evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Όχι ήθελα να πηδάω,κι ας μην είχα και μαλλιά. ολα ειναι θεμα επιλογων
bedazzled Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ολα ειναι θεμα επιλογων Να έχει μαλλιά, κι ας μην του σηκώνεται; Ποιός θέλει τέτοιες παρενέργειες; 1
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Να έχει μαλλιά, κι ας μην του σηκώνεται; Ποιός θέλει τέτοιες παρενέργειες; κοιτα επειδη σε εναν ανθρωπο το χ φαρμακο εχει παρενεργειες δεν σημαινει οτι θα τις εχουν ολοι. 1
bedazzled Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 κοιτα επειδη σε εναν ανθρωπο το χ φαρμακο εχει παρενεργειες δεν σημαινει οτι θα τις εχουν ολοι. Δεν νομίζω ότι οι παρεμποδιστές (όνομα & πράγμα) τεστοστερόνης έχουν διαφορετική επίδραση ανάλογα με τον άνθρωπο... είναι γνωστό τι κάνει σαν ορμόνη.
giorpa Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Τα αντιανδρογόνα εννοείτε μάλλον. Όσο για το μηχανισμό δράσης του φαρμάκου, αυτός δε μπορεί να είναι άλλος από άνθρωπο σε άνθρωπο. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι εκείνες άλλοτε άλλες και με αυτές ίσως μπερδεύεστε.
logokrimenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Για να "μπουστάρεις" το μαλλί τι προϊόντα υπάρχουν? Είχα πάρει ένα σαμπουαν της frezyderm αλλα δεν ξέρω αν έκανε αποτέλεσμα.
Alex-V Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Κάποιοι χρησιμοποιουν χειροποίητα σαπούνια με ελαιόλαδο καστορέλαιο μπλα μπλα και λένε ειδανε να πυκνώνει το μαλλί μετα απο μηνες και χρονο. Τώρα κατα ποσο ισχυει δεν ξερω
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Να έχει μαλλιά, κι ας μην του σηκώνεται; Ποιός θέλει τέτοιες παρενέργειες; Xαίτη ολέ κι ας μη γ****ω ποτέ 5
gia_nnis Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Xαίτη ολέ κι ας μη γ****ω ποτέΕκει που φτασαμε αφθονο χρημα στο πορτοφολι και ας μη γ****ω και ας μην εχω μαλλια.Θα εχω ομως ολα τα υπολοιπα!!!
alxlightning Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 οσοι εχετε Α/Α, κανω δυο χρονια θεραπεια με μινοξιδιλη και φιναστεριδη. η τριχοπτωση εχει σταματησει και εχω περισσοτερα μαλλια απ οσα ειχα όταν αρχισα τη θεραπεια, λιγοτερα απ οσα ειχα πριν ξεκινησει η τριχοπτωσηοσο πιο νωρις το ξεκινήσεις τοσο το καλυτερο.δεν είναι οντως πολλη ταλαιπωρια, εγω βαζω μινοξιδιλη πριν κοιμηθώ. Μια δυο φορες το μηνα ισως και να το ξεχασω. Φιναστεριδη (1/5 προσκαρ) παιρνω το πρωι. Η τριχα είναι δυνατη, κανονικα μαλλια. Εχω ξαναγινει κολλητος με τη ντεκαπαζ εδώ και ένα χρονο και δεν εχω δει κανενα αρνητικο.Επισης κανω μασκα με καστορελαιο δυο φορες το μηνα. Η τσουκνιδα βοηθαει επισης.Προσοχή και στα σαμπουαν που χρησιμοποιείτε.Γενικα είναι να το παρεις αποφαση και μετα το ζεις σαν πλυσιμο δοντιων. Το κανεις κάθε μερα για παντα-ε και?Οσο για τις παρενέργειες δεν εχω δει κατι τρομερο. Ισως πιο νερουλο σπερμα στη δευτερη τριτη φορα. Αμεληταιο.Γενικα όμως οσο μελετας τη στυτικη δυσλειτουργια τοσο αυτή ερχεται και μπαστακωνεται οποτε θα συμβουλευα να μη σας ανησυχει. Ούτως η αλλως η οποια επιδραση της φιναστεριδης σταματαει όταν σταματήσεις να την παιρνεις, δε μενει στον οργανισμο για πολύ, γι αυτό και θελει καθημερινη ληψη της θεραπείας. 1
thomasG4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ε ναι και να βγάλουμε κανένα καρκίνο του προστάτη, σιγά το πράγμα. Αφού θα έχουμε μαλλί, όλα τα άλλα έχουν μικρή σημασία.
alxlightning Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ε ναι και να βγάλουμε κανένα καρκίνο του προστάτη, σιγά το πράγμα. Αφού θα έχουμε μαλλί, όλα τα άλλα έχουν μικρή σημασία. με 1mg finasteride τη μερα δε διατρεχει κίνδυνος, απ οσο εχω συζητησει με γιατρους απ την άλλη-δες το θετικα, αν παθεις καρκινο του προστατη θα παιρνεις παλι φιναστεριδη, απλα 5mg τη μερα
thomasG4 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 με 1mg finasteride τη μερα δε διατρεχει κίνδυνος, απ οσο εχω συζητησει με γιατρους απ την άλλη-δες το θετικα, αν παθεις καρκινο του προστατη θα παιρνεις παλι φιναστεριδη, απλα 5mg τη μερα Εγώ προσωπικά δεν θα το διακινδύνευα για ένα μάτσο τρίχες... Ten years ago the results of the Prostate Cancer Prevention Trial (PCPT) suggested, paradoxically, that the 5-ARI finasteride decreased the risk of low-grade prostate cancer but at the same time increased the risk of high-grade cancer. This indicates that finasteride treatment may mask early detection of low-grade tumours by reducing PSA levels,4 thereby reducing the incidence of ‘overdiagnosis’ (early detection of cancers that may never cause harm in a person’s lifetime). The increase in high-grade cancer diagnoses in the treated men may reflect lower detection rates at early stage of tumour development or, potentially, an increase in high-grade tumour development.5 source: http://www.nps.org.au/publications/health-professional/health-news-evidence/2013/finasteride-prostate-prevent
alxlightning Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 η ιδια δραστικη ουσια σε άλλες δοσολογιες δεν ειν το ιδιο πραγμαεσυ μην το ρισκάρεις, παντως αυτά που λες δε στεκουν ιατρικα, εχεις μπερδεψει καποια πραγματα και είναι κριμα να αποθαρρυνονται ανθρωποι από μια αποδεδειγμένα πετυχημενη θεραπεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα