DYEL Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Σωσε τον εαυτο σου απο το αγχος και ισως σωσεις και καμια τριχα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα την πετάξω την μαλάκια μου. Όλοι λέμε οτι αν είναι να σου πέσουν θα σου πέσουν οτι και να κανεις. Για ποιο λογο αυτό το παθαινουνε μονο οι ανθρωποι και όχι πχ και τα σκυλιά η οι γάτες; οκ ίσως είναι παπάρα αυτό που λέω. Θα μου πεις είμαστε διαφορετικοί σαν οργανισμοί. Πιστευω οτι το παθαινουμε απο τις μαλακιες που τρώμε τοσα χρόνια σαν άνθρωποι και δεν τα τρώνε τα αλλά ζωντανά, συν τις χημικουρες των σαμπουάν.Πιστευω οτι ειναι εξελικτικο το φαινομενο και οταν μιλαμε για εξελικτικες διαφοροποιησεις δε μιλαμε για 100 χρονια. Δηλαδη οσο ο ανθρωπος εξελισεται και δεν ειναι εκτεθιμενος στο κρυο, ηλιο, χτυπηματα κτλ, οι τριχες τον εγκαταλειπουν διοτι απλα δεν χρειαζονται. Αν παρατηρησεις σε ταινιες διαστημικες του μελλοντος παει το γουλι συννεφο. Δε μπορω να φανταστω ας πουμε καραφλα στην περιοδο του home sapiens. Λεω εγω τωρα ετσι, μιας και το εθεσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εσάς που λέτε οτι σας πέφτουν το βλέπετε πχ στο μαξιλάρι? Επειδή έχω αραιά μαλλιά και λεπτή τρίχα το φοβάμαι, τα ταλαιπωρώ κάθε μέρα με σίδερο ισιώματος και τίγκα λακ και έχω αρχίσει να σκιάζομαι. Μαξιλάρι δεν έχω δει τρίχες, όταν τα ισιώνω άντε να βγουν κανα 2 απο το τράβηγμα, έχω παρατηρήσει όμως όταν διαβάζω ή αράζω στο pc και πειράζω συνέχεια το κεφάλι μου να πέφτουν κανα 2. Πότε να αρχίσω να ανησυχώ? Τα μαλλιά δεν πέφτουν από κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα τα ταλαιπωρείς και θα γίνουν σαν αχυρο στο τέλος. Από τις εξωτερικές ενέργειες η μόνη που προκαλεί τριχοπτωση είναι το διαρκες τραβηγμα των μαλλιών όπως κάνουν οι αφρικανες που κάνουν από παιδιά πάρα πολύ σφιχτά κοτσιδακια. Στους άντρες η τριχοπτωση είναι κατά 99% θέμα κληρονομικο. Υπάρχει και η περίπτωση υποσιτισμου/αβιταμινωσης αλλά δεν συμβαίνει και τόσο συχνά. Στις γυναίκες είναι πολύ πιο περιπλοκα τα πράγματα. Επίσης τα σαμπουάν και οι λοσιον δεν κάνουν τίποτα. Πέρα από μία συγκεκριμένη ουσία η οποία απλά μπουσταρει τις ρίζες που λειτουργούν σωστά ούτως ή άλλως. Μετά πας σε φάρμακα κανονικά, παρεμποδιστες τεστοστερόνης για την ανδρογενη αλωπεκια ή αν υπάρχει κάποια παθηση όπως θυροειδης τότε φροντιζεται αυτό το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εύα είσαι δόκτορ; (δεν ρωταω ειρωνικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Χχαχα ρε συ εννοώ δεν τρωωνε την σαβουρα που τρώμε εμείς. Η πραγματα που έχει φτιάξει ο άνθρωπος..κόκα κολες σοκολάτες τουρτες πίτσες φάρμακα.. Δεν υπήρχαν καράφλες πριν 2500 χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 επισκεψη σε δερματολογο που πιθανως να σου δωσει καλο φαρμακευτικο σαμπουαν και οχι τα ava των σουπερμακετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εύα είσαι δόκτορ; (δεν ρωταω ειρωνικα) Οχι αλλά έχω πάρει τις σωστές πληροφορίες από εξειδικευμενο δερματολογο για θέματα τριχοπτωσης. Να συμπληρώσω επίσης ότι τα σαμπουάν κατά της τριχοπτωσης, το καλύτερο που μπορούν να κάνουν είναι να καθυστερησουν να πέσει η τρίχα μερικές μέρες δίνοντας έτσι την ψευδαίσθηση ότι λειτουργούν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μια είναι η λύση https://www.google.gr/search?q=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD&oq=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD&aqs=chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Μια είναι η λύση https://www.google.gr/search?q=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD&oq=%CE%9C%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7+%CE%9C%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CF%89%CE%BD&aqs=chrome..69i57j69i60&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Είναι μία λύση από τις διάφορες που υπάρχουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
visualizer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Όσο ποιο γρήγορα το αποδεχτείς τόσο καλύτερα για σένα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Είναι μία λύση από τις διάφορες που υπάρχουν. Για ποιές μιλάς που να έχουν μόνιμο αποτέλεσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Για ποιές μιλάς που να έχουν μόνιμο αποτέλεσμα; κοιτα αν εχεις γινει ηδη γλομπος η εμφυτευση ισως ειναι μονοδρομος αλλα πριν φτασεις στον γλομπο υπαρχουν φαρμακα για μην γινεις γλομπος (τα οποια βεβαια πρεπει να παιρνεις εφ ορου ζωης) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ^Όχι φίλε μου λάθος στα είπανε,όταν αρχίσει η κατηφόρα δεν γίνεται τίποτα,απλώς καθυστερείς το αναπόφευκτο και είναι ανούσιο και επικίνδυνο να φαρμακώνεσαι επί μακρόν. Παθών και μαθών. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ^Όχι φίλε μου λάθος στα είπανε,όταν αρχίσει η κατηφόρα δεν γίνεται τίποτα,απλώς καθυστερείς το αναπόφευκτο και είναι ανούσιο και επικίνδυνο να φαρμακώνεσαι επί μακρόν. Παθών και μαθών. εχεις παρει παρεμποδιστες τεστοστερονης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Όχι ήθελα να πηδάω,κι ας μην είχα και μαλλιά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα