drgallardo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γεια σας, ειμαι σε αναζητηση ενος μεταχειρισμενου αυτοκινητου πετρελαιου, 2006 και πανω και θα ηθελα τις αποψεις σας, ποιο ειναι αξιοπιστο, οικονομικο. Ψαχνω στα 1600 κυβικα μεχρι 7000€. Απο οσο εψαξα μου αρεσαν ιδιαιτερα τα Focus, Golf (5 ή 6), Mazda 3. Θελω επισης να ειναι τετοιου τυπου δηλαδη κομπακτ/λιμουζινα ή πως αλλιως λεγεται. Δεκτη καθε προταση σε αλλη μαρκα. Γενικα να εχει χαμηλη καταναλωση, αν και υποθετω οτι ολα θα εχουν περιπου την ιδια. Ευχαριστω αν μπορειτε να βοηθησετε.
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν ξερω για τα υπολοιπα αλλα golf με 7000 δεν βρίσκεις, εκτος αν μιλας για πριν το 11' και εισαγωγής
meletis_m Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2016 Προσοχή στις αγορά του Diesel, τα περισσότερα είναι εισαγωγής. Να προσέξεις με το φίλτρο DPF. Θα σου πρότεινα Toyota Auris/Yaris, εάν σε βολεύει απο χώρους.
drgallardo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Τελικα επελεξα ενα Golf 1,6 fsi διοτι ειχα ανασφαλειες σχετικα με το θεμα πετρελαιου και το Golf ειναι μια χαρα οικονομικο στην οδηγηση και εμεινα ευχαριστημενος. Υ.Γ. το Auris θα με βολευε οντως και το εψαξα, ομως τελευταια στιγμη αποφασισα για το Golf.
Haldol Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Τελικα επελεξα ενα Golf 1,6 fsi διοτι ειχα ανασφαλειες σχετικα με το θεμα πετρελαιου και το Golf ειναι μια χαρα οικονομικο στην οδηγηση και εμεινα ευχαριστημενος. Κοίταγες για ντίζελ για οικονομία και τελικά πήρες 1.6 FSI, WTF! Με το καλό και RX8. 1
meletis_m Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Καλοτάξιδο και προσοχή στα πετρέλαια! Εάν και εμένα προσωπικά δέν μου αρέσουν τα VW, δική σου η απόφαση. Να γράψεις απροβλημάτιστα και οικονομικά χιλιόμετρα.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις! Τελικα επελεξα ενα Golf 1,6 fsi διοτι ειχα ανασφαλειες σχετικα με το θεμα πετρελαιου και το Golf ειναι μια χαρα οικονομικο στην οδηγηση και εμεινα ευχαριστημενος. Υ.Γ. το Auris θα με βολευε οντως και το εψαξα, ομως τελευταια στιγμη αποφασισα για το Golf. Πολυ καλη επιλογή θα το ευχαριστηθείς, εχει απίστευτο πάτημα στον δρόμο και στιβαρότητα. καλά χιλιόμετρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα