Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Απο την στιγμη που εγινε το χαρντ ριζετ τον κωδικο τον αλλαξα λιγη ωρα μετα 1-2 ωρες και παλι εχουν περασει οι 72 ωρες επειδη το κινητο ειναι του ανηψιου κια το θελει αμεσα αν το παω αυριο smartec δεν θα το φτιαξουν? θενξ για τις πληροφοριες θα ξερω για την επομενη φορα.
djuan1988 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Στη Smartec είναι το Samsung service. Η Procordia έχει το LG service.
Grim Ripper Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Για δες πάντως αυτό αν σε βοηθήσει. [[video=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xw9xCEcfAiw Σεsamsung πάντως που έχω δοκιμάσει το έχω κάνει bypass.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 To j5 εχω το πηγα Smartec σε 10 λεπτα το ανοιξαν δωρεαν τσαμπα περιμενα 72 ωρες. ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 To j5 εχω το πηγα Smartec σε 10 λεπτα το ανοιξαν δωρεαν τσαμπα περιμενα 72 ωρες. ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν. Για την διαδικασία αυτη σου ζήτησαν κάποια απόδειξη αγοράς ή τα στοιχεία σου?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2017 Μου ζητησαν την αποδειξη αγορας και αυτη ειχε πανω το ονοματεπωνυμο μου.
ice25 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το γραφω για πολλαπλη φορα.... Αν εχουμε ενα κινητο ανδροιδ και θελουμε να κανουμε χαρντ ριζετ, πριν το κανουμε θα πρεπει να αφαιρεσουμε το κλειδωμα οθονης(μοτιβο ή πιν) και (ή) τον λογαριασμο γμαιλ απο το τηλεφωνο.... Καλο ειναι ΚΑΙ τα δυο. Ειδ'αλλως,η γκουγκλ απο το ανδροιδ 5 και επειτα εχει βαλει ασφαλεια που ΑΝ υπαρχει γμαιλ στην συσκευη ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με κλειδωμα οθονης , η συσκευη ειναι αχρηστη. Εκτος και εισαι ο κατοχος και ξερεις τον κωδικο ,αλλα και παλι θα περιμενεις εως 72 ωρες πριν εχεις προσβαση.... Αυτό δεν ισχύει..και θα ήταν ηλίθιο να συμβαίνει .μόλις έκανα επαναφορά συσκευή samsung A3 με android 6 το οποίο είχε κωδικό για κλείδωμα και λογαριασμό google. μου ζήτησε acount του έδωσα μαζί με κωδικό και όλα οκ κάποιοι με samsung μπερδεύονται γιατί έχει και η samsung παρόμοιο κλείδωμα με το λογαριασμό της
Grim Ripper Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2017 Το θέμα είναι ότι μάλλον έβαλες google account που υπήρχε ήδη μέσα στο κινητό. Αυτό χρειάζεται ούτως ή άλλως για να ξεκλειδώσει. Factory Reset Protection (FRP) https://support.google.com/nexus/answer/6172890?hl=en http://www.androidcentral.com/factory-reset-protection-what-you-need-know 1
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2017 Αυτό δεν ισχύει..και θα ήταν ηλίθιο να συμβαίνει .μόλις έκανα επαναφορά συσκευή samsung A3 με android 6 το οποίο είχε κωδικό για κλείδωμα και λογαριασμό google. μου ζήτησε acount του έδωσα μαζί με κωδικό και όλα οκ κάποιοι με samsung μπερδεύονται γιατί έχει και η samsung παρόμοιο κλείδωμα με το λογαριασμό της Θα προσπαθησω να στο εξηγησω οσο πιο πολυ γινεται.. Θα σε βοηθησουν και τα λινκς του φιλου Grim Ripper πιο πανω.... Απο ανδροιδ 5 και επειτα η google εχει προσθεσει ενα feature ασφαλειας στις συσκευες... Υποθετουμε οτι χανεις ή σου κλεβουν την συσκευη. Αν εχεις κωδικο ή μοτιβο οθονης,δεν μπορει να μπει στην συσκευη σου και να την χρησιμοποιησει. Θα αναγκαστει σε hard reset για να διαγραψει το κλειδωμα ή μοτιβο. Εκει τωρα μπαινει το gmail. Αν υπαρχει ΚΑΙ λογαριασμος gmail ταυτοχρονα με το κλειδωμα ή μοτιβο,ενεργοποιειται το frp και δεν σου επιτρεπει να ανοιξεις την συσκευη αν δεν βαλεις το gmail και τον κωδικο του που υπηρχαν πριν το hard reset. Αν θελησεις ποτε να πουλησεις μια συσκευη,πριν κανεις hard reset να σβησεις τα data σου,θα πρεπει να βγαλεις πρωτα μοτιβο και λογαριασμο gmail. Ειδαλλως ο αγοραστης δεν θα μπορει να την ανοιξει και θα σε τρελανει μεχρι να του δωσεις τα στοιχεια σου. Οι 72 ωρες αναμονης.... Ακομα και εσυ που εισαι ο κατοχος,αν προσφατα αλλαξες κωδικο gmail και προβεις σε hard reset, η google το εκλαμβανει σαν πιθανη απωλεια της συσκευης σου και προσπαθεια χακαρισματος του λογαριασμου,και ας δινεις τα σωστα στοιχεια,επειδη λιγο πριν το ριζετ υπηρξε αλλαγη και κωδικου. Ετσι,σου δινει 72 ωρες προθεσμια να δηλωσεις την απωλεια ,αν υπηρξε. Αν δεν δηλωθει κατι απο τον κατοχο της συσκευης και λογαριασμου,σε 72 ωρες ξεκλειδωνει.... Πιστευω τα ειπα οσο πιο αναλυτικα γινεται... 5
arcadian61 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 To j5 εχω το πηγα Smartec σε 10 λεπτα το ανοιξαν δωρεαν τσαμπα περιμενα 72 ωρες. ευχαριστω οσους προσπαθησαν να βοηθησουν. Διάβασα όλο το θέμα, γιατι αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Κατ' αρχήν αυτό με τη smartec ισχύει;;; Μπορεί να δουλέψει και στη δική μου συσκευή;;; Και κάτι άλλο: για πείτε ρε παιδιά, από που και ως που έχει η google το δικαίωμα να μου κλειδώνει τη συσκευή μου;;;;;;; Τι είναι αστυνομική ή εισαγγελική αρχή;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Διάβασα όλο το θέμα, γιατι αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Κατ' αρχήν αυτό με τη smartec ισχύει;;; Μπορεί να δουλέψει και στη δική μου συσκευή;;; Και κάτι άλλο: για πείτε ρε παιδιά, από που και ως που έχει η google το δικαίωμα να μου κλειδώνει τη συσκευή μου;;;;;;; Τι είναι αστυνομική ή εισαγγελική αρχή;;;; Ναι ισχύει εγω πηγα με την απόδειξη περίμενα ενα 10 λεπτό και το άνοιξαν. Πάντως εγω περίμενα 72 ώρες και το κινητό δεν άνοιξε έκανε μ@λ@κια και ο μικρός έβαλε λάθος μαιλ λάθος password. Εγω πηρα και τηλέφωνο πριν παω και μου είπαν οτι ειναι δωρεάν. Τι συσκευή έχεις Samsung?
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Διάβασα όλο το θέμα, γιατι αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.... Κατ' αρχήν αυτό με τη smartec ισχύει;;; Μπορεί να δουλέψει και στη δική μου συσκευή;;; Και κάτι άλλο: για πείτε ρε παιδιά, από που και ως που έχει η google το δικαίωμα να μου κλειδώνει τη συσκευή μου;;;;;;; Τι είναι αστυνομική ή εισαγγελική αρχή;;;; Αν στο κλέβανε θα ειχες αλλη άποψη 1
arcadian61 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Αν στο κλέβανε θα ειχες αλλη άποψη Δεν ξέρω φίλε, δεν μου έχει τύχει, αλλά να το πω αλλιώς, από ποιον έχει εξουσιοδότηση να κλειδώνει τις συσκευές, όταν δεν υπάρχει αναγγελία απώλειας ή κλοπής;;; Με την ίδια λογική και οι τράπεζες θα μπορούσαν να σου κλειδώσουν το web banking για κάποιες μέρες αν κάνεις λάθος στο password. Δεν γίνεται όμως αυτό. Υπάρχει διαδικασία επικοινωνίας και επίλυσης του προβλήματος.
ice25 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Θα προσπαθησω να στο εξηγησω οσο πιο πολυ γινεται.. Θα σε βοηθησουν και τα λινκς του φιλου Grim Ripper πιο πανω.... Απο ανδροιδ 5 και επειτα η google εχει προσθεσει ενα feature ασφαλειας στις συσκευες... Υποθετουμε οτι χανεις ή σου κλεβουν την συσκευη. Αν εχεις κωδικο ή μοτιβο οθονης,δεν μπορει να μπει στην συσκευη σου και να την χρησιμοποιησει. Θα αναγκαστει σε hard reset για να διαγραψει το κλειδωμα ή μοτιβο. Εκει τωρα μπαινει το gmail. Αν υπαρχει ΚΑΙ λογαριασμος gmail ταυτοχρονα με το κλειδωμα ή μοτιβο,ενεργοποιειται το frp και δεν σου επιτρεπει να ανοιξεις την συσκευη αν δεν βαλεις το gmail και τον κωδικο του που υπηρχαν πριν το hard reset. Αν θελησεις ποτε να πουλησεις μια συσκευη,πριν κανεις hard reset να σβησεις τα data σου,θα πρεπει να βγαλεις πρωτα μοτιβο και λογαριασμο gmail. Ειδαλλως ο αγοραστης δεν θα μπορει να την ανοιξει και θα σε τρελανει μεχρι να του δωσεις τα στοιχεια σου. Οι 72 ωρες αναμονης.... Ακομα και εσυ που εισαι ο κατοχος,αν προσφατα αλλαξες κωδικο gmail και προβεις σε hard reset, η google το εκλαμβανει σαν πιθανη απωλεια της συσκευης σου και προσπαθεια χακαρισματος του λογαριασμου,και ας δινεις τα σωστα στοιχεια,επειδη λιγο πριν το ριζετ υπηρξε αλλαγη και κωδικου. Ετσι,σου δινει 72 ωρες προθεσμια να δηλωσεις την απωλεια ,αν υπηρξε. Αν δεν δηλωθει κατι απο τον κατοχο της συσκευης και λογαριασμου,σε 72 ωρες ξεκλειδωνει.... Πιστευω τα ειπα οσο πιο αναλυτικα γινεται... Αν αυτό ισχύει είναι τέλειος χαζό και ανεύθυνο...και πρέπει να αλλάξει αμεσα πες ότι εγώ σήμερα άλλαξα κωδικό στο gmail και παθαίνει ενα τράκο το κινητό όπως έπαθε πριν μερικές εβδομάδες το s6 και θέλω να κάνω reset..θα μου στερήσει το κινητό για 72 ώρες? από την στιγμή που μπαίνει σωστός κωδικός...και αν μου στερήσει εταιρική συσκευή?? με οποίες οικονομικές προεκτάσεις μπορεί να έχει το θέμα αυτό...κανένας δεν έχει δικαίωμα να μου κλειδώσει συσκευή αν δεν το ζητήσω εγώ Αν λεω αν ισχυει ειναι χαζο και ανευθηνο
dkmaster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Βασικά έχει εξουσιοδότηση. Αν θυμάσαι όταν ανοίγεις τη συσκευή πρώτη φορά λες πως συμφωνείς με τους όρους της Google αλλιώς δεν μπαίνει το email ως λογαριασμός στη συσκευή, οπότε έχεις συμφωνήσει με αυτό. Και Nikoskallithea έχει δίκαιο, αν στο έκλεβαν μάλλον ευχαριστώ θα έλεγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα