Προς το περιεχόμενο

Προιοντα κατα της τριχοπτωσης..

gia_nnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπον επανερχομαι στο θεμα..

Κανω ορθη χρηση του Genethrix (Herbal Shampoo & Gel) εδω και ενα μηνα.

θετικα:

α)Στην προβληματικη περιοχη που γινεται η χρηση του σταματησε ο κνησμος και η ξηροδερμια!

β)Δινει ογκο στα μαλλια..

Αρνητικα:

α)Η τριχοπτωση συνεχιζεται(μπορει να εχει μειωθει σε καποιο μικρο ποσοστο).

Μου ειχαν πει απο τα κεντρικα στην Θεσσαλονικη οτι θα σταματησει απο την πρωτη βδομαδα!!!

Προτεινω το gel σε καποιον που αλλαζει συνεχεια σαμπουαν και παλι ταλαιπωρειται απο κνησμο,ξηροδερμια κ.α

Λενε οτι απο το υγιες τριχωτο της κεφαλης σταματαει η τριχοπτωση αλλα σε μενα μεχρι στιγμης δεν εχει σταματησει..

Μπορει να ευθυνεται και η εποχη.. Λενε τον φθινοπωρο χανουμε καποιες τριχες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η τριχοπτωση δε σταματάει, η αραίωση σταματαει. Το φθινόπωρο υπάρχει κατα μια έννοια, όντως, περισσότερη τριχόπτωση. Εγω εχοντας δοκιμάσει ολα αυτα τα χρόνια διάφορες θεραπείες (regaine, priorin κ.α που δε θυμάμαι) κατέληξα σε ολική frezyderm + finasteride χάπια. Εχει αποκαταστησει καπου 50% της προβληματικής περιοχής.

Εσάς που λέτε οτι σας πέφτουν το βλέπετε πχ στο μαξιλάρι? Επειδή έχω αραιά μαλλιά και λεπτή τρίχα το φοβάμαι, τα ταλαιπωρώ κάθε μέρα με σίδερο ισιώματος και τίγκα λακ και έχω αρχίσει να σκιάζομαι.

Μαξιλάρι δεν έχω δει τρίχες, όταν τα ισιώνω άντε να βγουν κανα 2 απο το τράβηγμα, έχω παρατηρήσει όμως όταν διαβάζω ή αράζω στο pc και πειράζω συνέχεια το κεφάλι μου να πέφτουν κανα 2. Πότε να αρχίσω να ανησυχώ?

Μόνο για αλόη δεν είπατε.

Κρίμα στα λεφτά σας ρε γμτ

με τα βότανα για αγρίους που πουλάνε οι πλανόδιες 'φαρμακοβιομηχανίες' και τα φαρμακεία τους.

• Like 1

Εγώ θα την πετάξω την μαλάκια μου. Όλοι λέμε οτι αν είναι να σου πέσουν θα σου πέσουν οτι και να κανεις. Για ποιο λογο αυτό το παθαινουνε μονο οι ανθρωποι και όχι πχ και τα σκυλιά η οι γάτες; οκ ίσως είναι παπάρα αυτό που λέω. Θα μου πεις είμαστε διαφορετικοί σαν οργανισμοί. Πιστευω οτι το παθαινουμε απο τις μαλακιες που τρώμε τοσα χρόνια σαν άνθρωποι και δεν τα τρώνε τα αλλά ζωντανά, συν τις χημικουρες των σαμπουάν.

Εσάς που λέτε οτι σας πέφτουν το βλέπετε πχ στο μαξιλάρι? Επειδή έχω αραιά μαλλιά και λεπτή τρίχα το φοβάμαι, τα ταλαιπωρώ κάθε μέρα με σίδερο ισιώματος και τίγκα λακ και έχω αρχίσει να σκιάζομαι.

Μαξιλάρι δεν έχω δει τρίχες, όταν τα ισιώνω άντε να βγουν κανα 2 απο το τράβηγμα, έχω παρατηρήσει όμως όταν διαβάζω ή αράζω στο pc και πειράζω συνέχεια το κεφάλι μου να πέφτουν κανα 2. Πότε να αρχίσω να ανησυχώ?

Κοψε λακ και λοιπα και βλεπεις.

Εγώ θα την πετάξω την μαλάκια μου. Όλοι λέμε οτι αν είναι να σου πέσουν θα σου πέσουν οτι και να κανεις. Για ποιο λογο αυτό το παθαινουνε μονο οι ανθρωποι και όχι πχ και τα σκυλιά η οι γάτες; οκ ίσως είναι παπάρα αυτό που λέω. Θα μου πεις είμαστε διαφορετικοί σαν οργανισμοί. Πιστευω οτι το παθαινουμε απο τις μαλακιες που τρώμε τοσα χρόνια σαν άνθρωποι και δεν τα τρώνε τα αλλά ζωντανά, συν τις χημικουρες των σαμπουάν.

Αν εχεις ανδρογενη αλλωπεκία ειναι γενετικο/κληρονομικό. Η αραιωση εχει να κανει με διατροφη, αγχος, τρόπο/ρυθμό ζωής.

Έχω σμηγματορροικη δερματίτιδα πανω απο 10 χρόνια απο το δημοτικό. Όλοι οι δερματολογοι λένε δεν υπάρχει θεραπεία και οτι θα το έχω για παντα. Και μου έρχεται να τα σπασω ολα

Καλά τα ζώα τρώνε χειρότερα από μας, αν ήταν από αυτό δεν θα είχε μείνει τρίχα! :D

Χχαχα ρε συ εννοώ δεν τρωωνε την σαβουρα που τρώμε εμείς. Η πραγματα που έχει φτιάξει ο άνθρωπος..κόκα κολες σοκολάτες τουρτες πίτσες φάρμακα..

Χχαχα ρε συ εννοώ δεν τρωωνε την σαβουρα που τρώμε εμείς. Η πραγματα που έχει φτιάξει ο άνθρωπος..κόκα κολες σοκολάτες τουρτες πίτσες φάρμακα..

Και πάλι δεν είμαι σίγουρος ότι τρώνε καλύτερα...να μου πεις για τα άγρια ζώα οκ, αλλά για σκυλιά - γάτες δεν το πιστεύω!

• Like 1

Απλα ξερεις ποιο είναι το περίεργο; οκ εδώ σηκώνει τεραστια κουβέντα και δεν τελειωνουμε ουτε μέχρι το 2050. Τις περισσότερες παθήσεις τις έχουμε εμείς οι άνθρωποι σε σύγκριση με τα αλλά ζωντανά.

Απλα ξερεις ποιο είναι το περίεργο; οκ εδώ σηκώνει τεραστια κουβέντα και δεν τελειωνουμε ουτε μέχρι το 2050. Τις περισσότερες παθήσεις τις έχουμε εμείς οι άνθρωποι σε σύγκριση με τα αλλά ζωντανά.

Ναι, αυτό ισχύει λογικά. Δεν ξέρω αν τα ζώα έχουν άγχος βέβαια...τέλος πάντων, είμαστε λίγο εκτός θέματος.

Εντάξει ούτε και τα ζώα δε ζουν το ίδιο με τον άνθρωπο

ούτε εκτείνουν το προσδόκιμο ζωής τους στον ίδιο βαθμό που το κάνει ο άνθρωπος.

Και ούτε η κτηνιατρική επιστήμη δεν είναι στον ίδιο βαθμό θεμελιωμένη με την ιατρική των ανθρώπων.

Το πρόβλημα με την τριχόπτωση είναι πως αποτελεί κομμάτι της γήρανσης

που κι αυτή η γήρανση με τη σειρά της έχει γενετικό υπόβαθρο μεταξύ άλλων.

Σε τελική ανάλυση η τριχόπτωση έχει βιοχημικό περιεχόμενο στην παθογένεσή της,

για το οποίο καμία τεκμηριωμένη απάντηση δε δίνουν τα εμπειρικά βότανα και θυμιατά

που τον τελευταίο καιρό ειδικά έχουν κατακλύσει τη δημοσιότητα.

Είναι πολλά τα συμφέροντα του κομπογιαννιτισμού

και είναι κρίμα τα πολλά λεφτά που καρπώνονται οι επιτήδειοι.

Μόδα είναι θα περάσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...