dreez Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω φάει το μισο Internet να ψάχνω αν μπορώ από Ιεκ να μπω με κατατακτήριες (Η κάποιο άλλο τρόπο?) και έχω μπερδευτεί... Γνωρίζει κανείς τίποτα?
taslikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δεν νομίζω να γίνεται να μπεις σε ΤΕΙ χωρίς πανελλήνιες με κατατακτήριες.
opcorsa Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μπες σε κανενα αει και ασε τα τει/ιεκ/κολλεγια και λοιπες αλχημιες 1
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω φάει το μισο Internet να ψάχνω αν μπορώ από Ιεκ να μπω με κατατακτήριες (Η κάποιο άλλο τρόπο?) και έχω μπερδευτεί... Γνωρίζει κανείς τίποτα? Γινεται απ'οσο ξερω αν υπαρχει αντιστοιχο ΤΕΙ της ειδικοτητας σου και σου δωθει υποτροφια,αφου φυσικα εισαι αριστος μαθητης. Τωρα ακριβως δε ξερω πως δινεται η υποτροφια καλο ειναι να ρωτησεις στο ΙΕΚ σου. Αλλα μιλαμε να εχεις 20αρια τωρα ετσι και παλι αν τις δινουν ακομη τις υποτροφιες ειναι ελαχιστες οποτε σκεψου τι ανταγωνισμο θα εχεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 μπες σε κανενα αει και ασε τα τει/ιεκ/κολλεγια και λοιπες αλχημιες Το άχρηστο post του νήματος. ΤΕΙ ζήτησε ο ts οχι ΑΕΙ. Με το επίπεδο που έχουνε τα ΙΕΚ ζήτημα είναι αν μπορεί το 1-2% των αποφοίτων να ανταπεξέλθει στο ΤΕΙ. Πιθανότατα δεν υπάρχουν κατατακτήριες από ΙΕΚ σε ΤΕΙ πάντως. 3
Demon Lord Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Και εγώ δε νομίζω να γίνεται να δώσεις κατατακτήριες από ιεκ σε τει... αλλά θα μπορούσε ίσως να ψάξει για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.Οκ δεν είναι Τει όπως ζήτησε, αλλά ίσως έχει μια ευκαιρία να μπει εκεί.
livefreeordie Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Και εγώ δε νομίζω να γίνεται να δώσεις κατατακτήριες από ιεκ σε τει... αλλά θα μπορούσε ίσως να ψάξει για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο.Οκ δεν είναι Τει όπως ζήτησε, αλλά ίσως έχει μια ευκαιρία να μπει εκεί. Κατατακτηριες δε γινεται με τιποτα. Μονο η υποτροφια παιζει και δε ξερω αν ισχυει ακομη. Το ανοιχτο ειναι καλη λυση πλακα-πλακα και ναι δεν ειναι ΤΕΙ,ΑΕΙ θεωρειται κιολας! Αρα καλυτερα (οχι πως εχουν και καμια διαφορα τα ΑΕΙ-ΤΕΙ αυτα ειναι βλακειες αλλα τεσπα,ειναι πως το βλεπουν αρκετοι χαζοι εδω )
NickTG Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Η ανώτατη εκπαίδευση αποτελείται από δύο παράλληλους τομείς: α) τον πανεπιστημιακό τομέα, ο οποίος περιλαμβάνει από τα Πανεπιστήμια, τα Πολυτεχνεία και την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) β) τον τεχνολογικό τομέα, ο οποίος περιλαμβάνει τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ), το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Τεχνολογικού Τομέα Πειραιά (ΑΕΙ ΤΤ) και την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ). Όλα μαζί ΑΕΙ. 1
livefreeordie Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Όλα μαζί ΑΕΙ. σε παρακαλώ τα ΑΕΙ είναι καλύτερα απο τα ΤΕΙ, τους γκρεμιζεις την κοσμοθεωρία χαχα. 5
mylo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ΤΕΙ είναι τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα ιεκ είναι μεταλυκειακη εκπαίδευση οπότε ξεχνάς τις κατατακτήριες
nvel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 σε παρακαλώ τα ΑΕΙ είναι καλύτερα απο τα ΤΕΙ, τους γκρεμιζεις την κοσμοθεωρία χαχα. όπως οι άνθρωποι είναι καλύτεροι από τους άνδρες 1
dreez Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Τα ΤΕΙ είναι τριτοβάθμια εκπαίδευση. Τα ιεκ είναι μεταλυκειακη εκπαίδευση οπότε ξεχνάς τις κατατακτήριες Κάπου διάβασα στο internet ότι ήταν να περάσουν ένα νόμο που να στο επιτρέπει, έψαξα πολύ και μπερδεύτηκα. Γιαυτό άνοιξα το αυτό το thread!
Glator Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω φάει το μισο Internet να ψάχνω αν μπορώ από Ιεκ να μπω με κατατακτήριες (Η κάποιο άλλο τρόπο?) και έχω μπερδευτεί... Γνωρίζει κανείς τίποτα? Οχι,δεν γίνεται.
Postmort3m Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω φάει το μισο Internet να ψάχνω αν μπορώ από Ιεκ να μπω με κατατακτήριες (Η κάποιο άλλο τρόπο?) και έχω μπερδευτεί... Γνωρίζει κανείς τίποτα? Δεν μπορείς. Αλλά μπορείς να πας σε κάποιο κολλέγιο αν έχεις τα χρήματα και να πάρεις bachelor από πανεπιστημίο του εξωτερικού.
Anorymous Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά. Έχω φάει το μισο Internet να ψάχνω αν μπορώ από Ιεκ να μπω με κατατακτήριες (Η κάποιο άλλο τρόπο?) και έχω μπερδευτεί... Γνωρίζει κανείς τίποτα? παλιοτερα ελεγαν οτι θα ψηφισουν νομο που με 3 χρονια προυπηρεσια πανω στην ειδηκοτητα σου θα μπορουσες να μπεις σε τει αντιστοιχης ειδηκοτητας. δεν ξερω αν τελικα το ψηφισαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα