Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφτασε τελικά(μετά απο 2 χρόνια) η ώρα να αντικατασταθεί η 20χρονη γκουμούτσα JVC32'', θα ήθελα την άποψη σας καθώς δεν έχω γνώσεις για τα χαρακτηριστικά των τηλεοράσεων και από την έρευνα που έκανα χαόθηκα. Σε τοπικό μαγαζί (δωρεάν μεταφορά στο χωριό, τοποθέτηση και ρύθμιση της tv) πρότειναν τις παρακάτω:

LG LH500 43''-389ευρό και LG UH600 49''-700ευρό (μετρητοίς θα κάνουν πιο μεγάλη έκπτωση).

Στον κοτσόβολο(στο site,αύριο θα πάω στο κατάστημα να δω τι παίζει) είδα τις παρακάτω:

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162039-lg-43uh610v

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162852-lg-43uh661v

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162921-samsung-ue40ku6000

Η τηλεόραση προορίζεται για κανάλια digea(γονείς) και εγώ θα συνδέω το laptop για ταινίες και σειρές (απο στικάκι ή κατεβασμένες ή popcorn time και λοιπά συναφή) μουσική(διαδικτυακοί σταθμοί, youtube κλπ) και internet στην tv για άραγμα. Όχι otetv, nova και παιχνιδομηχανές. Η απόσταση θέασης είναι 2,5μέτρα η πλησιέστερη στην οθόνη και 5-6 η πιο μακρινή, δυστυχώς έχω πρόβλημα χώρου για 49''.

Δημοσ.

Ε τωρα ο ανθρωπος εδω ρωτησε, να τον στειλουμε στους ''γειτονες'' Αλλωστε μια χαρα section εχουμε στησει εδω. Εχουν μαζευετει πολλοι που γνωριζουν αρκετα στο κομματι.

Στο θεμα μας.

Για τα ζητουμενα σου και οι 3 σε καλυπτουν μια χαρα σε ολους τους τομεις.

Αν το ζητουμενο σου ειναι ταινιες και εχεις απαιτησεις σε υψηλη αντιθεση, η 6000 ειναι νικητης με διαφορα. Κατα βαση λογω του πανελ PSA που μπορει να αποδωσει καλυτερα μαυρα αλλα και δυναμικα. 

Αυτα υπαρχουν και σε μετρημενες επιδοσεις σε chart αλλα το θεωρω λιγο overkill να σου τα ανεβασω. Εαν παλι θες...

• Like 1
Δημοσ.

...μήπως του είπα εγώ δηλαδή να μην περιμένει απαντήσεις εδώ;

Και τί είναι "οι γείτονες"; Ανταγωνιστές ελεύθερης αγοράς και θα ρημάξει το παρόν, καθώς εγώ στέλνω κόσμο αριστεροδέξια...;

Γενικά, ήμαρτον.

Δημοσ.

...μήπως του είπα εγώ δηλαδή να μην περιμένει απαντήσεις εδώ;

Και τί είναι "οι γείτονες"; Ανταγωνιστές ελεύθερης αγοράς και θα ρημάξει το παρόν, καθώς εγώ στέλνω κόσμο αριστεροδέξια...;

Γενικά, ήμαρτον.

Εγώ αμα ρωτούσα κάτι σε κάποιο χώρο και με έστελναν αλλού θα πήγαινα άλλου.

Έχεις παρατηρήσει πολλά θέματα στο insomnia στον χώρο tv που να μην έχουν απαντηθει??? Έχεις παρατηρήσει να απαντούν άτομα που δεν ξέρουν? Ποια η λογική όταν ρωτάει κάποιος κάτι να τον στέλνουμε άλλου??

Έχει δει πόσα ερώτηματα είναι αναπάντητα στα συγκεκριμένα φόρουμ? (είμαι και σε αυτά από το 2007).

Τέλος γιατί προσβάλεσαι??? Είμαστε μια κοινότητα και πρέπει να την υποστηρίζουμε.

Τα περί ήμαρτον τα αγνοω.....

Δημοσ.

...προφανώς και του έδωσα τα λινκ για να πάει ΚΑΙ εκεί. Αυτό που ΔΕΝ έκανα ήταν να του πω να φύγει από εδώ/να πάει αλλού.

Το τί θα έκανες εσύ αδερφέ, φαντάζομαι ουδόλως αφορά κανέναν. Πες πχ πως έγραφες "εμένα άμα μου δίνανε λινκ για αλλού, θα κρεμιόμουνα". Ε δε νομίζω να έπρεπε να το λάβουμε υπ' όψη.

Όσο για το αν έχω παρατηρήσει οτιδήποτε από αυτά που ρωτάς, η απάντηση είναι ότι δεν τα παρακολουθώ καν. Η λογική που επίσης ρωτάς, είναι ότι γνωρίζω πως τα συγκεκριμένα site στα οποία παρέπεμψα, εξειδικεύονται. Μια χαρά λογική δηλαδή - δεν τον έστειλα στο parents.gr ή στο anime.gr  ...

Ρωτάς επίσης γιατί "προσβάλλομαι". Διευκρινίζω λοιπόν ότι δεν προσβλήθηκα, αλλά ενοχλήθηκα από το στυλ "γιατί του λες να πάει αλλού;", λες και αμφότεροι δουλεύουμε στον Κωτσόβολο/εγώ ως υπάλληλος λέω σε πελάτη να πάει στα Mediamarkt/κι εσύ ως προϊστάμενος τα παίρνεις κρανίο.

Λέω μετά από το παραπάνω να μην ρωτήσω "εσύ λοιπόν γιατί θίγεσαι;", διότι πιθανώς θα μου πεις "δεν θίχτηκες αλλά ενοχλήθηκες" - μόνο που όπως είπα δεν είμαστε υπάλληλοι εταιρίας για να θίγεσαι, τυχαία μέλη που δίνουμε γνώμη είμαστε. Ο δε μόνος που φρονώ ότι πρέπει να "υποστηρίζεται", δεν είναι το μέσο, αλλά αυτός που ψάχνει για βοήθεια.

(...εκτός κι αν εσύ έχεις βλέψεις για κάτι άλλο εδώ μέσα, πράγμα που δεν θα δικαιολογούσε την αντίδρασή σου βέβαια, αλλά πάντως θα την εξηγούσε. Αν πάλι ΔΕΝ έχεις τέτοιες βλέψεις, είναι φάουλ η στάση σου).

...σπήκιν οφ "βοήθεια", κι εγώ συμπτωματικά από το '07 βοηθάω στο "Σκληροί Δίσκοι" και σε ό,τι παρεμφερές ζήτημα. Κι έχω δει ουκ ολίγες φορές διάφορους να προτείνουν άλλα site προς επίλυση προβλημάτων. Ε που λες, ούτε μισή φορά μου πέρασε από το μυαλό να τους γκρινιάξω. Ίσως γιατί εγώ σκέφτομαι με όρους "κοινότητας", και όχι "μαγαζιού"...

Τέλος, δικαίωμά σου να αγνοείς ό,τι θες. Κι επειδή υποψιάζομαι ότι η πιθανή απάντησή σου στο παρόν, μάλλον θα δείξει ότι δεν καταλαβαινόμαστε, καλά θα κάνω κι εγώ να αγνοήσω τη συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ποιο σημείο σου φάνηκε από το ύφος μου ότι θιχτηκα??? Εισαι τελείως εκτός πραγματικότητας.

Άλλος δείχνει ζηλο γράφοντας πέντε παραγράφους κατεβατο μόνο και μόνο για να αποδείξει τι???? Ότι έκανα λάθος?? Έλεος. Ρεσιτάλ μισαλλοξιας.....

Να πω ότι ρώτησε και κάνεις δεν τον βοηθούσε πάει και έρχεται. Και πάλι το περί γείτονες το είπα χαριτολογοντας και όχι για να στην πω.

Από την άλλη φυσικά το μόνο που προσέφερες ήταν ένα τεράστιο off topic στο θέμα του topic starter. Μπράβο..

Ναι και εγώ θα το εκτιμούσα να αγνόησεις την συνέχεια.. Εκτός άμα έχεις να προσθέσεις κάτι σχετικό με το θέμα του ερωτηθέντα..

Καλό βράδυ. Και καλή καρδιά.

Δημοσ.

Σε ποιο σημείο σου φάνηκε από το ύφος μου ότι θιχτηκα??? Εισαι τελείως εκτός πραγματικότητας.

Άλλος δείχνει ζηλο γράφοντας πέντε παραγράφους κατεβατο μόνο και μόνο για να αποδείξει τι???? Ότι έκανα λάθος?? Έλεος. Ρεσιτάλ μισαλλοξιας.....

Να πω ότι ρώτησε και κάνεις δεν τον βοηθούσε πάει και έρχεται. Και πάλι το περί γείτονες το είπα χαριτολογοντας και όχι για να στην πω.

Από την άλλη φυσικά το μόνο που προσέφερες ήταν ένα τεράστιο off topic στο θέμα του topic starter. Μπράβο..

Ναι και εγώ θα το εκτιμούσα να αγνόησεις την συνέχεια.. Εκτός άμα έχεις να προσθέσεις κάτι σχετικό με το θέμα του ερωτηθέντα..

Καλό βράδυ. Και καλή καρδιά.

Δημοσ.

καλημέρα graphist, θα ψαχτώ να δω αν βρω την 6000. Κοίταξα σε 43'' και η τιμή εκτοξεύεται κοντά στα 800ευρώ, απ΄ ότι κατάλαβα προτείνεις αφού θέλω για ταινιες και απλή θέαση καναλιών digea, να πέσω σε ίντσες και να δώσω σημασία στην ποιότητα. Υπόψιν την τηλ/ση θα την έχουμε τουλάχιστον 5χρόνια.

Ε τωρα ο ανθρωπος εδω ρωτησε, να τον στειλουμε στους ''γειτονες'' Αλλωστε μια χαρα section εχουμε στησει εδω. Εχουν μαζευετει πολλοι που γνωριζουν αρκετα στο κομματι.

Στο θεμα μας.

Για τα ζητουμενα σου και οι 3 σε καλυπτουν μια χαρα σε ολους τους τομεις.

Αν το ζητουμενο σου ειναι ταινιες και εχεις απαιτησεις σε υψηλη αντιθεση, η 6000 ειναι νικητης με διαφορα. Κατα βαση λογω του πανελ PSA που μπορει να αποδωσει καλυτερα μαυρα αλλα και δυναμικα. 

Αυτα υπαρχουν και σε μετρημενες επιδοσεις σε chart αλλα το θεωρω λιγο overkill να σου τα ανεβασω. Εαν παλι θες...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...