Mavrakissid Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα έχω το εξής πρόβλημα! Έφτιαξα ένα Pc πρόσφατα και έβαλα τα win10 όμως όταν το ανάβω όλα δουλεύουν κανονικά αλλα το Monitor μου γράφει no signal... Άμα κάνω μια επανεκίνηση όμως μετα bootάρουν τα windows ! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??
Georgc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 driver καρτας γραφικων πρωτα,περασε τον σωστο!εαν δεν αλλαξει απενεργοποιησε το fast boot http://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html 1
Mavrakissid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 driver καρτας γραφικων πρωτα,περασε τον σωστο!εαν δεν αλλαξει απενεργοποιησε το fast boot http://www.tenforums.com/tutorials/4189-fast-startup-turn-off-windows-10-a.html Drivers εχω περασει τα σωστά ! Μολις έκανα το δεύτερο που νου είπες φίλε μου και παω για δουλειά ευελπιστώ να πιάσει !
Mavrakissid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Φιλε μου μολις με πληροφορησαν οτι το ξανακανε αρα δε πιανει !
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια μητρική έβαλες και ποια κάρτα γραφικών; Την επανεκκίνηση πως την κάνεις; Από το κουμπί rest στο κουτί; Πως συμπεραίνεις ότι όλα δουλεύουν όταν δεν βλέπεις τίποτα; Μήπως το pc έχει δύο κάρτες γραφικών, μια ενσωματωμένη με το βύσμα πάνω, κοντά στις usb και μια κάρτα οριζόντια; Αν ναι, δες σε ποια κουμπώνει το μόνιτορ και με τι βύσμα (vga ή dvi). Δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη στην άλλη κάρτα ή απενεργοποίησε την ενσωματωμένη κάρτα από το bios αν έχει δύο κάρτες (στο integrated peripherals λογικά). 1
Mavrakissid Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια μητρική έβαλες και ποια κάρτα γραφικών; Την επανεκκίνηση πως την κάνεις; Από το κουμπί rest στο κουτί; Πως συμπεραίνεις ότι όλα δουλεύουν όταν δεν βλέπεις τίποτα; Μήπως το pc έχει δύο κάρτες γραφικών, μια ενσωματωμένη με το βύσμα πάνω, κοντά στις usb και μια κάρτα οριζόντια; Αν ναι, δες σε ποια κουμπώνει το μόνιτορ και με τι βύσμα (vga ή dvi). Δοκίμασε να συνδέσεις την οθόνη στην άλλη κάρτα ή απενεργοποίησε την ενσωματωμένη κάρτα από το bios αν έχει δύο κάρτες (στο integrated peripherals λογικά). Φιλε μου οταν λεω οτι δουλευουν ολα βλεπω το pc μεσα οτι όλα τρεχουν ! Mobo gigabyte h170 hd3 εχω μια κάρτα γραφικών sapphire rx 480 !
micos000 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Το ότι δουλεύουν οι ανεμιστήρες δε σημαίνει και ότι μπουτάρει. Ήχους κάνει όταν ξεκινάει ή ότι μπαίνει στα windows; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να φταίει και το τροφοδοτικό, γιατί το έχω δει αυτό το έργο και με αλλαγή τροφοδοτικού όλα έστρωσαν και μπούταρε κανονικά. Έλεγξε και στο bios μήπως έχει τίποτα περίεργα boot order από lan ή τίποτα τέτοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα