newnick Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Γεια σας. Θέλω να αγοράσω το Huawei P9 Lite 3GB απο το εξωτερικό. (εντάξει το ξέρω ότι δεν θα έχω εγγύηση αλλά είμαι διατεθειμένος να το ρισκάρω γιατί εδώ κάνει 277 και aliexpress κάτω από 200). α ) Γιατί δεν το έχουν τα "γνωστά" minideal gearbest? b ) Θα έχει το ROM της huawei ή κανα generic κινεζια? c ) Ποια δίκτυα πρέπει να προσέξω να υποστηρίζει? Αν κάποιος το έχει πάρει και ξέρει να προτείνει κανένα μαγαζί θα ήταν ευπρόσδεκτος! Ευχαριστώ
stelios18120 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Πιστεύεις δεν αξίζει όμως να δώσεις τα +80€ και να έχεις εγγύηση από ελληνικό κατάστημα και support επιτόπου; Γιατί αν σ πάθει κάτι από alixpress πρέπει να το στειλεις και να περιμένεις να ξαναέρθει και έτσι θα μείνεις κάνα 2μηνο χωρίς κινητό... Όχι πως υποστηρίζω τα ελληνικά καταστήματα κάθε άλλο εγώ τα έχω κραξει απειρες φορές,αλλα ή διάφορα στην τιμη είναι τέτοια π με κάνει να σ πω μηπως να το πάρεις από Ελλαδα.
ziaba Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 ο κινέζος μπορεί να μην έχει όλες τις LTE μπάντες όπως το ευρωπαϊκό
newnick Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ευχαριστώ για τις συμβουλές, εξακολουθώ όμως να θέλω να το αγοράσω από το εξωτερικό. Μήπως το έχει αγοράσει κανένας να μου προτείνει "μαγαζί" και να μου πει μερικά πράγματα να προσέξω (ποια δίκτυα να υποστηρίζει, ποιο ROM να έχει)?
ziaba Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 παρτο από δω σε μεταχειρισμένο κλτρα δεν λέει για 50 ευρώ να μπλεξεις με την κινα + θα κάνει να ρθει ένα μήνα η τιμή δω εδώ θα πέσει και άλλο ίσως στα 200 ευρώ μέχρι που θα χεις στα χέρια τον κινέζο
AggelosTz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Κάνε αυτό που σου λέει ο ziaba, άλλωστε μτχ ο κάτοχος του το πιθανότερο να έχει περάσει την ελληνική ρομ και τα updates και δεν θα μπλέξεις με έξτρα δουλειά . 1
@topos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Παρε το με τα 2gb.Ουτως η αλλως δεν πιστευω οτι ο kirin να την παλευει σε βαθος χρονου(οταν θα ναι απαραιτητα τα 3gb)
zananiro Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Αν είναι original και δεν σου στείλει κάποια μαϊμού, δεν υπάρχει λόγος να πειράξει τη ρόμ. Η emui που φοράνε τα huawei είναι εδώ και πολλά χρόνια Multilanguage. Το πολύ πολύ η ρόμ να έχει μερικές κινέζικες εφαρμογές τις οποίες θα κάνεις uninstall. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να υποστηρίζει τις μπαντες για Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα