Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πριν διαβάσω τον τιτλο της είδησης νόμιζα ότι ήταν κάποιο άσχημο bulky πολυμηχάνημα/φωτοτυπικό ...

Χα, χα, χα, απαίσιο!

QTYG6r8.jpg

Σύμφωνα με το wikipedia:

A predator is an organism that feeds on another organism.

• Like 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ενταξει ρε παιδια ειναι μπαουλο αλλα εχει πανω 2 gtx 1080 με μηχανικο πληκτρολογιο ...πως θελετε να ειναι σαν το macbook air ? Καποιος που χει τα φταγκα προφανως θα το παρει για το γραφειο και όχι για επαγγελματικα ταξίδια ! Αλλωστε είναι για gamers...Αντιστοιχη προταση εχει και η MSI εδώ και εναμιση χρονο πειρπου.  Εγω το υπολογιζω κανενα πεντοχιλιαρο να βγαινει !

Δημοσ.

πρέντιτορ λέγετε ρε παιδιά, όχι πριντεϊτορ

Χαχαχα, εψαχνα στο google να κάνω ακρόαση της λέξης γιατί νόμιζα ότι εγώ δεν το είχα μάθει σωστά τόσο καιρό.

Δημοσ.

Η φορτωμένη τσάντα paxos που κουβαλουσαμε σε όλο το δημοτικό ζύγιζε 7-8 κιλά. Στα γεράματα θα μας πειράξουν... Το πολύ πολύ να το βγάλουν σε έκδοση full ανθρακονηματα και τιμή το βάρος του σε χρυσάφι...

• Like 2
Δημοσ.

Καταλληλη προετοιμασια για την αγορα του συγκεκριμενου fattop:

Μεχρι το 2018 εντατικο γυμναστηριο με εμφαση σε πλατη-ωμους-χερια και πολυ αεροβια(διαδρομος-ποδηλατο) για τις ανηφορες.

Ταυτοχρονως για την οικονομικη καλυψη: 1)α)Για εργαζομενους, αυξηση υπερωριων μετ αποδοχων, μειωση των ημερησιων γευματων σε 1.   β)Kομμενο τσιγαρο ποτα καφεδες εξοδοι κτλ.

2) Για ανεργους:α) Σχεδιασμος ληστειας της καταλληλης λειας(τραπεζα-χρηματαποστολη κτλ) για την αγορα του ονειρου. β) Μπορεις να κλεψεις το ιδιο το fattop  οταν κυκλοφορησει.

Οπως βολευεται ο καθενας!!! The choice is yours!!!

• Like 1
Δημοσ.

ε καλά τώρα είχα ένα λαπτοπ 2-2,5 κιλά και ήταν ήδη βαρύ για κουβαλημα τωρα με τα 8 κιλά καλύτερα να παω γυμναστήριο ! Έλεος τι άλλο θα σκεφτούν να φτιάξουν οι "εγκέφαλοι" εκεί έξω ; πύργο desktop με ένα λουράκι που κάνει για φορητός υπολογιστής ;!

Δημοσ.

Παιδιά μην τρελαίνεστε... δεν είναι για όλους... είναι για gamers κυρίως βόρειας Ευρώπης - ΗΠΑ - ΚΑΝΑΔΑ που το έχουν το μπικικινι και δεν τους ενδιαφέρει να έχουνε κανονικό tower... 8 κιλά είναι 2 κιλά πιο βαρύ από ένα ACER που είχα πριν μερικά χρόνια με 18,4 ινσες. κλαιν μαιν τα 8 κιλά στην πλάτη θα τα έχεις έτσι και αλλιώς, ετσι και αλλιως το λαπτοπ δεν  προορίζεται για ευαίσθητα μικρά κοριτσάκια που πέρνουν Iphone 6se γτ θέλουν την μόστρα και τις μικρές διαστάσεις. Είναι για αυτούς που Θέλουν το Muscle Car...  Εγώ ΑΝ τα είχα θα το έπερνα με κλειστά τα μάτια μιας που λαπτοπ με 21 ίνσες είναι ότι καλύτερο για την δουλειά μου (θέλω μεγάλη επιφάνεια εργασίας).
εργαλείο όχι για όλους όμως.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, λέγεται notebook. Από μπαταρία πως τα πάει; Σαν τα UPS, ίσα ίσα να το κρατάει ανοιχτό σε πτώση τάσης;

Εκτιμώ ότι αυτοί που θα το πάρουν δεν θα το παίρνουν ούτε σε καφετέριες, ούτε στις διακοπές τους. Είναι καθαρά για να αντικαθιστά έναν κανονικό υπολογιστή οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα είναι συνδεδεμένος στην πρίζα και δεν είναι το ζητούμενο ούτε η αυτονομία, ούτε το μικρό βάρος.

Ούτε φυσικά μπορείς να πεις ότι είναι ένας πύργος με λουράκι, αφού περιλαμβάνει...οθόνη, πληκτρολόγιο.

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος έχει κουβαλήσει ολόκληρο desktop σε LAN party, καταλαβαίνει το λόγω ύπαρξης του μηχανήματος. 

Προφανώς και για τέτοιο μηχάνημα το ζητούμενο είναι η δυνατότητα μετακίνησης και όχι η ευκολία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...