Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενω επαιζα ενα game ξαφνικα με το που πατησα ctrl alte delete για να κανω ελαχιστοποιηση μου πεταξε μια μπλε οθονη και μου εγραψε τα windows πρεπει να κανουν επανεκινηση πρεκυψε ενα προβληαμ κτλπ και επανεκινηθηκε, γιατι εγινε αυτο? Μηπως φταιει που χρησιμοποιω το msi afterburner?

Η εκδοση windows που εχω ειναι η 1511

Επισης οι ανεμιστηρες μετα απο αυτο δουλευουν στα φουλ οσες επανεκινησεις και αν εκανα, και δε βλεπω καμια τρελη θερμοκρασια για να γινετε αυτο? ασχημα τα πραματα απο οτι καταλαβα?

post-391493-0-92354700-1472673746_thumb.png

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Mπορεις να εγκαταστησεις αυτο και να διαβασεις αν δημιουργησε καποιο αρχειο minidump να δεις απο που να ξεκινησεις http://www.resplendence.com/whocrashed

Δημοσ.

Μολης εγκατεστησα το προγραμμα που ανεφερες και το ετρεξα, μου εβγαλε τα παρακατω αλλα δε καταλαβαινω τιποτα, μπορεις να βγαλεις ακρη τι μπορει να φταιει? hardware ή software ξερω γω :/

Κατι αλλο που δεν ανεφερα μολης εγινε αυτο επρεπε να κλεισω τη τροφοδοσια γιατι η οθονη μου κολλησε και δεν εκλεινε

post-391493-0-45887700-1472674670_thumb.png

post-391493-0-95686000-1472674674_thumb.png

post-391493-0-70665100-1472674678_thumb.png

Δημοσ.

Δεν εκλεινε ηταν μονιμος ανοιχτη παταγα το κουμπι και δεν ανταποκρινοταν καθολου σαν να μη το παταγα και μολης εκλεισα το ρευμα και το ξανα ανοιξα τοτε εστρωσε, επισης εχουν τρελαθει ολα οι γραμματοσειρες αυτη τη στιγμη εχουν μεγαλωσει και στο πλαι της οθονης εχει μια καθετη μπλε γραμμη στο μηκος της οθονης, οι ανεμιστηρες απο την αλλη δουλευουν ασταματητα ακουγετε σαν φορτηγο, εχω αρχισει και πανικοβαλομε.. ελπιζω να ειναι θεμα driver και οχι hardware

post-391493-0-95090900-1472675064_thumb.gif

Δημοσ.

Καταρχην αφαιρεσε το msi after burner να "πεσει" η καρτα στους χρονισμους default

αφαιρεσε οτι drivers για τη καρτα εχεις περασμενους και δοκιμασε και με αυτο

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

να εισαι σιγουρος οτι εχουν φυγει ολα σε σχεση με τη καρτα, ετσι θα φανει αν η καρτα ζεσταθηκε..

Και εγκατεστησε τη τελευταια ενημερωση για τη καρτα σου και για τα windows που εχεις.

Ναι sorry βλεπω..

Στη microsoft λενε για software μη πανικοβαλεσαι απλα αν συνεχισει η μπλε γραμμη θα δεις...

Ωραια εχεις και onboard να δοκιμασεις εφοσον δεν συνελθει

Αν εχεις πειραξει και bios επανεφερε τα και αυτα και το ξαναστηνεις μετα εκει που θες.

Δημοσ.

Γραφω στην υπογραφη μου οτι εχει το συστημα μου, οκ θα αφαιρεσω το afterburner και τους drivers να δω αν θα σταματησουν γιατι δουλευουν σαν τρελοι, τελικα λες να ειναι θεμα software τελικα?

Δημοσ.

Τα στοιχεια που εχεις για τη καρτα ειναι πολυ χαμηλα δεν παιζει εκει οταν εισαι σε παιχνιδια εφαρμογες..

Δημοσ.

Λοιπον νομιζω πως τη βρηκα τη πηγη του κακου, πηγα στο προγραμμα των windows που κρυβει ενημερωσεις και μου εβγαλε ενα update των windows για τη gpu μου, προφανως εγινε εγκατασταση και προκαλεσε αυτη τη διενεξη, μολης επανεγκατεστησα τους drivers της gpu και εβαλα τους τελευταιους hotfix εστρωσαν ολα, παω για windows 8, δε παει αλλο με τα 10αρια ειναι τα πιο αχρηστα windows που εχει βγαλει η ms

Και η πλακα ειναι πως εχω απενεργοποιησει τα update οδηγων των windows, μηπως πρεπει να πειραξω και καποια αλλη ρυθμηση για να μη γινοιντε αυτοματα?

post-391493-0-72737500-1472676662_thumb.png

Δημοσ.

Αν εισαι δυσαρεστημενος κανε οποια αλλαγη θελεις εγω σε αυτο το συστημα θα πηγαινα σε windows 7 ?x64 για να το φερω εκει που θελω η γνωμη μου αν τρεχουν ολα εκει..

"Disable update permanently"

Δημοσ.

Ξέρεις που αλλού μπορώ να πάω για να απενεργοποίησω τα update οδηγών συσκευών των windows 10 εκτός από τη ρυθμηση που ανεβασα πιο πάνω?

Δημοσ.

Καλημέρα,

Δοκιμασε και αυτο γι αυτο εγραψα και το λημα παραπανω.. περα απο το λογισμικο της καρτας για να παιρνουν τα windows 10 ενημερωσεις

1)

Block driver update for that device

Run gpedit.msc
Go to Local Computer Policy → Computer Configuration → Administrative Templates → System → Device Installation → Device Installation Restrictions
Double-click on "Prevent installation of devices that match any of these device IDs" and set it to Enabled.
Click the Show button to launch the dialog "Prevent installation of devices that match any of these Device IDs"
Paste into Value the copied hardware-id for the device
Click OK until finished.

2)

http://www.tomshardware.co.uk/faq/id-2763685/stop-windows-automatically-updating-device-drivers.html

Δεν γνωριζω κατι αλλο :-)

Δημοσ.

αν δεν ξερετε να χρησιμοποιειτε το pc καλο θα ηταν να μην κρινετε.10 χρονια τωρα ειτε με σπασμενα ειτε με αυθεντικα δεν ειχα ουτε ενα μικρο θεμα με τα windows που να μην εφταιγε κατι αλλο.99,999999999% των φορων δεν φταινε τα windows.Δηλαδη σε 10 χρονια το μονο προβλημα που πραγματικα εφταιγαν τα windows ηταν οτι στα 8  restart τον wifi adapter αλλα στα 8,1 το εφτιαξαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...