fotaras13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Έχω σμηγματορροικη δερματίτιδα πανω απο 10 χρόνια απο το δημοτικό. Όλοι οι δερματολογοι λένε δεν υπάρχει θεραπεία και οτι θα το έχω για παντα. Και μου έρχεται να τα σπασω ολα Σιγά ρε που θα τα σπάσεις όλα για τρίχες, τι θα κάνεις δλδ αν στη ζωή σου τυχει τπτ πιο σοβαρό; :) Για μένα μόνο οι φαρμακευτικές αγωγές κάνουν δουλειά αλλα έχουν παρενέργειες, προσωπικά δεν θα έπαιρνα και πάντα με συμβουλή γιατρού αν το έκανα... Σκέψου δλδ να βγάλεις 5 τρίχες παραπάνω αλλά να μην έχεις όρεξη να ικανοποιήσεις την κοπέλα σου ή να πετάγεσαι με ταχυκαρδίες τα βράδια και πρησμένη μούρη το πρωί... Επίσης αν αποφασίσεις να πάρεις αγωγή πρέπει να μάθεις να ζεις μετά με αυτήν... Αν τη διακόψεις ξαναβλέπεις σε σύντομο διαστημα τρίχες γύρω σου... 1
Alex-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν ξερεις τι ειναι η σμηγματορροικη δερματιτιδα. Επισης, οκ. Δεν ειναι σοβαρο δερματολογικο. Αλλα πιστεψε με, δεν θα ηθελες να την εχεις. Προτιμουσα να ειχα αλωπεκια παρα δερματιτιδα. Ναι θα προτιμουσα απλα να αραιωναν τα μαλλια μου παρα αυτη την ηλιθια παθηση. Κανε μια ερευνα και θα καταλαβεις γιατι το λεω. Εκανα πριν καιρο θεραπεια με ισχυρα χαπια ισοτρετινοινης με επιβλεψη δερματολογου. ειχαν παρενεργειες. πρηστηκαν τα ματια μου για ενα διαστημα στην αρχη. Ειδα αποτελεσματα, αλλα με το που τα σταματησα, να μαστε παλι. Επισης, τα συγκεκριμενα δεν τα παιρνεις για μια ζωη. Ειναι αρκετα επικινδυνη αγωγη. Τα παιρνεις το πολυ για εναν χρονο maximum. Επισης, ειμαι της αποψης οτι η φυση εχει προβλεψει για ολα και σχεδον για ολα εχει λυσεις. Ξαναλεω. Σχεδον. Εδω και λιγο καιρο εχω ξεκινησει καθαρη διατροφη. Οχι λιπη, οχι φαστφουνταδικα, ψωμια και γαλακτοκομικα, καφεδες αλκοολ αναψυκτικα.. Γενικα επεξεργασμενες τροφες. Οκ καποιος μπορει να με θεωρησει παραλογο και βλακα. Απλα θελω να δω και αυτην την πλευρα τησ "θεραπειας". Απο περιεργια μηπως δω αποτελεσματα με α απο 5-6 μηνες πχ. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2016 από Alex-V
thomasG4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερεις τι ειναι η σμηγματορροικη δερματιτιδα. Επισης, οκ. Δεν ειναι σοβαρο δερματολογικο. Αλλα πιστεψε με, δεν θα ηθελες να την εχεις. Προτιμουσα να ειχα αλωπεκια παρα δερματιτιδα. Ναι θα προτιμουσα απλα να αραιωναν τα μαλλια μου παρα αυτη την ηλιθια παθηση. Κανε μια ερευνα και θα καταλαβεις γιατι το λεω. Εκανα πριν καιρο θεραπεια με ισχυρα χαπια ισοτρετινοινης με επιβλεψη δερματολογου. ειχαν παρενεργειες. πρηστηκαν τα ματια μου για ενα διαστημα στην αρχη. Ειδα αποτελεσματα, αλλα με το που τα σταματησα, να μαστε παλι. Επισης, τα συγκεκριμενα δεν τα παιρνεις για μια ζωη. Ειναι αρκετα επικινδυνη αγωγη. Τα παιρνεις το πολυ για εναν χρονο maximum. Επισης, ειμαι της αποψης οτι η φυση εχει προβλεψει για ολα και σχεδον για ολα εχει λυσεις. Ξαναλεω. Σχεδον. Εδω και λιγο καιρο εχω ξεκινησει καθαρη διατροφη. Οχι λιπη, οχι φαστφουνταδικα, ψωμια και γαλακτοκομικα, καφεδες αλκοολ αναψυκτικα.. Γενικα επεξεργασμενες τροφες. Οκ καποιος μπορει να με θεωρησει παραλογο και βλακα. Απλα θελω να δω και αυτην την πλευρα τησ "θεραπειας". Απο περιεργια μηπως δω αποτελεσματα με α απο 5-6 μηνες πχ. Παθών και απο τα δυο (αλωπεκία, σμηγματορροϊκή δερματίτιδα). Την δερματίτιδα την έχω απο το γυμνάσιο και απλά περνάνε περίοδοι που δεν με ενοχλεί τόσο αλλά και εξάρσεις που δεν σταματάει με τίποτα η φαγούρα και ο κνησμός. Η διατροφή σίγουρα βοηθάει. Επίσης οι πλύσεις με θαλασσινό αλατόνερο είναι απο τα καλύτερα μέτρα που μπορούν να περιορίσουν την πάθηση με φυσικό τρόπο. Δοκίμασε δυο φορές την ημέρα σε ένα μπολ με χλιαρό προς ζεστό νερό να ρίξεις θαλασσινό αλάτι (και του εμπορίου κάνει) και το ανακατεύεις. Πλένεις το πρόσωπο και τα μαλλιά με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Σκουπίζεσαι και μετά ρίχνεις το αλατόνερο στο πρόσωπο και στο τριχωτό της κεφαλής. Το αφήνεις να δράσει κανένα πεντάλεπτο και ξεπλένεις με κρύο νερό.
sam75 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπάρχει σωτηρία. Αν είναι να πέσουν, θα πέσουν, το παλεύω από τα 21 μου. Δεν τα έσωσα, πρέπει σιγά σιγά να συνηθίζω την εικόνα και να δεχτώ ότι σύντομα θα είμαι ένας ωραίος καράφλας. (σημείωση, δεν είμαι αυτός που είναι στο αβαταρ μου ) Υπάρχει απλά πρέπει να κάνεις σωστά την θεραπεία, ο αδερφός μου στα 25 είχε σοβαρό πρόβλημα, έκανε θεραπεία με κάτι αμπλουλες για 1 έτος και από τότε δεν έχει θέμα, είναι 36 τώρα και ευτυχώς έσωσε τα μαλλιά σου. Σημείωση ο πατέρας μας δεν ειχε τρίχα μπροστά από τα 20. Εγω έχω αρχίσει και χάνω μαλλί στο Ροξακι εδώ και 2 χρόνια αλλά ούτε καν με νοιάζει στα 41. Τώρα λες αν είναι να πέσει θα πέσει όχι στα 25:)
alxlightning Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερεις τι ειναι η σμηγματορροικη δερματιτιδα. Επισης, οκ. Δεν ειναι σοβαρο δερματολογικο. Αλλα πιστεψε με, δεν θα ηθελες να την εχεις. Προτιμουσα να ειχα αλωπεκια παρα δερματιτιδα. Ναι θα προτιμουσα απλα να αραιωναν τα μαλλια μου παρα αυτη την ηλιθια παθηση. Κανε μια ερευνα και θα καταλαβεις γιατι το λεω. Εκανα πριν καιρο θεραπεια με ισχυρα χαπια ισοτρετινοινης με επιβλεψη δερματολογου. ειχαν παρενεργειες. πρηστηκαν τα ματια μου για ενα διαστημα στην αρχη. Ειδα αποτελεσματα, αλλα με το που τα σταματησα, να μαστε παλι. Επισης, τα συγκεκριμενα δεν τα παιρνεις για μια ζωη. Ειναι αρκετα επικινδυνη αγωγη. Τα παιρνεις το πολυ για εναν χρονο maximum. Επισης, ειμαι της αποψης οτι η φυση εχει προβλεψει για ολα και σχεδον για ολα εχει λυσεις. Ξαναλεω. Σχεδον. Εδω και λιγο καιρο εχω ξεκινησει καθαρη διατροφη. Οχι λιπη, οχι φαστφουνταδικα, ψωμια και γαλακτοκομικα, καφεδες αλκοολ αναψυκτικα.. Γενικα επεξεργασμενες τροφες. Οκ καποιος μπορει να με θεωρησει παραλογο και βλακα. Απλα θελω να δω και αυτην την πλευρα τησ "θεραπειας". Απο περιεργια μηπως δω αποτελεσματα με α απο 5-6 μηνες πχ. ισοτρετινοινη <3 να παιρνω ροκιουταν για παντα ισως :3 εχω κανει τρεις κυκλους θεραπείας. επισης ανα δυο χρονια κανω θεραπεια με μινοσιν, βοηθαει. εχει ενας φιλος μου σμηγματορροικη δερματιτιδα-εχω δει ότι εχει βγαλει η frezyderm σαμπουαν-δεν ξερω αν είναι καλο αλλα δε χανεις κατι να το δοκιμασεις. ο,τι εχω δοκιμασει από φρεζυ-απο οδοντοκρεμα μεχρι αντιηλικαες μεχρι σαπουνια και κρεμες και όλα είναι τελεια.
Alex-V Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 ισοτρετινοινη <3 να παιρνω ροκιουταν για παντα ισως :3 εχω κανει τρεις κυκλους θεραπείας. επισης ανα δυο χρονια κανω θεραπεια με μινοσιν, βοηθαει. εχει ενας φιλος μου σμηγματορροικη δερματιτιδα-εχω δει ότι εχει βγαλει η frezyderm σαμπουαν-δεν ξερω αν είναι καλο αλλα δε χανεις κατι να το δοκιμασεις. ο,τι εχω δοκιμασει από φρεζυ-απο οδοντοκρεμα μεχρι αντιηλικαες μεχρι σαπουνια και κρεμες και όλα είναι τελεια. Το θέμα είναι οτι δεν σταματάει ποτε η ρουφιανα. Αυτό είναι το σπαστικο. Τομ, το ξέρω με το αλάτι. Οντως κανει δουλεια. Δεν γίνεται κάθε μέρα όμως να ειμαι με τα αλατια.
alxlightning Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Το θέμα είναι οτι δεν σταματάει ποτε η ρουφιανα. Αυτό είναι το σπαστικο. Τομ, το ξέρω με το αλάτι. Οντως κανει δουλεια. Δεν γίνεται κάθε μέρα όμως να ειμαι με τα αλατια. κρατα το σε οσο πιο συμπαθητικα για εσενα επίπεδα, δεν υπαρχει απολυτη θεραπεια αν εισαι αθηνα μπορω να σου προτείνω δερματολογο παντως
thomasG4 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Τομ, το ξέρω με το αλάτι. Οντως κανει δουλεια. Δεν γίνεται κάθε μέρα όμως να ειμαι με τα αλατια. Εχω διαβασει πολυ καλα λογια για αυτη την ενυδατικη κρεμα. Προσωπικα δεν την εχω δοκιμασει. Gold Bond Ultimate λεγεται https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B001QFGXEK/ref=mp_s_a_1_1_a_it?ie=UTF8&qid=1476955752&sr=8-1&keywords=gold+bond+ultimate
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εγώ προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα για ένα μάτσο τρίχες... source: http://www.nps.org.au/publications/health-professional/health-news-evidence/2013/finasteride-prostate-prevent Εσυ μπορει ,αλλα καποιος που τον νιαζει το μαλλακι του και θελει να το σωσει ,μονο 1 λυση υπαρχει και αυτη ειναι το big 3 keto 2% σαμπουαν ,φινα και μινο.Τελος.Αν δεν σε πιασουν ουτε αυτα φαλακρας,.
vchristod84 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Εσυ μπορει ,αλλα καποιος που τον νιαζει το μαλλακι του και θελει να το σωσει ,μονο 1 λυση υπαρχει και αυτη ειναι το big 3 keto 2% σαμπουαν ,φινα και μινο.Τελος.Αν δεν σε πιασουν ουτε αυτα φαλακρας,. Αυτά τι είναι φίλε μου; Μπορείς να τα γράψεις λίγο πιο αναλυτικά;
fotaras13 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερεις τι ειναι η σμηγματορροικη δερματιτιδα. Επισης, οκ. Δεν ειναι σοβαρο δερματολογικο. Αλλα πιστεψε με, δεν θα ηθελες να την εχεις. Προτιμουσα να ειχα αλωπεκια παρα δερματιτιδα. Ναι θα προτιμουσα απλα να αραιωναν τα μαλλια μου παρα αυτη την ηλιθια παθηση. Κανε μια ερευνα και θα καταλαβεις γιατι το λεω. Εκανα πριν καιρο θεραπεια με ισχυρα χαπια ισοτρετινοινης με επιβλεψη δερματολογου. ειχαν παρενεργειες. πρηστηκαν τα ματια μου για ενα διαστημα στην αρχη. Ειδα αποτελεσματα, αλλα με το που τα σταματησα, να μαστε παλι. Επισης, τα συγκεκριμενα δεν τα παιρνεις για μια ζωη. Ειναι αρκετα επικινδυνη αγωγη. Τα παιρνεις το πολυ για εναν χρονο maximum. Επισης, ειμαι της αποψης οτι η φυση εχει προβλεψει για ολα και σχεδον για ολα εχει λυσεις. Ξαναλεω. Σχεδον. Εδω και λιγο καιρο εχω ξεκινησει καθαρη διατροφη. Οχι λιπη, οχι φαστφουνταδικα, ψωμια και γαλακτοκομικα, καφεδες αλκοολ αναψυκτικα.. Γενικα επεξεργασμενες τροφες. Οκ καποιος μπορει να με θεωρησει παραλογο και βλακα. Απλα θελω να δω και αυτην την πλευρα τησ "θεραπειας". Απο περιεργια μηπως δω αποτελεσματα με α απο 5-6 μηνες πχ. Δλδ δεν έχεις αραίωση; Βασικά το πρόβλημα είναι ότι περισσότεροι χρήστες του big3 (που όντως δουλεύει στους περισσότερους) διάβασαν ένα βράδυ το hairloss.gr και την επόμενη μέρα ξεκίνησαν αγωγή μόνοι χωρίς καν μια ιατρική επίσκεψη/γνώμη και πλήρη άγνοια για πιθανές παρενέργειες. :) Παράδειγμα η minoxidil (regaine) οι περισσότεροι την έχουν λες και βάζουν λακ για να πάνε βόλτα και τα φαρμακεία φυσικά τρίβουν τα χέρια τους... . Οχι λιπη, οχι φαστφουνταδικα, ψωμια και γαλακτοκομικα, καφεδες αλκοολ αναψυκτικα.. Λίπη φαντάζομαι εννοείς κορεσμένα και τρανς γιατί τα πολυακόρεστα είναι απαραίτητα και αποδεδειγμένα βοηθούν στην εμφάνιση. Τα γαλακτοκομικά επίσης με μέτρο είναι και αυτά οκ. Τις υπόλοιπες τις πετάς στα σκουπίδια όχι για λόγους εμφάνισης αλλά κυρίως για λόγους υγείας. :)
Καϊάφας Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δεν ξερεις τι ειναι η σμηγματορροικη δερματιτιδα. Επισης, οκ. Δεν ειναι σοβαρο δερματολογικο. Αλλα πιστεψε με, δεν θα ηθελες να την εχεις. Προτιμουσα να ειχα αλωπεκια παρα δερματιτιδα. Ναι θα προτιμουσα απλα να αραιωναν τα μαλλια μου παρα αυτη την ηλιθια παθηση. Κανε μια ερευνα και θα καταλαβεις γιατι το λεω. Εκανα πριν καιρο θεραπεια με ισχυρα χαπια ισοτρετινοινης με επιβλεψη δερματολογου. ειχαν παρενεργειες. πρηστηκαν τα ματια μου για ενα διαστημα στην αρχη. Ειδα αποτελεσματα, αλλα με το που τα σταματησα, να μαστε παλι. Επισης, τα συγκεκριμενα δεν τα παιρνεις για μια ζωη. Ειναι αρκετα επικινδυνη αγωγη. Τα παιρνεις το πολυ για εναν χρονο maximum. Επισης, ειμαι της αποψης οτι η φυση εχει προβλεψει για ολα και σχεδον για ολα εχει λυσεις. Ξαναλεω. Σχεδον. Εδω και λιγο καιρο εχω ξεκινησει καθαρη διατροφη. Οχι λιπη, οχι φαστφουνταδικα, ψωμια και γαλακτοκομικα, καφεδες αλκοολ αναψυκτικα.. Γενικα επεξεργασμενες τροφες. Οκ καποιος μπορει να με θεωρησει παραλογο και βλακα. Απλα θελω να δω και αυτην την πλευρα τησ "θεραπειας". Απο περιεργια μηπως δω αποτελεσματα με α απο 5-6 μηνες πχ. Πολλα δερματολογικα θεματα, με εξαιρεση τα κληρονομικα, ειναι φλεγμονες και "ξεκινανε" ως ριζα του προβληματος απο το εντερο...το κεφιρ κανει θαυματα σε εσωτερικες παθησεις του εντερου και κατευναζει τις φλεγμονες. Προσωπικα ξεπερασα χρονιο προβλημα IBS ευερεθιστου εντερου με κεφιρ και καψουλες κοκκινου πιπεριου καγιεν τα οποια παιρνω καθημερινως, φυσικα αλλαξα και την διατροφη μου, εκοψα καθημερινους καφεδες, μενω μακρυα απο ζαχαρη και γλυκα, κακης ποιοτητας κρεατα πιτογυροι κτλπ και γενικα επεξεργασμενες τροφες, ολα βοηθησαν με τον ενα η με τον αλλο τροπο. Ψαξε πολυ το θεμα natural remedies και θα βρεις ανακουφιση μπορει και θεραπεια οπως βρηκα και εγω, δουλευουν δεν ειναι κομπογιαννιτικα ουτε φραπελιες...θελουν ομως πεισμα και επιμονη, γιατι αργουν στα αποτελεσματα τους. Η νηστεια βοηθαει απιστευτα επισης σε πολλα θεματα, σου προτεινω να δεις το ντοκιμαντερ του BBC "Eat, fast and live longer" το οποιο αποκαλυπτει με τις τελευταιες ερευνες γνωση που ερχετε απο τον αρχαιο κοσμο... δεστο και μπορει να αλλαξει η ζωη σου προς το καλυτερο. 1
pano Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 ^Mαλλιά έβγαλες ή όχι;Γιατί εδώ είναι το θέμα μας,μη τυχόν κόψουμε πιτόγυρα καφέδες κ.τ.λ και πάλι ''γυαλίζουμε'',τζάμπα κόπος και χαμένη απόλαυση
liopyr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ προοληπτικά σαμπουάν της apivita για την τριχόπτωση πριν καμιά δεκαετία, και το κάνω ακόμα. Στα 33 μου τα μαλλιά μου είναι στην θέση τους. Από άποψη κληρονομικότητας, το σόι του πατέρα μου όλοι καράφλες από τα 20, της μάνας μου κανένας. Δεν ξέρω αν απλά ήμουν τυχερός και πήρα από το δεύτερο.
sam75 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ προοληπτικά σαμπουάν της apivita για την τριχόπτωση πριν καμιά δεκαετία, και το κάνω ακόμα. Στα 33 μου τα μαλλιά μου είναι στην θέση τους. Από άποψη κληρονομικότητας, το σόι του πατέρα μου όλοι καράφλες από τα 20, της μάνας μου κανένας. Δεν ξέρω αν απλά ήμουν τυχερός και πήρα από το δεύτερο. Κάνουν δουλειά αν προλάβεις το πρόβλημα. Εγώ έχω θέμα στο ροξακι, το συγκεκριμένο θα κάνει δουλειά; έχει 10 χρόνια ( στα 31) βλέπω το ροξ να αδειάζει σιγά σιγά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα