλλαξει αμεσα",ας απευθυνθουν στην google και ας εκφρασουν εκει τις αντιρρησεις τους.... Εμεις ειμαστε εδω για να "κανουμε λιανα" αυτα που εχει ηδη αποφασισει και πραττει,χωρις να κρινουμε αν ειναι σωστα ή οχι.... Οπως προειπα,οποιος εχει θεμα μπορει να αναφερθει direct to google.... Και ειλικρινα,ευχαριστω φιλους σαν τον Νικο Καλλιθεα για την υποστηριξη... Αγαπητέ φίλε tsilitheo, το δικό μου το σχόλιο δεν είχε να κάνει με τη δική σου ανάρτηση, που την βρίσκω πολύ ενημερωτική και χρήσιμη και σε ευχαριστώ για αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον nikos kallithea. Η ένστασή μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά της google, που αυθαίρετα κλειδώνει όλες τις συσκευές και όχι μόνο αυτές για τις οποίες υπάρχει καταγγελία για απώλεια ή κλοπή. Αυτό θα το καταλάβαινα. Το όλα τα κλειδώνω - πιστεύω πως είναι αυθαίρετο και καταχρηστικό, αφού μας στερεί ένα επαγγελματικό εργαλείο για 72 ώρες. To j5 εχω το πηγα Smartec σε 10 λεπτα το ανοιξαν δωρεαν τσαμπα περιμενα 72 ωρες. ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν. Δεν ξέρω τι ισχύει με την εταιρία αυτή. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί, μου είπαν ότι μπορούν να ξεκλειδώσουν το google account και ότι χρεώνεται 31 ευρώ..... Άρα υπάρχει τρόπος, αλλά ποιος είναι αυτός;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω τι ισχύει με την εταιρία αυτή. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί, μου είπαν ότι μπορούν να ξεκλειδώσουν το google account και ότι χρεώνεται 31 ευρώ..... Άρα υπάρχει τρόπος, αλλά ποιος είναι αυτός;;;; Κοίτα η εταιρία αυτη εχει το σέρβις της Samsung και εμένα μου το έκανε δωρεάν γιατι εχω συσκευή Samsung με εγγύηση 10 μήνες. Δεν ξερω τι ισχύει για συσκευές που δεν έχουν εγγύηση. Δεν μας είπες εσυ Samsung έχεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Λογικό να σου ζητάνε λεφτα παρε στο 2111988000 ειναι το σέρβις για τη huawei.
arcadian61 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Λογικό να σου ζητάνε λεφτα παρε στο 2111988000 ειναι το σέρβις για τη huawei. Δεν θέλω φίλε να μπλέξω με την Arvato. Θα κάνω λίγο υπομονή ακόμη. Ευχαριστώ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Το δικο μου πάντως δεν άνοιξε περίμενα 72 ωρες και παλι δεν δεχόταν το μαιλ.
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αγαπητέ φίλε tsilitheo, το δικό μου το σχόλιο δεν είχε να κάνει με τη δική σου ανάρτηση, που την βρίσκω πολύ ενημερωτική και χρήσιμη και σε ευχαριστώ για αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τον nikos kallithea. Η ένστασή μου έχει να κάνει με τη συμπεριφορά της google, που αυθαίρετα κλειδώνει όλες τις συσκευές και όχι μόνο αυτές για τις οποίες υπάρχει καταγγελία για απώλεια ή κλοπή. Αυτό θα το καταλάβαινα. Το όλα τα κλειδώνω - πιστεύω πως είναι αυθαίρετο και καταχρηστικό, αφού μας στερεί ένα επαγγελματικό εργαλείο για 72 ώρες. Δεν ξέρω τι ισχύει με την εταιρία αυτή. Εγώ τους πήρα τηλέφωνο σήμερα το πρωί, μου είπαν ότι μπορούν να ξεκλειδώσουν το google account και ότι χρεώνεται 31 ευρώ..... Άρα υπάρχει τρόπος, αλλά ποιος είναι αυτός;;;; Ακου,αν θες να κανεις χαρντ ριζετ,αφαιρεσε πρωτα το μοτιβο ή ο.τι κλειδωμα οθονης εχεις ή το γμαιλ σου απο την συσκευη. Εγω προσωπικα ,τα αφαιρω και τα δυο. Μετα κανεις χαρντ ριζετ αφοβα,χωρις να ανησυχεις για κλειδωματα. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι πλεον. Επισης ,ουτε το κλειδωμα των 72 ωρων μου φαινεται υπερβολικο μετα απο αλλαγη κωδικου και χαρντ ριζετ, γιατι οπως γραφω πιο πανω,ΑΝ υπηρξε οντως απωλεια της συσκευης,σου δινει χρονο για να το δηλωσεις 1
arcadian61 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Ακου,αν θες να κανεις χαρντ ριζετ,αφαιρεσε πρωτα το μοτιβο ή ο.τι κλειδωμα οθονης εχεις ή το γμαιλ σου απο την συσκευη. Εγω προσωπικα ,τα αφαιρω και τα δυο. Μετα κανεις χαρντ ριζετ αφοβα,χωρις να ανησυχεις για κλειδωματα. Αυτο πρεπει να καταλαβουν ολοι πλεον. .......... Σωστά είναι αυτά που λες και έτσι προφανώς πρέπει να κάνουμε. Εγώ χρησιμοποιούσα για ξεκλείδωμα το δακτυλικό αποτύπωμα και ποτέ δεν είχα σκεφτεί να αφαιρέσω τη ρύθμιση αυτή, ούτε το gmail όσες φορές έκανα hard reset. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Αυτή τη φορά έκατσε :( Επισης ,ουτε το κλειδωμα των 72 ωρων μου φαινεται υπερβολικο μετα απο αλλαγη κωδικου και χαρντ ριζετ, γιατι οπως γραφω πιο πανω,ΑΝ υπηρξε οντως απωλεια της συσκευης,σου δινει χρονο για να το δηλωσεις Όταν αφορά απώλεια ή κλοπή...οκ ας πούμε ότι δεν είναι υπερβολικό. Όταν όμως πρόκειται για λάθος του νόμιμου κατόχου είναι υπερβολικό και βαρύ...... Το θέμα είναι αν υπάρχει διαδικασία που θα μπορούσε γρήγορα να αποδείξει σε ποια περίπτωση ανήκει... Και κάτι τελευταίο. Αφού υπάρχει τρόπος ξεκλειδώματος της συσκευής, δεν είναι δυνατόν να τον ανακάλυψε και να τον γνωρίζει μόνο ένας σε όλο το κόσμο. Το συγκεκριμένο service δηλαδή. Προφανώς τον γνωρίζουν και άλλοι. Και κάπου θα υπάρχει και στο internet... Αλλά, που;;;;
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν ηταν τοσο....διαδεδομενος ας πουμε,και τον ξεραν ολοι ή ολοι ειχαν προσβαση στο λογισμικο που απαιτει,πιστευεις οτι θα ειχε λογο υπαρξης το frp;;;;. Τροφη για σκεψη...
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν καταλαβα καλα πρέπει να φλασαρεις την ρομ ανέβηκε ενα βίντεο αλλα εγω βαρέθηκα να ασχοληθώ.
dkmaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Προφανώς υπάρχουν τρόποι και προφανώς δεν τους ξέρουν όλοι αλλά σκέψου αν θα μπορούσε να πάθει και κάτι η συσκευή κατά τη διάρκεια του ξεκλειδώματος. Γι' αυτό όσοι τον γνωρίζουν ζητάνε και χρήματα, επίσημα σερβις ή όχι. Επίσης το φλασάρισμα της ρομ δεν βοηθάει στο ξεκλείδωμα του FRP. To FRP δημιουργήθηκε για να μην σου κλέψει κάποιος τη συσκευή. Αν μπορούσε απλά να φλασάρει μια ρομ και να το πετάξει το FRP τότε τζάμπα ο κόπος για την google. 1
arcadian61 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Αν ξεκλειδώσεις τον bootloader, λογικά ξεκλειδώνει και το frp... Εγώ τα είχα ξεκλείδωτα και τα δύο, μέχρι που πέρασα μία καινούργια rom που μου τα κλείδωσε... Τώρα δεν μπορώ να ξεκλειδώσω ούτε το bootloader... επειδή δεν έχω πρόσβαση στο "usb debugging" και δεν μπορώ να συνδεθώ στο pc.
dkmaster Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Όχι, δεν έχει σχέση ο bootloader με το FRP. Ακόμα και ρομ να περάσεις όπως πχ έκανες εσύ πριν πάλι το ίδιο πρόβλημα θα έχει, θα σου ζητάει το αρχικό email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα