Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει τροπος να βρεις αν ενα αυτοκινητο εχει ΤΡΑΚΑΡΕΙ ;

sam75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδη ψαχνω αυτοκινητο υπαρχει τροπος να δω αν εχει τρακαρει το αυτοκινητο ;

Ένα έμπειρο μάτι λαμαρινα/μηχανικού μπορεί να το καταλάβει απευθείας.

Υπάρχουν πολλά σημάδια. Μπορεί να είναι στην διαφορά μπογιάς ένα τρακαρισμένο σημείο θα φενεται πιο φρέσκο από το μανισιο που θα έχει φθαρεί περισσότερο με τα χρόνια, επίσης μικρά σημάδια από χτυπήματα η στα νεύρα.Και από κάτω φενεται αν είναι χτυπημένο. Θέλει κάλο έλεγχο.

Βεβαία όπως λένε και αρκετοί πάνω αν δεν έχει μπει σε καλιμπρα και δεν έχει στρεβλωθει το πλαίσιο αυτοκίνητου δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Αν για παράδειγμα κάποιος βρει σε ένα σημείο του προφυλακτήρα και εν συνεχεία τον αλλάξει με καινούριο ίσα ίσα που είναι καί καλό. Οι γρατζουνιές η τα μικρά χτυπήματα/βαθουλωματα που επαναφερονται με τοπικές βαφές κτλ και τα συναντάμε κυρίως σε αυτοκίνητα πόλης δεν θεωρούνται τρακάρισμα.αναγνωρίζω ότι ενοχλούν αλλά θέλω να πω πρακτικά δεν παίζουν ρόλο στην μετέπειτα αντοχή του όχηματος

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα έμπειρο μάτι λαμαρινα/μηχανικού μπορεί να το καταλάβει απευθείας.

Υπάρχουν πολλά σημάδια. Μπορεί να είναι στην διαφορά μπογιάς ένα τρακαρισμένο σημείο θα φενεται πιο φρέσκο από το μανισιο που θα έχει φθαρεί περισσότερο με τα χρόνια, επίσης μικρά σημάδια από χτυπήματα η στα νεύρα.Και από κάτω φενεται αν είναι χτυπημένο. Θέλει κάλο έλεγχο.

Βεβαία όπως λένε και αρκετοί πάνω αν δεν έχει μπει σε καλιμπρα και δεν έχει στρεβλωθει το πλαίσιο αυτοκίνητου δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Αν για παράδειγμα κάποιος βρει σε ένα σημείο του προφυλακτήρα και εν συνεχεία τον αλλάξει με καινούριο ίσα ίσα που είναι καί καλό. Οι γρατζουνιές η τα μικρά χτυπήματα/βαθουλωματα που επαναφερονται με τοπικές βαφές κτλ και τα συναντάμε κυρίως σε αυτοκίνητα πόλης δεν θεωρούνται τρακάρισμα.αναγνωρίζω ότι ενοχλούν αλλά θέλω να πω πρακτικά δεν παίζουν ρόλο στην μετέπειτα αντοχή του όχηματος

Τα σημάδια απο καλιμπρα πως φαίνονται;

διευκρινηση που ισχύει και στο δικο μου μυνημα: τα ατυχηματα φαινονται εφόσον υπηρξε φιλικος διακανονισμός (επικοινωνία κοινως μεταξύ των εταιρειών). Δεν ανηκουν όλες οι εταιρείες στο συστημα αυτό.

Επισης αν καρφώθηκε μονος του στην μαντρα ο προηγούμενος πάλι δεν θα φανει το ατυχημα. Σε εμενα π.χ. εριξε ("της επεσε") μια κωλόγρια γλάστρα απο το μπαλκονι πανω στο καπω (ζει ακομα η γρια ολως παραδόξως). Δε φάνηκε πουθενα αυτό ωστόσο το δικο μου το καπω εφαγε στοκο και βαφη στην ακρη του...

η γιαγια τι εφαγε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...