Προς το περιεχόμενο

Προιοντα κατα της τριχοπτωσης..

gia_nnis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα τα φωτα σας για προιοντα κατα της τριχοπτωσης..

Κανουν δουλεια? Ξερετε καποιο προιον που κανει πραγματικη δουλεια τουλαχιστον σε σχεση με τα λεφτα του..!

Τωρα τελευταια διαφημιζουν πολυ το Genethrix

http://www.physiopharma.com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/genethrix-herbal-shampoo-gel/

post-269103-0-37220300-1472686725_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το μόνο προϊόν που αποδεδειγμένα σταματάει την πτώση (των τριχών ειδικότερα αλλά και λοιπών αντικειμένων γενικότερα)

floor-wall-tile-visnavcp-row01-232x174@2

ΠΑΤΩΜΑ

(δεν κρατήθηκα να μην το πω :-) )

• Like 6

Το μόνο προϊόν που αποδεδειγμένα σταματάει την πτώση (των τριχών ειδικότερα αλλά και λοιπών αντικειμένων γενικότερα)

floor-wall-tile-visnavcp-row01-232x174@2

ΠΑΤΩΜΑ

(δεν κρατήθηκα να μην το πω :-) )

Είναι κι αυτό, που είναι ακόμα καλύτερο. Δε χρειάζεται και να ξεπατωθείς στο σκούπισμα μετά...

• Like 1

Θα ηθελα τα φωτα σας για προιοντα κατα της τριχοπτωσης..

Κανουν δουλεια? Ξερετε καποιο προιον που κανει πραγματικη δουλεια τουλαχιστον σε σχεση με τα λεφτα του..!

Τωρα τελευταια διαφημιζουν πολυ το Genethrix

http://www.physiopharma.com/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD/genethrix-herbal-shampoo-gel/

Δεν υπάρχει σωτηρία. Αν είναι να πέσουν, θα πέσουν, το παλεύω από τα 21 μου.

Δεν τα έσωσα, πρέπει σιγά σιγά να συνηθίζω την εικόνα και να δεχτώ ότι σύντομα θα είμαι ένας ωραίος καράφλας. (σημείωση, δεν είμαι αυτός που είναι στο αβαταρ μου :P )

• Like 1

Δεν υπάρχει σωτηρία. Αν είναι να πέσουν, θα πέσουν, το παλεύω από τα 21 μου.

Δεν τα έσωσα, πρέπει σιγά σιγά να συνηθίζω την εικόνα και να δεχτώ ότι σύντομα θα είμαι ένας ωραίος καράφλας. (σημείωση, δεν είμαι αυτός που είναι στο αβαταρ μου :P )

Στα 21 είχα πάει σε δερματολόγο, μου έδωσε κάτι λοσιον που έπρεπε να βάζω 3 φορές τη μέρα... και οι οποίες μάλιστα έκαναν το μαλί μου να φαίνεται συνέχεια λιγδωμένο και βρωμικό. Τελικά μετά από 1 μήνα τα παράτησα και δεν ξανασχολήθηκα.

Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν ξύρισα το μαλί από τότε και άφησα να περάσουν 6-7 χρόνια.

Παιδια ευχαριστω για τις αποψεις και εμπειριες σας..

Σκεφτομαι να παρω το genethrix και αν δεν δω καμια διαφορα δεν θα ξανασχοληθω..

Λεει απο την 1 βδομαδα βλεπεις διαφορα..!

Θα γραψω εντυπωσεις μου..

Εχεις ανδρογρνετικη αλωπεκια;εαν ναι ειναι τζαμπα τα λεφτα σε τετοια προιοντα,μονο φιναστεριδη και μινοξιδιλη κανουν δουλεια μπλοκαροντας την dht.σε καθε αλλη περιπτωση αν δεν εχεις ανδρογ αλωπεκια καλυτερα παρε σε χαπακια βιταμινες πχ πριοριν και να κανεις αιματολογικες να δεις το επιπεδο σιδηρου.

• Like 2

φιλε μην το κουραζεις το πολυ πολυ να σωσεις καμια τριχα δηλαδη να εισαι παρατριχα καραφλος...οσο για το προιον που λεσ που το διαφημιζουν το χω δει ο τυπος που το παιζει οτι με το προιον αυτο εγινε σαμψων βαμενο στο μαλλι στο φουλ και ενα μπιστολακι να φουντωσει η τριχα εχει κανει.

Αρχικα πως ξερουμε οτ καποιος που χανει μαλλια στην ηλικια 20-30 ειναι ανδρογενης αλλωπεκια; Και βρισκω πολυ κουραησ να παιρνεις εφορου ζωης αγωγη.

Απο εξετασεις αιματολογικες ,τριχοριζογραμμα οπως και απο κληρονομικοτητα.επισης στην αγωγη με proscar κτλ ειναι για μερικα χρονια ισως και 10 συνηθως στα 5 χρονια χανει λιγο λιγο.επισης αν καποιος παρει βιταμινες για 6 μηνες απο στοματος και τοπικα και συνεχιζει να πεφτει το μαλλι ναι ειναι ανδρ αλωπεκια και αν δεν εχει χαμηλα επιπεδα σιδηρου

.μετα κανεις μαι αιματολογικη να δει ο ουρολογος την dht και να σου δωσει το πρασινο φως για φιναστεριδη

Εχεις ανδρογρνετικη αλωπεκια;εαν ναι ειναι τζαμπα τα λεφτα σε τετοια προιοντα,μονο φιναστεριδη και μινοξιδιλη κανουν δουλεια μπλοκαροντας την dht.σε καθε αλλη περιπτωση αν δεν εχεις ανδρογ αλωπεκια καλυτερα παρε σε χαπακια βιταμινες πχ πριοριν και να κανεις αιματολογικες να δεις το επιπεδο σιδηρου.

Ετσι ειμαι και λιγο καλυτερα και ειμαι ανω των 30!

Δεν θελω να την στρωσω..!

post-269103-0-81567800-1472840601_thumb.jpg

πολυ ωραια nw 2 εισαι πανω κατω ,ειναι αραιωση βασικα οχι τιποτα σημαντικο , ο πατερας σου εχει μαλλια ;αν οχι ποτε τα εχασε;

κανω χρηση της finasteride χρονια οποτε γνωριζω να σου πω που να απευθυνθεις (εννοοω δερματολογο η ουρολογο)

εαν δεν εχεις ανδρ αλωπεκια θα χρειαστεις αμπουλες κερασταζ,και πριοριν κανενα 6 μηνο

πολυ ωραια nw 2 εισαι πανω κατω ,ειναι αραιωση βασικα οχι τιποτα σημαντικο , ο πατερας σου εχει μαλλια ;αν οχι ποτε τα εχασε;

κανω χρηση της finasteride χρονια οποτε γνωριζω να σου πω που να απευθυνθεις (εννοοω δερματολογο η ουρολογο)

εαν δεν εχεις ανδρ αλωπεκια θα χρειαστεις αμπουλες κερασταζ,και πριοριν κανενα 6 μηνο

οχι μονο μπροστα αραιωση και ο πατερας εχει κανονικα τα μαλλια του!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...