sam75 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Επειδη ψαχνω αυτοκινητο υπαρχει τροπος να δω αν εχει τρακαρει το αυτοκινητο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Να το κοιτάξεις εξωτερικά για σημάδια φθορές ζημιές κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Υπαρχει ενα μαγικο εργαλειο http://www.ebay.com/itm/QUALITY-BIT-3003-CRASH-CHECK-CAR-PAINT-METER-TESTER-2-Years-Warranty-/160793214206?hash=item257005bcfe:m:mlNSDP5lQn--YZ1s79MLkbA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ή το εργαλείο που μετράει το πάχος της μπογιάς έτσι καταλαβαίνεις πολλά. Δεν θυμάμαι τωρα πως το λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μαλλον το εγραψα λαθος...στο ιντερνετ να χτυπησω πινακιδα και να βρω στοιχεια αυτοκινητου εννοω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μαλλον το εγραψα λαθος...στο ιντερνετ να χτυπησω πινακιδα και να βρω στοιχεια αυτοκινητου εννοω.. Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μαλλον το εγραψα λαθος...στο ιντερνετ να χτυπησω πινακιδα και να βρω στοιχεια αυτοκινητου εννοω.. τι ειναι το ιντερνετ να χτυπησεις πινακιδα και να σου βγαλει τα στοιχεια του αλλου φατσα φορα; αυτα στην αστυνομια αν θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Faeton Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πρώτα ρωτάμε τον google και το youtube έτσι γλιτώνουμε πολύτιμο χρόνο ίσως και χρήμα χωρίς να ξέρω τίποτα απο αγορά μεταχειρισμένου κτλ σε λιγότερο απο 5 λεπτά βρήκα αυτά... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 τι ειναι το ιντερνετ να χτυπησεις πινακιδα και να σου βγαλει τα στοιχεια του αλλου φατσα φορα; αυτα στην αστυνομια αν θες. σωστο...ενας τυπος μου ειπε,δωσε πινακιδα σου και θα βρω αν εχει τρακαρει το αυτοκινητο. Δηλαδη πως θα το βρει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 σωστο...ενας τυπος μου ειπε,δωσε πινακιδα σου και θα βρω αν εχει τρακαρει το αυτοκινητο. Δηλαδη πως θα το βρει ; τωρα τι να σου πω,που να ξερω με τι ασχολειται ο τυπος αυτος και τις μεθοδους του 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam75 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 τωρα τι να σου πω,που να ξερω με τι ασχολειται ο τυπος αυτος και τις μεθοδους του Γιατι ξερω εγω ; Αυτος απλα θελει να αγορασει το αυτοκινητο μου το οποιο εχει αλλαξει μονο προφυλακτιρα ,με ειχαν τρακαρει σταματημενο και τον βρηκα τελικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μαλλον το εγραψα λαθος...στο ιντερνετ να χτυπησω πινακιδα και να βρω στοιχεια αυτοκινητου εννοω.. Όχι φίλε μου Εκτός και είσαι στην τροχαία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 σωστο...ενας τυπος μου ειπε,δωσε πινακιδα σου και θα βρω αν εχει τρακαρει το αυτοκινητο. Δηλαδη πως θα το βρει ; Απο τον ασφαλιστή του θα δει αν είχες ατυχήματα με την πινακίδα που θα του δώσεις... Και πάλι πολλα γινονται (Π χ αλλάζεις πινακίδες) 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μαλλον το εγραψα λαθος...στο ιντερνετ να χτυπησω πινακιδα και να βρω στοιχεια αυτοκινητου εννοω.. Δηλαδη και τι να λεει το ιντερνετ, χτύπησε στην κολωνα και το έφτιαξε στην καλλιθεα στον κυριο γιωργο Καλο το ιντερνετ αλλα εδω δεν παιζει μπαλα Απο τον ασφαλιστή του θα δει αν είχες ατυχήματα με την πινακίδα που θα του δώσεις... Και πάλι πολλα γινονται (Π χ αλλάζεις πινακίδες) Ουτε αυτο παιζει γιατι μπορει να το στουκαρες μονος σου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Βλεπω κατι εργαλεια που μετρανε παχος μπογιας κλπ. Κι ερωτω εγω ο αφελης: Αν ενα αμαξι εχει (ξανα)βαφτει σημαινει οτι εχει τρακαρει; Αλλα και παλι. Πχ εμενα μου σπασαν πισω προφυλακτηρα ενω το ειχα παρκαρισμενο και πηγα και τον εφτιαξα, αρα τον εβαψα κιολας. Προφανως αυτο το εργαλειο αν μετρησει τον προφυλακτηρα μου θα βγαζει οτι ναναι τιμες. Αυτο σημαινει οτι το αμαξι ειναι "τρακαρισμενο"; Χρησιμο μονο για να τσεκαρισμα brand new αυτοκινητου (αν και ειμαι βεβαιος οτι θα προκαλεσεις απειρο γελιο στην αντιπροσωπεια που θα πας να κανεις κατι τετοιο). Το μεταχειρισμενο απλουστατα μπορει να εχει βαφτει ειτε για φρεσκαρισμα, ειτε για μικρογρατζουνιες που δε σημαινουν απολυτως τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα